Etusivu Syke- ja aktiviteettimittarit Garmin sykemittarit, aktiivisuusrannekkeet Garmin fenix 5X Plus Sapphire

Garmin fenix 5X Plus Sapphire

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
809,00 €

Garmin fenix 5X Plus on uuden 5 Plus sarjan versio suurimmalla rungolla, kellon runkokoko on 51 mm. fēnix 5 Plus -sarjan kellot ovat urheilijoille ja ulkoilijoille tehokas tapa päihittää eilisen tulokset ja ottaa kartat ja musiikki mukaan. Nämä kestävät, ensiluokkaisesti valmistetut kellot tarjoavat värilliset kartat ja reitityksen, rannesykemittauksen ja tallennustilan jopa 500 musiikkikappaleelle. Lisäksi kello tukee Garmin Pay -lähimaksua. 5X Plus malli mittaa myös happisaturaatiota.

Malli - fēnix® 5X Plus Sapphire, musta kello ja musta hihna – hinta 809 €

Ominaisuudet ja tekniset tiedot
• Elevate™-rannesykemittaustekniikka mahdollistaa jatkuvan sykkeen mittauksen suoraan ranteestasi sekä auttaa sinua pysymään oikeissa sykealueissa harjoituksen aikana
• Galileo-, GPS- ja GLONASS-satelliittipaikannus, barometrinen korkeusmittari, gyroskooppi ja kolmiakselinen kompassi
• Garmin Pay -lähimaksulla maksat ostoksesi kaupassa (Suomessa Danske Bank, Nordea, SEB tällä hetkellä)
• Voit soittaa musiikkia suoraan kellostasi, johon mahtuu jopa 500 kappaletta
• Kellosta löytyvät valmiit suoritusprofiilit mm. uintiin, juoksuun ja triathloniin, jonka lisäksi mahdollisuus luoda omia monilajiprofiileja. Siirtyminen lajista toiseen tapahtuu napin painalluksella
• Edistyksellinen PulseOX-anturi mittaa happisaturaatiotasi ja auttaa sinua välttämään vuoristotaudin
• Seuraa aktiivisuuttasi ja päivän aikana kuluttamiasi kaloreita 24/7
• Älykkäät ilmoitukset kuten sähköpostiviestit ja hälytykset suoraan kellossasi
• HRM-TRI-mittari seuraa juoksun dynamiikkatietoja ja sykettä uinnin aikana
• Kehyksenä toimiva ruostumattomasta teräksestä valmistettu EXO-antenni ja taottu teräksinen tausta takaavat toimivuuden vaikeissakin olosuhteissa
• Näytön koko, LxK 1.2” (30.4 mm) diameter
• Näytön tarkkuus, LxK 240 x 240 kuvapistettä
• GPS Kyllä  
• Paino 96 g
• Näytön tyyppi auringonpaisteessakin luettava, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel))
• Akunkesto Älykellotila: jopa 20 päivää
• GPS: jopa 32 tuntia
•GPS ja musiikki: jopa 13 tuntia
•UltraTrac™-tila: jopa 70 tuntia
• Rungon leveys 51 mm
• Takuu 2 vuotta
 
Tämän tuotteen toimitusaika perille on 3 – 5 arkipäivää.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille.
 
(Suositushinta 899 €)
 
 
Tiekartta menestykseen
Olitpa kaupungissa tai vaelluspolulla, kaikki fēnix 5 Plus -sarjan kellot tarjoavat sisäiset kartta- ja navigointitoiminnot, jotka auttavat pitämään sinut kartalla ja reitillä. Esiladatut täysväriset TopoActive Europe -kartat on optimoitu siten, että näet navigointi- ja paikannustiedot yhdellä silmäyksellä. Juoksun ja pyöräilyn harrastajille on tarjolla suosioon perustuva Trendline-reititys, joka hyödyntää miljoonia kilometrejä Garmin Connect™ -palvelun keräämiä tietoja. Se auttaa sinua juoksemaan ja pyöräilemään kuten paikalliset – matkustitpa missä tahansa.
 
Ensiluokkaiset materiaalit, taattu suorituskyky
fēnix 5 Plus -sarjan kellot on suunniteltu kestämään seikkailuja. Ensiluokkaisista materiaaleista valmistetut kellot ovat saatavilla erilaisilla viimeistelyillä, mukaan lukien PVD-päällystetty ruostumaton teräs ja DLC-titaanikehys. Kirkas, tarkka ja transflektiivinen Garmin Chroma Display™ -värinäyttö, jossa on LED-taustavalo, varmistaa erinomaisen luettavuuden kaikissa valaistusolosuhteissa – myös häikäisevässä auringonvalossa. Naarmuuntumaton kupumainen safiirilasilinssi on saatavilla useisiin fēnix 5 Plus -sarjan malleihin.
 
Parannettu satelliittiyhteys
Jokaisessa fēnix 5 Plus -kellossa on GPS- ja GLONASS-yhteensopivuuden lisäksi Galileo-satelliittivastaanotin, joka auttaa muodostamaan yhteyden haastavimmissakin ympäristöissä. Karttapohjaisen opastuksen lisäksi kussakin kellossa on edistyneet ABC-anturit (korkeusmittari, ilmanpainemittari ja kompassi) tilannetietoisuuden parantamiseen ulkotiloissa. Sisäinen korkeusmittari näyttää korkeustiedot ja seuraa tarkasti nousua ja laskua esimerkiksi patikoitaessa, ja kallistuksen kompensointia käyttävä kolmiakselinen sähköinen kompassi osoittaa kulkusuuntasi niin liikkeellä kuin paikalla ollessasi.
 
Edistyneet suorituskykymittarit
Kaikki fēnix 5 Plus -sarjan kellot ovat täynnä edistyneitä harjoittelutoimintoja, joiden avulla voit seurata kuntoasi ja suorituskykyäsi. Hyödynnä fysiologisia mittauksia, juoksudynamiikkaa ja muita ominaisuuksia, jotka seuraavat harjoitustilastojasi, mittaavat edistystäsi ja hienosäätävät asentoasi. Harjoittelun tila arvioi aiempia harjoituksiasi ja tehotietojasi automaattisesti ja ilmaisee, harjoitteletko tehokkaasti, juuri sopivasti tai liikaa. An Anaerobinen harjoitusvaikutusanturi auttaa sinua näkemään, kuinka harjoittelu auttaa sinua ylittämään omat rajasi. Voit myös tarkkailla harjoittelun kuormittavuutta. Kello sisältää erityiset esiladatut suoritusprofiilit esimerkiksi uintia, juoksua, pyöräilyä, patikointia, hiihtoa, soutua ja suppailua varten. Voit lisätä motivaatiotasi lataamalla vaativia harjoituksia ja harjoitusohjelmia laitteeseen Garmin Connectista.
 
ClimbPro-nousujenhallinta
Tämä erityinen nousutoiminto tarjoaa reaaliaikaista tietoa valmiiksi ladatun suorituksen tämänhetkisistä ja tulevista nousuista. Voit käyttää sitä niin pitkillä juoksulenkeillä kuin maastopyöräillessä ja tieajossa.
Rannesykemittari
Elevate™-rannesykemittaustekniikan ansiosta voit seurata syketietojasi ilman sykevyötä. Kello laskee askeleita ja tarkkailee unta. Lisäksi se laskee syketietojen perusteella kulutetut kalorit ja arvioi kuntoilusuorituksen tehon. Se mittaa myös sykevaihtelua ja laskee sen perusteella stressitason, jonka avulla voit arvioida, minkä tasoiseen suoritukseen kehosi on valmis.
Harjoittelusi musiikkiraita
Onko sinulla suosikkikappale, joka saa sykkeesi kohoamaan kilpailua tai kovaa harjoittelua varten? Nyt fēnix 5 Plus tarjoaa musiikin kuuntelumahdollisuuden ilman puhelinta. Voit tallentaa jopa 500 kappaletta suoraan kelloosi. Musiikin tallentaminen ja suosikkiesi lisääminen jonoon on helppoa. Voit kuunnella niitä missä ja milloin tahansa langattomien Bluetooth-kuulokkeiden avulla (myydään erikseen). Voit jopa synkronoida laatimasi soittolistat tietyistä musiikin suoratoistopalveluista5 kelloosi ilman mainoksia. Nyt voit siis jättää puhelimen kotiin lähtiessäsi lenkille, koska juoksuasi siivittävä musiikki on käytettävissä suoraan ranteessasi.
Maksa kädenheilautuksella
fēnix 5 Plus on suunniteltu aktiiviseen elämäntapaan, ja siksi se tarjoaa myös Garmin Pay -lähimaksun. Älä tuhlaa aikaa kassajonossa – maksa ostoksesi sillä ja jätä käteinen ja kortit kotiin. Se toimii lähes kaikkien lähimaksupäätteiden kanssa.
 
Pysy yhteydessä älykkäästi
Kaikki fēnix 5 Plus -sarjan mallit tukevat älykkäitä ilmoituksia, kun ne on pariliitetty yhteensopivaan laitteeseen.6 Voit vastaanottaa sähköposteja, tekstiviestejä ja hälytyksiä suoraan kelloosi – olitpa lenkillä, golfkentällä tai yksinkertaisesti muualla kuin työpöytäsi ääressä. Muita yhteysominaisuuksia ovat automaattiset lataukset Garmin Connect -yhteisöön, reaaliaikainen jäljitys, GroupTrack7 ja jako yhteisöpalveluissa maksuttomien Garmin Connect- ja Garmin Connect Mobile -sovellusten kautta.
Mukautetut sovellukset, kellotaulut ja hihnat
Voit mukauttaa kaikkia fēnix-kelloja Connect IQ™ -kaupan maksuttomilla latauksilla. Voit vaihtaa kellotaulua, lisätä tietokenttiä ja hankkia sovelluksia ja widgetejä, joista näet tiedot nopeasti. Saatavilla on laaja valikoima nahkaisia, metallisia ja silikonisia QuickFit®-hihnoja, joilla voit mukauttaa tyyliäsi lajin tai suorituksen mukaan. Muutokseen ei tarvita työkaluja. Vaihda vain hihna napsauttamalla laite paikalleen ja jatka menoa. Garmin tarjoaa persoonallisuuteesi ja omaan tyyliisi sopivan vaihtoehdon.
 
Juoksuteho
Lisää tehotiedot harjoitteluusi lataamalla Running Power -sovellus Connect IQ -kaupasta yhteensopivaan kelloon. Garmin Labsin kehittämä sovellus määrittää mittaustietojen (kuten tahdin, pystysuuntaisen liikehdinnän, kaltevuuden ja jopa paikallisten tuuliolosuhteiden) perusteella, miten paljon voimaa kohdistat maahan juostettasi. Kun tiedät, miten paljon tehoa kulutat kullakin hetkellä, pystyt säätelemään tahtiasi entistä paremmin ja välttämään väsymistä. Paras puoli? Jos sinulla on jo oikeanlaisia Garmin-laitteita, voit lisätä tehomittauksen juoksuusi maksutta. Tarvitset vain fēnix 5 -kellon ja jonkin näistä kolmesta lisävarusteesta: HRM-Run™, HRM-Tri™ tai juoksun dynamiikka-anturi. Lisätietoja.
 
1 Aktiivisuuden seurannan tarkkuus
2 Edellyttää yhteensopivaa Bluetooth-kuuntelulaitetta
3 Käytettävissä toimintoa tukevien pankkien korttien kanssa. Kysy lisätietoja pankistasi. Näytä nykyisellään tuetut maat, maksuverkot ja myöntävät pankit
4 Normaalikäytössä. Akunkesto saattaa vaihdella käytön mukaan
5 Saattaa edellyttää Premium-tilausta kolmannen osapuolen musiikintoimittajalta
6 Lisätietoja on osoitteessa Garmin.com/ble
7 Pariliitettynä yhteensopivaan puhelimeen; GroupTrack ominaisuudella voi seurata jopa 50 ajajaa
 
 Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Garminilla on niihin käyttöoikeus

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo