Etusivu Retkeily & Ulkoilu GPS laitteet Garmin epix™
508,00 €

Garmin epix on Garminin ensimmäinen kartallinen kello, jossa on tarkka värikosketusnäyttö ja esiladatut Euroopan kartat. 8 Gt:n sisäinen muisti tukee lisäkarttoja, kuten laadukkaita alueellisia TOPO PRO- tai TOPO Light -karttoja ja BirdsEye-satelliittikuvia. Mullistava ruostumattomasta teräksestä valmistettu EXO-antenni sekä GPS- ja GLONASSS-vastaanotto vahvistavat signaalia ja nopeuttavat paikannusta.

Garmin epix lyhyesti - värilliset kartat ja GPS/GLONASS ranteessasi
• Tarkastele karttoja ranteessasi 1,4-tuumaisessa tarkassa värikosketusnäytössä
• Esiladattu Euroopan virkistyskartta
• Ruostumaton EXO™-teräsantenni ja GPS/GLONASS-vastaanotto
• Lataa lisäsisältöä, kuten karttoja, 8 Gt:n sisäiseen muistiin
• Korkeusmittari, ilmanpainemittari ja kolmiakselinen kompassi sekä automaattinen kalibrointi
• Älyominaisuudet ja täysi Connect IQ -sovellustuki edistävät mukauttamista
 
Paketti sisältää:
• epix laite
• Esiladattu Euroopan virkistyskartta
• Yhden vuoden BirdsEye-satelliittikuvatilaus maksutta
• USB-lataus-/datakaapeli
• Verkkolaite
• Tuoteoppaat
 
Tämän tuotteen toimitusaika perille on 3 – 5 arkipäivää.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille
 
Tutki maaperää
epix sisältää esiladatun Euroopan kartan, joka kattaa 44 maata. Karttatietoja ovat esimerkiksi tieverkosto (ei tue reititystä), metsät, maastonmuodot, korkeustiedot, järvet ja kohdepisteet. Lisäksi kello sisältää yhden vuoden maksuttoman BirdsEye-satelliittikuvatilauksen. Tee navigointipäätöksiä laadukkaiden, todenmukaisten ilmakuvien avulla.
Yksityiskohtaiset kartat
epix-kosketusnäytössä voit käyttää monipuolisia ja yksityiskohtaisia karttoja, kuten Euroopan maastokarttaa, panoroimalla/pyyhkäisemällä sormella. 8 Gt:n sisäisen muistin ja kattavan karttatuen ansiosta tilaa on runsaasti yhteensopiville kartoille, kuten TOPO PRO-, TOPO Light-, City Navigator®- ja BlueChart® g2 -kartoille sekä BirdsEye-satelliittikuville ja BirdsEye Select -rasterikuville.
Kattavat navigointiominaisuudet
Uusi, tarkka EXO-antennitekniikka vahvistaa satelliittisignaalia ja nopeuttaa paikannusta. epix käyttää HotFix®-toiminnon avulla sekä GPS- että GLONASS-satelliitteja, mikä nopeuttaa paikannusta merkittävästi verrattuna pelkkään GPS-signaaliin. Paikannuksen jälkeen käytettävissä on täysi navigointiominaisuuksien valikko, joka sisältää esimerkiksi edistyneen jälkien tallennuksen, jälkinavigoinnin, TracBack®-toiminnon, navigoinnin reittipisteiden ja koordinaattien avulla, Tähtää ja mene -toiminnon ja reitityksen pisteestä toiseen.
 
Korkeusmittari, ilmanpainemittari ja kompassi
epix-laitteen automaattisesti kalibroituvat ABC-anturit tarjoavat hyödyllisiä tietoja reaaliaikaisesti. Kiinteä korkeusmittari tuottaa korkeustiedot, jolloin nousun ja laskun seuraaminen on tarkkaa, ja ilmanpainemittarin avulla voidaan ennustaa säänmuutoksia ilmanpaineen lyhyen aikavälin vaihteluiden perusteella. Kolmiakselisen sähköisen kompassin ansiosta saat suuntatiedot riippumatta siitä, oletko liikkeessä vai et.
Monipuolinen sporttikello
Kelloa ei tarvitse vaihtaa seikkailujen välillä. epix-kellossa voit käyttää nopeasti/helposti Garminin kattavia harjoitusohjelmia, joiden avulla voit valmistautua seuraavaan koitokseen.
 
Kestävä rakenne
Kestävässä epix-kellossa on mineraalilasilinssi ja kestävät PVD-pinnat. epix-kellon vesiluokitus on 50 metriä, joten se kestää ankarimmatkin olosuhteet. Lisäksi kello kalibroituu automaattisesti ja se sekä opastaa sinut perille että osoittaa toisille, miten vakavasti suhtaudut ulkoiluun.
Connect IQ™
epix käyttää erityisohjelmistojen Connect IQ -ympäristöä, joten voit mukauttaa kelloa sovelluksilla, widgeteillä, tietokentillä ja ainutlaatuisilla kellotauluilla.
Face-It-kellotaulusovelluksella voit mukauttaa kellotaulua lisäämällä minkä tahansa valokuvan mobiililaitteesta. Lataa sovellus, valitse kuva valokuvakirjastosta, lisää aika ja aseta kuva kellotauluksi. Face-It-sovelluksella voit muuttaa kellon ulkoasun vastaamaan persoonaasi, käytitpä esimerkiksi upeaa maisemakuvaa viime patikointiretkeltä tai koiranpentusi kuvaa.
 
Pysy yhteyksissä
epix näyttää älykkäät ilmoitukset yhteensopivasta Bluetooth®-laitteesta¹, joten et jää paitsi yhdestäkään teksti- tai sähköpostiviestistä etkä ilmoituksesta, ellet itse niin halua. Garmin Connect™ -palvelun ja Connect IQ -ympäristön kautta saat lisäksi yhteyden muihin ulkoiluharrastajiin ja ulkoilusovellusten kehittäjiin, jotka luovat käteviä sovelluksia juuri epix-kelloa varten. LiveTrack-toiminnolla toiset voivat seurata sijaintiasi (kattavuusalueella) älypuhelimesi Garmin Connect -sovelluksessa.
 
¹Yhteensopiva iPhone® 4S:n ja uudempien sekä useimpien Bluetooth Smart -toimintoa tukevien Android™-laitteiden (vähintään Android 4.3) kanssa. Katso yhteensopivuusluettelo. iPhone on Apple Inc:n tavaramerkki. Android on Google Inc:n tavaramerkki.

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo