Luusto ja nivelet

Mezina

Free Flex 60 tabl

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
29,90 €

Free Flex on tanskalaisen Mezinan kehittämä luontaistuote kipeiden ja jäykkien nivelten itsehoitoon. Se sisältää inkivääriä ja kurkumaa. Free Flex on markkinoiden monipuolisin nivelille kehitetty yhdistelmävalmiste, jonka useat eri ainesosat ovat hyväksi nivelille. Se sisältää kurkumaa vähentämään kipua ja särkyä, inkivääriä nivelten arkuuteen ja jäykkyyteen sekä kondroitiinia rustokudoksen rakennusaineeksi. Lisäksi se sisältää luustolle ja lihaksistolle tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita.

Annostus: 2 tablettia / vrk veden kanssa ruokailun yhteydessä.
 
Päiväannos (2 tabl.)sisältää: hydrolysoitua rustokudosta naudasta 890 mg, inkiväärinjuurta 3000 mg, kurkumajuurta 4000 mg, C-vitamiinia 25 mg, D-vitamiinia 12 mcg, kuparia 0,5 mg, mangaania 0,7 mg.
 
Pakkauskoko: 60 tabl / 62 g
 
Tämän tuotteen toimitusaika perille on 2 – 4 arkipäivää.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille, alle 50 € tilauksille 4.90.

Ainesosat: Hydrolysoitu naudan rusto, täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, natriumbikarbonaatti, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), kurkumajuuriuute (Curcuma longa (L)/Zanthorrhiza (Roxb.)), inkiväärinjuuriuute (Zingiber officinale (Roscoe)), maissitärkkelys, L-askorbiinihappo, kolekalsiferoli, kuparibisglysinaatti, mangaanisulfaatti, pintakäsittelyaine (hydroksipropyyliselluloosa), kosteudensäilyttäjä (glyseroli).   

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo