Etusivu Kompressiovaatteet Kompressiosukat Run 2.0 sukat Pink (N)

Run 2.0 sukat Pink (N)

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
49,90 €

CEP Run 2.0 naisten urheilusukkien yhtenäinen ja asteittain välillä 20-30 mmHg etenevä kompressio luovat napakan tukitason kompressiosukan, joka tukee lihaksia, lisää verenkiertoa sekä vähentää lihassärkyjä ja muita kovan treenaamisen tai pitkän jaloilla olon useasti aiheuttamia lihas- ja nivelvahinkoja. High-tech kompressiokuidut ehkäisevät raajojen kudosten mikrorevähdyksiä tehokkaasti.

Run 2.0 kompressiosukat on tehty kaikille, jotka haluavat lisää suorituskykyä vielä jaksamisen tuolla puolen. Ne auttavat jaksamaan pidempään ja niiden on tieteellisesti todettu lisäävän verenkiertoa jopa 40 %, jolloin happea kulkee nopeammin jalkoihin. CEP kompressioteknologia auttaa jalkojasi tuntumaan kevyemmiltä ja vähemmän väsyneiltä, jolloin voit paremmin tavoitella huippusuorituksia.

Juoksusukissa on anatominen pehmuste ja saumaton varvasosa, jotka estävät hiertymien ja hankaumien syntymistä. Kompressiokuidut ja varvasosan elastisuus muodostavat suojaavan seinämän jalan ja kengän väliin. Sukka muotoutuu jalkaasi kuin toinen iho, antaen näin erinomaisen istuvuuden ja estäen hiertymien syntymistä. CEP Run 2.0 kompressiourheilusukat on suunniteltu kaikille kestävyysurheilua tai fitnessiä harrastaville, juoksijoille, triathlonisteille, jalkapalloilijoille, jne.

Uniikki materiaalin valmistustapa parantaa ilmavirtausta iholla ja auttaa kehon lämmönsäätelyssä. Lisäksi vilkastunut verenkierto toimii yhdessä kosteutta siirtävien kuitujen kanssa ja laskee tutkitusti ihon lämpötilaa.

Materiaali: 85 % polyamidi (nylon), 15 % elastaani. CEP kompressiosukka kestää 150-200 pesukertaa viileässä vedessä ennen kuin kompressio-ominaisuuksissa alkaa näkyä heikkenemistä.

Ominaisuudet ja tekniset tiedot
• Huippulaadukkaat high-tech kompressiosukat
• Väri: Pinkki (Löytyy kaupastamme myös mustana)
• Kolme kokoa naisille: 2, 3 ja 4
• Materiaali: 85 % polyamidi (nylon), 15 % elastaani
 
Koot
2 - pohkeenympärys 25 – 31 cm
3 - pohkeenympärys 32 – 38 cm
4 - pohkeenympärys 39 – 44 cm
 
Pohkeenympärys mitataan pohkeen paksuimmasta kohdasta.
 
Tämän tuotteen toimitusaika perille on 2 – 4 arkipäivää.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille, alle 50 € tilauksille toimituskulu 4,90 €.

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo