Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €
Etusivu Syke- ja aktiviteettimittarit Garmin sykemittarit, aktiivisuusrannekkeet vívofit® 3 aktiivisuusranneke

vívofit® 3 aktiivisuusranneke

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
139,00 €
112,10 €
(alv 0%)
Garmin vivofit 3 on Garminin uusi, entistä laadukkaampi kolmannen sukupolven vivofit aktiivisuusranneke.
 
vívofit® 3 lyhyesti
• Paristojen käyttöikä 1 vuosi
• Näyttää askeleet, kalorit, matkan, tehominuutit¹ ja kellonajan taustavalaistussa näytössä, tarkkailee unta
• Move IQ -liiketunnistin tallentaa päivittäisen toimintasi automaattisesti tarkasteltavaksi ja analysoitavaksi myöhemmin Garmin Connect™ -palvelussa
• Muistuttaa aktiivisuudesta liikkumispalkilla ja äänimerkillä
• Synkronoi² tiedot automaattisesti Garmin Connect™ -palveluun
 
Tämän tuotteen toimitusaika perille on 5 - 9 arkipäivää.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille.
 
Tietää liikkeesi
vívofit 3 -aktiivisuusranneke3 tallentaa Garminin Move IQ™ -liiketunnistimen avulla monenlaisia suorituksia, kuten kävelyä, juoksua, pyöräilyä ja uintia. Sinun ei tarvitse vaihtaa kelloa eikä aloittaa uutta suoritusta, koska vívofit 3 tunnistaa liikkumistapasi muutoksen ja tallentaa suorituksesi Garmin Connect™ -palveluun. Voit avata Garmin Connect -palvelun mobiilisovelluksena tai tietokoneessa ja tarkastella tietojasi yksityiskohtaisesti, osallistua haasteisiin sekä kilpailla muita käyttäjiä vastaan.
 
Ilmoittaa kellonajan ja kehottaa lähtemään liikkeelle
Vaikka tasainen liikunnan määrä koko vuorokauden aikana olisi ihanteellista, se ei kuitenkaan ole aina mahdollista. Onneksi vívofit 3 seuraa kaikkea liikehdintääsi ja myös sitä, kun olet toimettomana. Vaikka siis unohtaisit ajan kulumisen etkä muistaisi lähteä liikkeelle, vívofit 3 muistaa sen. Näyttöön tulee punainen liikkumispalkki, ja kuulet äänimerkin, kun olet ollut toimettomana tunnin ajan. Liikkumispalkki kasvaa 15 minuutin välein, kunnes nollaat sen kävelemällä muutaman minuutin ajan.
 
Aina käytettävissä
vívofit 3 seuraa edistymistäsi vuorokauden ympäri, ja sen pariston virta riittää vuodeksi. Se seuraa sinua automaattisesti myös, kun lepäät nukkuessasi. Se on vesitiivis, joten sitä voi käyttää myös altaassa ja suihkussa. Voit sävyttää vívofit 3 -rannekkeen vaatetuksesi mukaan valinnaisilla lisähihnoilla. Voit osoittaa tyyliäsi silikonisilla ja mukavilla muotoilluilla hihnoilla.
 
Tyylikkäät hihnat
Aktiivisuusranneketta käyttäessä ei tarvitse tinkiä tyylistä. Tyylikkäiden Gabrielle- ja Alexandra-hihnavalikoimien ansiosta vívofit 3 näyttää naiselliselta ja upealta riippumatta siitä, mihin suorituksesi sijoittuvat. Muotoilluista hihnoista on saatavilla useita värivaihtoehtoja, joten voit valita aina sen, joka sopii kulloiseenkin asuusi tai tunnelmaasi. Lisäksi hihnan vaihtaminen käy yhtä helposti kuin vaatteiden vaihto. Irrota vain vívofit 3 -moduuli hihnasta ja kiinnitä se haluamaasi toiseen hihnaan. Nyt saatavissa on oma hihna joka tilanteeseen, jotta näytät upealta aina kilpaillessasi eilisen tuloksia vastaan.
 
Jonathan Adler + Garmin
Osoita tyylitajusi vaihtamalla vívofit-aktiivisuusrannekkeeseen Jonathan Adler + Garmin -vaihtohihna.
Jonathan Adlerin tinkimätön ammattitaito ja kuvia kumartamaton design tuovat tyyliä, käsityön leimaa ja iloa maailmanluokan puettaviin laitteisiimme, jotka täydentävät asiakkaidemme aktiivista elämäntyyliä. Jonathanin lifestyle-merkin laajan tuotevalikoiman trendikäs tyyli sopii mainiosti vívofit-rannekkeiden kuviollisiin design-hihnoihin.
 
Muista tavoitteesi
vívofit 3 oppii nykyisen aktiivisuustasosi ja määrittää päivätavoitteen, jonka pystyt saavuttamaan. Kun saavutat välitavoitteita, vívofit 3 mukauttaa aina seuraavan päivän tavoitettasi ja kannustaa siten vähitellen yhä terveellisempään elämäntapaan. Seuraa edistymistäsi suhteessa esimerkiksi Maailman terveysjärjestön (WHO) suosittelemiin aerobisen aktiivisuuden tavoitteisiin.
 
Insights-tiedot Garmin Connectista
vívofit 3 synkronoi tietoja automaattisesti Garmin Connect² -palveluun vuorokauden ympäri. Garmin Connect on ainoa maksuton sovellus, joka oppii tuntemaan sinut ja antaa sen perusteella hyödyllisiä tietoja, joiden avulla päihität eilisen tulokset. Saat kehotuksia lähteä liikkeelle, jos olet vielä kaukana päivän askeltavoitteestasi, ja onnitteluja, kun saavutat välitavoitteesi. Lisäksi saat hyödyllisiä terveysvinkkejä asiantuntijoilta, joista tulee sinulle kuin virtuaalisia valmentajia. Lataa siis sovellus ja lähde liikkumaan. Jokapäiväisen liikunnan seuraaminen on nyt entistäkin nopeampaa, helpompaa ja - parempaa.
 
¹Tehominuuttien laskennassa oletetaan, että liikunnan teho on kohtalainen
³Aktiivisuuden seurannan tarkkuus
Laitteen kuluminen ja huolto

 

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät