Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €
Etusivu Syke- ja aktiviteettimittarit Garmin sykemittarit, aktiivisuusrannekkeet Garmin vívomove™
169,00 €
136,29 €
(alv 0%)

Garmin vivomove on analoginen kello ja aktiivisuusmittari samassa paketissa. Käytitpä korkeita korkoja tai tyylikästä pukua, vívomove seuraa aktiivisuuttasi(1) vuorokauden ympäri tyylistä tinkimättä. Tyylikäs kello seuraa askeleita ja unta ja synkronoituu Garmin Connect™ Mobile -sovelluksen kanssa, jotta näet tilastotiedot yksityiskohtaisesti.

Garmin vivomove™ lyhyesti
• Paristojen käyttöikä 1 vuosi
• Tyylikäs, ajaton muotoilu
• Punainen liikkumispalkki ja askeleet näkyvät kellotaulussa
• Laskee askeleita ja seuraa unta
• Synkronoi (2) automaattisesti Garmin Connect™ -palveluun edistymisen tallennusta, suunnittelua ja jakamista varten
 
Tämän tuotteen toimitusaika perille on 5 - 9 arkipäivää. (Ennakkomyyntivaihe)
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille.
 
Ilmoittaa kellonajan ja kehottaa lähtemään liikkeelle
Laite seuraa edistymistäsi askeltavoitettasi kohti ja näyttää sen kellotaulussa ajan lisäksi. Kun olet paikallasi, punainen liikkumispalkki kasvaa 15 minuutin välein, kunnes nollaat sen kävelemällä muutaman minuutin ajan. Voit myös motivoida itseäsi tarkistamalla askelmääräsi prosenttiosuutena tavoitteestasi.
 
Insights-tiedot Garmin Connectista
vívomove synkronoituu Garmin Connect Mobile -sovellukseen jatkuvasti päivän aikana. Garmin Connect on ainoa maksuton sovellus, joka oppii tuntemaan sinut ja antaa sen perusteella hyödyllisiä tietoja, joiden avulla päihität eilisen tulokset. Saat kehotuksia lähteä liikkeelle, jos olet vielä kaukana päivän askeltavoitteestasi, ja onnitteluja, kun saavutat välitavoitteesi. Lisäksi saat hyödyllisiä terveysvinkkejä asiantuntijoilta, joista tulee sinulle kuin virtuaalisia valmentajia. Voit seurata terveydentilaasi ja hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti Garmin Index -älyvaa'an (3) avulla. Se lataa esimerkiksi painosi, painoindeksisi ja rasvaprosenttisi automaattisesti Garmin Connect -palveluun. Lataa siis sovellus ja lähde liikkumaan. Jokapäiväisen liikunnan seuraaminen on nyt entistäkin nopeampaa, helpompaa ja - parempaa.
 
Mukauta kelloa
Voit muuttaa vívomove-kellon tyyliä monenlaisilla vaihtohihnoilla. Saatavilla on sopivia hihnoja niin pelikentille kuin juhlavimpiinkin tilaisuuksiin.
 
1 Aktiivisuuden seurannan tarkkuus.
2 Pariliitettynä yhteensopivaan älypuhelimeen.
3 Ostettava erikseen.

 

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät