Etusivu Terveys & Hyvinvointi Muut hyvinvointituotteet Tutkimusmatka teknolandiaan

Tutkimusmatka teknolandiaan

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
17,90 €

Tutkimusmatka teknolandiaan on mielenkiintoinen uutuskirja joka tarkastelee ihmisen hyvinvoinnin ja teknologian vuorovaikutusta.

”Meillä on tietokoneet, pesukoneet, espressokoneet, nettiyhteys ja Netflix.Teknologia ympäröi meitä aamusta iltaan. Tutkimusmatka teknolandiaan kertoo, miten tämä vaikuttaa ihmissuhteisiimme.”

Pääosan kirjassa saavat ihmiset neljässä eri maassa: isät, äidit, nuoret ja vanhat. He kertovat tarinansa siitä, miten teknologia on muuttanut heidän ihmissuhteitaan ja arkeaan.

Kirja on myös vetoomus sosiaalisemman teknologian puolesta. Teknologian, joka osaisi olla hiljaa, kun haluamme viettää rauhassa aikaa lähimpiemme kanssa. Teknologian, joka auttaisi meitä solmimaan suhteita. Teknologian, joka tekisi meistä onnellisempia.

Arkisin ennen klo 14. saapuvien tilausten toimitus lähtee saman päivän kuluessa.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille, alle 50 € tilauksille 4,90.
 

Kirjailijat

Kirsi Hantula on työskennellyt media-alalla toimittajana ja viestintätehtävissä vuodesta 2001 lähtien. Nykyisin hän toimii yritysvastuupäällikkönä.

Hänellä on kaksi ylempää korkeakoulututkintoa kulttuurin ja median alalta. Kirsi muistaa yhä parhaan lapsuusystävänsä kodin lankapuhelimen numeron 30 vuoden takaa, mutta ei tiedä oman miehensä kännykkänumeroa.
 
Oskar Korkman työskenteli Nokialla ja Microsoftilla asiakasymmärryksestä vastaavana asiantuntijana ja johtajana yhteensä seitsemän vuoden ajan. Neljä vuotta sitten hän perusti oman yrityksen, joka auttaa firmoja kasvamaan vastuullisella tavalla.
 
Oskar on markkinoinnin tohtori. Oskarin haaveena on opiskella japanilaista puunveistoa vastapainoksi PowerPointeille, mutta vielä sille ei ole löytynyt aikaa.
 
Lisätietoa kirjan taustoista ja synnystä löydät Tutkimusmatka teknolandiaan kotisvuilta.

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo