Etusivu Kompressiovaatteet Recovery Palautumissukat Black (M)

Recovery Palautumissukat Black (M)

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
39,90 €

CEP Recovery sukat ovat ehdottoman tärkeä lisä arkeen erityisesti paljon treenaaville ja paljon matkustaville, mutta myös esim. istumatyötä tekeville. CEP Recovery kompressiosukkien käyttö vähentää veritulppariskiä ja virkistää raajoja pumppaamalla verta tehokkaammin jaloissa.

Palautumissukat on kehitetty erityisesti parantamaan jalkojen verenkiertoa. Täysi asteittainen kompressio tehostaa happiköyhän veren liikkumista takaisin sydämeen päin, missä veri saa uudestaan happea ja ravinteita koostumukseensa. Se auttaa myös harjoittelun jälkeen turvotusta ja verenahtaumaa aiheuttavien lymfanesteiden kuljetuksessa. Käyttämällä palauttavia kompressiosukkia edesautat kehon palautumista nopeasti ja tehokkaasti ja turvallisesti. Asteittaisten kompressiosukkien käyttö palautumisprosessissa on keholle yhtä merkittävä asia kuin kunnollinen nesteytys ja lepo.

CEPin sukat palautumiseen on suunniteltu istumaan täydellisesti. Lääketieteellisen taustan ansiosta CEP osaa valmistaa aidosti toimivia kompressiotuotteita, jotka istuvat päälle hyvin ja ovat kestäviä. Sukkien synteettisissä high-tech kuiduissa on myös kosteutta siirtäviä ominaisuuksia ja ne vähentävät hajuja synnyttäviä bakteereita.

Materiaali: 85 % polyamidi, 15 % elastaani. CEP kompressiosukka kestää 150-200 pesukertaan ennen kuin kompressio-ominaisuuksissa alkaa näkyä heikkenemistä.

Koot miehille
3 - pohkeenympärys 32 – 38 cm
4 - pohkeenympärys 39 – 44 cm
5 - pohkeenympärys 45 – 50 cm
 
Pohkeenympärys mitataan pohkeen paksuimmasta kohdasta.
 
Tämän tuotteen toimitusaika perille on 2 – 4 arkipäivää.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille, alle 50 € tilauksille toimituskulu 4,90 €.

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo