Etusivu Syke- ja aktiviteettimittarit Garmin sykemittarit, aktiivisuusrannekkeet Garmin vívoactive® HR

Garmin vívoactive® HR

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
269,00 €

Garmin vívoactive HR on yhdistetty GPS-älykello ja rannesykemittari. Elevate™-rannesykemittaustekniikan ansiosta voit hävittää sykevyön ja mitata sykkeen ranteesta3. vívoactive HR laskee kulutetut kalorit syketietojen avulla ja arvioi kuntoilusuoritustesi tehon, jotta näet saavutuksesi entistä paremmin.

Garmin vívoactive HR Lyhyesti
• GPS-älykello, jossa tarkka värillinen kosketusnäyttö
• Sisäiset GPS-urheilusovellukset esimerkiksi juoksua, pyöräilyä ja uintia varten — toimivat ilman puhelimen yhteyttä
• Mukauta maksuttomilla Connect IQ™ -kaupan kellotauluilla, widgeteillä ja sovelluksilla
• Saat älykkäitä ilmoituksia¹ ja älykästä Garmin Connect™ -valmennusta pariliittämällä laitteen puhelimeen
• Akunkesto enintään 8 päivää² kello-/aktiivisuudenseurantatilassa³ tai enintään 13 tuntia GPS-tilassa
 
Mallit:
Musta normaali (ranteen ympäryksille 137 – 195 mm)
Musta XL (ranteen ympäryksille 162 – 225 mm)
 
Tämän tuotteen toimitusaika perille on 3 – 5 arkipäivää.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille.
 
Pysyy tahdissasi kaikissa toimissasi
vívoactive HR tukee muun muassa juoksua, pyöräilyä, uintia, golfia ja hiihtoa. Sen GPS-perustaiset sisäiset urheilusovellukset seuraavat tilastojasi, ja älykkäiden ilmoitusten² avulla pysyt yhteyksissä — ja elämäsi pysyy tasapainossa. vívoactive HR seuraa aktiivisuuttasi³ koko päivän ajan laskemalla askeleita, kiivettyjä kerroksia ja tehominuutteja sekä tarkkailemalla unta. vivoactive HR tallentaa aktiivisuutesi automaattisen tunnistustoiminnon ansiosta, vaikka unohtaisit painaa käynnistyspainiketta. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kello pysyy tahdissasi. Ladattava akku riittää enintään 8 päiväksi² kellotilassa/aktiivisuudenseurantatilassa tai 13 tunniksi GPS-tilassa
Insights-tiedot Garmin Connectista
vívoactive HR synkronoi¹ tietoja Garmin Connect vuorokauden ympäri. Garmin Connect on ainoa maksuton sovellus, joka oppii tuntemaan sinut ja antaa tietoja, joiden avulla päihität eilisen tulokset. Saat kehotuksia lähteä liikkeelle, jos olet vielä kaukana päivän askeltavoitteestasi, ja onnitteluja, kun saavutat välitavoitteesi. Lisäksi saat hyödyllisiä terveysvinkkejä asiantuntijoilta, joista tulee sinulle kuin virtuaalisia valmentajia.
 
Heti vauhtiin
vívoactive HR tukee juoksua sekä sisällä että ulkona sisäisen kiihtyvyysmittarin ja GPS-toiminnon avulla. Voit määrittää värinähälytyksen esimerkiksi sykettä, tahtia ja juoksu-/kävelyintervalleja varten. Muita harjoittelutoimintoja ovat Auto Lap® ja Auto Pause®. Näyttää juoksun jälkeen yhteenvedon, joka sisältää esimerkiksi kokonaismatkan, kaloritiedot, keskitahdin ja kokonaisajan tiedot.
 
Pyörällä
GPS-pyöräilysovellus mittaa aikaa, matkaa, nopeutta ja kaloreita. Se tukee antureita4, kuten nopeus- ja poljinanturia ja mittaa edistymistäsi sekä harjoitellessasi että työmatkoilla. Lisäksi se tukee ajoturvallisuutta lisääviä Varia®-valoja ja -tutkaa.
vívoactive HR My Day – Cycling Screen
 
Sukella veteen
Laite mittaa allasuinnin ajalta esimerkiksi kokonaismatkaa ja intervallin matkaa, tahtia sekä vetojen määrää ja tyyppiä. Anna uintisovelluksen laskea tehokkuutesi SWOLF-toiminnolla, joka laskee yhteen altaanväliin tarvittavan ajan ja vetojen määrän. Intervallin laskurin avulla voit keskeyttää harjoituksen ja jatkaa sitä saumattomasti. Harjoituksen lopussa voit tarkastella yhteenvetotietoja, joita ovat esimerkiksi intervallin ja harjoituksen keskiarvot, kokonaisaika ja omat ennätykset.
 
Golf-kentälle
Voit pelata uudella kentällä vaikka joka päivä lataamalla jonkin yli 40 000 kentän kartasta golfkenttätietokannastamme. Golfsovellus näyttää viheriönäkymän ja helpottaa pisteiden seurantaa, jotta näet, oletko yli vai ali par-arvon.
 
Souda menemään
Jos pidät suppailusta ja soudusta — sisällä tai ulkona — sisäinen suppailusovellus seuraa ja näyttää kaikki tilastotietosi. Näet tahdin, kokonaisajan, matkan ja vedot yhdellä silmäyksellä sekä ulkona vesillä että kuntosalilla.
 
Rinteillä
Lasketellessasi tai lumilautaillessasi vívoactive HR mittaa nopeutta kolmiulotteisesti laskemalla nopeuden ja matkan rinteessä suhteessa leveys- ja pituusasteeseen. Se myös näyttää jaot automaattisesti, ja Auto Pause pysäyttää ajanoton automaattisesti, kun pysähdyt tai nouset hiihtohissiin.
 
Pysy yhteyksissä
vívoactive HR antaa värinällä samat ilmoitukset, joita saat yhteensopivaan laitteeseen¹ eli ilmoitukset niin puheluista, yhteisöpalvelujen julkaisuista kuin muista mobiilisovellusten hälytyksistä. Lisäksi vívoactive HR näyttää esimerkiksi sää- ja lämpötilatiedot. Sen avulla voit myös hallita musiikkia puhelimessa, etsiä puhelimen1, etähallita VIRB®-actionkameraa ja antaa muiden seurata suorituksiasi reaaliaikaisesti LiveTrack-toiminnolla. Voit mukauttaa vívoactive HR -laitetta Connect IQ™ -kaupan kellotauluilla, tietokentillä, sovelluksilla ja widgeteillä.
Face-It-kellotaulusovelluksella voit mukauttaa kellotaulua lisäämällä minkä tahansa valokuvan mobiililaitteesta. Lataa sovellus, valitse kuva valokuvakirjastosta, lisää aika ja aseta kuva kellotauluksi. Face-It-sovelluksella voit muuttaa kellon ulkoasun vastaamaan persoonaasi, käytitpä esimerkiksi upeaa maisemakuvaa viime patikointiretkeltä tai koiranpentusi kuvaa.
 
¹Pariliitettynä yhteensopivaan puhelimeen
²Akunkesto vaihtelee käytön ja älypuhelimen mallin mukaan
³Aktiivisuuden seurannan tarkkuus
4Myydään erikseen.
Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo