Etusivu Syke- ja aktiviteettimittarit Garmin sykemittarit, aktiivisuusrannekkeet Garmin vivofit™ purppura

Garmin vivofit™ purppura

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
99,90 €

Garmin Vivofit™ on aktiivisuusranneke, jonka tahti vastaa omaasi.
• Oppii aktiivisuustasosi ja määrittää henkilökohtaisen päivätavoitteen
• Näyttää askeleet, kalorit ja matkan sekä tarkkailee unta
• Pariliitetään sykemittarin¹ kanssa kuntoilua varten
• Paristojen käyttöikä yli 1 vuoden, vesitiivis²
• Tallenna, suunnittele ja jaa edistymisesi Garmin Connectissa™

Garmin Vivofit™ paketti sisältää:

• Vívofit™ ranneke sekä suuri ja pieni hihna
• USB ANT™ Stick
• Oppaat

Tämän tuotteen toimitusaika perille on 3 - 5 arkipäivää..
Ei toimituskuluja.

Kuntotasostasi riippumatta tiedät jo, miten voit lisätä tänään hyvinvointiasi aktiivisesti tulevaa varten. Tuntuu ehkä yksinkertaiselta nousta tuolista nykyistä useammin liikkumaan, mutta uusien tapojen oppiminen on hidasta. vívofitin avulla voit muuntaa hyvät aikomukset koko elämän pituisiksi tavoiksi. Se on ainoa aktiivisuusranneke, joka tervehtii sinua henkilökohtaisella päivätavoitteella, seuraa edistymistäsi ja muistuttaa, milloin on liikunnan aika.

Henkilökohtaiset päivätavoitteet
vívofit oppii nykyisen aktiivisuustasosi ja määrittää päivätavoitteen, jonka pystyt saavuttamaan. Kun saavutat välitavoitteita, vívofit mukauttaa aina seuraavan päivän tavoitettasi ja kannustaa siten vähitellen yhä terveellisempään elämäntapaan. Maksuttomassa Garmin Connect™ -verkkoyhteisössämme voit ansaita virtuaalisia kunniamerkkejä ja seurata edistymistäsi.

Ilmoittaa kellonajan ja kehottaa lähtemään liikkeelle
Tutkimusten mukaan pitkäjaksoinen toimettomuus, kuten istuminen työpöydän ääressä, vähentää rasvaa polttavien entsyymien tuotantoa elimistössä. Voit estää sen pitämällä päivän aikana usein lyhyitä kävelytaukoja. Vaikka unohtaisit ajan kulumisen etkä muistaisi lähteä liikkeelle, vívofit muistaa sen. Näyttöön ilmestyy punainen liikuntapalkki 1 tunnin toimettomuuden jälkeen, ja palkki kasvaa, kun olet istunut liian kauan. Voit nollata liikuntapalkin kävelemällä muutaman minuutin ajan.

Pysy liikkeellä
Kun olet valmis lisätoimiin terveytesi hyväksi, vívofitin lisäominaisuudet motivoivat sinua. Käyttämällä sykemittaria¹ vívofitin kanssa voit tallentaa syketietoja. Saat myös tarkemmat kalorinkulutustiedot kuntoilusta, kuten juoksulenkiltä tai kuntosaliharjoituksesta. Garmin Connectissa voit myös osallistua verkkohaasteisiin muiden vívofit-käyttäjien kanssa tai aloittaa kavereiden kanssa oman kisan virtuaalisista kunniamerkeistä ja kehuskeluoikeuksista.

Aina käytössä
vívofit seuraa edistymistäsi vuorokauden ympäri, ja se pysyy käynnissä yli vuoden ajan ilman paristojen vaihtamista. Aseta ranneke lepotilaan, kun menet nukkumaan, ja vívofit seuraa sinua levätessäsi. Garmin Connectissa näet nukkumasi tunnit sekä erikseen jaksot, jolloin olet liikkunut tai nukkunut rauhassa. vívofit-ranneke on vesitiivis², joten suihkukäynti tai kastuminen sateessa ei vahingoita sitä.

Siirry verkkoon
Voit synkronoida vívofitin tiedot langattomasti Garmin Connectiin yhdellä painikkeella, jotta voit seurata edistymistäsi, osallistua verkkohaasteisiin ja ansaita virtuaalisia kunniamerkkejä, jotka lisäävät motivaatiotasi. Voit käyttää maksutonta verkkoyhteisöämme tietokoneessa tai yhteensopivassa mobiililaitteessa³ Garmin Connect™ Mobile -sovelluksella.

 

¹ Sykemittari ei kuulu tähän pakettiin.
² Vesitiivis 50 metriin.

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo