Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €
Etusivu Juoksu Forerunner juoksukellot Garmin Forerunner® 35 Juoksukello

Garmin Forerunner® 35 Juoksukello

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
199,00 €
160,48 €
(alv 0%)

Garmin Forerunner 35 on helppokäyttöinen GPS juoksukello joka mittaa sykkeen ranteesta.  Se on ohut ja kevyt, joten se sopii täydellisesti päivittäisille juoksulenkeille, harjoitteluun ja kilpailuun. Se sisältää Garmin Elevate -rannesykemittauksen ja GPS-toiminnon, joka seuraa esimerkiksi matkaa, tahtia ja intervalleja. Koska kello tallentaa kaikkia näitä tilastotietoja, et tarvitse sen lisäksi mukaasi esimerkiksi puhelinta tai sykevyötä. Voit lähteä liikkeelle heti, kun Forerunner 35 on ranteessasi.

Forerunner 35 juoksukello lyhyesti
• Mittaa sykettä ranteesta vuorokauden ympäri Garmin Elevate™ -rannesykemittaustekniikalla
• Sisäänrakennettu GPS seuraa, miten pitkälle, miten nopeasti ja missä juokset
• Yhteysominaisuudet2: älykkäät ilmoitukset, automaattiset lataukset Garmin Connect™ -palveluun, ja reaaliaikainen jäljitys ja musiikin hallinta
• Jatkuva aktiivisuuden seuranta laskee askeleet, kalorit ja tehominuutit ja muistuttaa liikkumisesta
• Sisältää harjoitusominaisuuksia, kuten intervallit, ääniopasteet ja erilliset juoksu-/kävelysuoritukset
•Esiladatut urheiluprofiilit juoksua, sisäjuoksua, pyöräilyä ja cardioharjoittelua varten.
• Lataa tiedot automaattisesti2 maksuttomaan Garmin Connect -kuntoiluyhteisöön, jossa voit osallistua haasteisiin, saada lisätietoja ja jakaa edistymisesi saavuttaessasi tavoitteita
 
Paketti sisältää:
• Forerunner 35 (4 eri värivaihtoehtoa)
• Latauskaapeli
• Opas
 
Tämän tuotteen toimitusaika perille on 3 - 5 arkipäivää.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille.
 
(Suositushinta 219 €)
 
Pysy yhteyksissä
Pariliitettynä yhteensopivaan älypuhelimeen Forerunner 35 tarjoaa kätevät älykkäät ilmoitukset suoraan ranteeseesi ja monenlaisia muitakin yhteysominaisuuksia, joiden ansiosta muu elämä ei häiritse juoksemista ja päinvastoin2. Pidä yhteyttä perheeseen ja kavereihin reaaliaikaisella jäljityksellä, jonka ansiosta he voivat seurata juoksuasi. Lisäksi Forerunner 35 tukee esimerkiksi automaattisia ohjelmistopäivityksiä ja musiikin hallintaa laitteella.
 
Mukauta ja pysy yhteyksissä
Forerunner 35 -GPS-juoksukellolla voit ladata tilastosi ja juoksusi automaattisesti maksuttomaan Garmin Connect -kuntoiluyhteisöömme, jossa voit tarkastella edistymistäsi ja jonka tietoja voit myös jakaa yhteisöpalveluissa. Maksuton ohjelmisto on saatavilla tietokoneeseen ja myös älypuhelimeen Garmin Connect™ Mobile -sovelluksen muodossa.
 
Lisää vaihtelua harjoituksiin
Kuntoilun ei tarvitse olla tylsää, vaikka se kuuluu rutiineihin. Forerunner 35 sisältää valmiit urheiluprofiilit sisä- ja ulkojuoksua, mutta voit tehdä paljon muutakin. Jos haluat lisätä rutiineihisi vaihtelua, voit esimerkiksi käyttää pyöräilyprofiilia lähtiessäsi rauhalliselle pyörälenkille lähellä kotia tai cardioprofiilia kovassa crosstrainer-harjoituksessa.
 
Aktiivisuuden seuranta vuorokauden ympäri
Forerunner 35 -kelloa kannattaa käyttää päivittäin sen kattavien aktiivisuudenseurantaominaisuuksien vuoksi. Se seuraa esimerkiksi askeleita, kaloreita, matkaa, unta ja tehominuutteja sekä sykettä vuorokauden ympäri. Lisäksi se seuraa toimettomuusjaksoja ja ilmoittaa värinähälytyksellä, kun on aika lähteä liikkeelle.

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät