Etusivu Fitness & Voimaharjoittelu Design Fitness tuotteet FitWood TROLLVEGGEN Leuanvetotanko

FitWood TROLLVEGGEN Leuanvetotanko

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
239,00 €

FitWood TROLLVEGGEN on tyylikkäästi muotoiltu design leuanvetotanko. Tanko on helppo kiinnittää ovenkarmlistan päälle. Runko on valmistettu suomalaisesta koivusta ja tanko ruostumattomasta teräksestä.

Tangon pituus 100 cm
Kahvojen halkaisija 35 mm (tanko 28 mm)
Rungon värivaihtoehdot: valkoinen 259 €, kuultovalkoinen tai puuvalmis 239 € (voi itse esim. öljytä)
 
Miksi FitWood Trollveggen on hyvä leuanvetotanko?
• Hyvä otetuntuma. Puusta ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla otepinnoilla saat parhaan ja alkuperäisen treenituntuman, mistä johtuen olympialaistenkin välineet valmistetaan niistä.
• Sopii sisustukseen. Skandinaavinen design ja perinteiset arvokkaat materiaalit sopivat harmonisesti kotisi sisustukseen, joten leuanvetotankoa ei enää tarvitse piilottaa.
• Ekologisin vaihtoehto. Suomalaisen puun uusiutumisvauhdista vain 50 % hyödynnetään vuosittain, joten ostamalla puisen leuanvetotangon edistät kestävää kehitystä.
•Suomalainen tuote. FitWood paitsi suunnittelee, myös valmistaa tuotteensa Suomessa ja suuntaa ne vientimarkkinoille. Haluatko sinäkin tukea kotimaista työtä?
• Kestää ahkerassa käytössä. Koivuvaneri on vuosikymmenien saatossa todettu kestävimmäksi materiaaliksi muun muassa telinevoimisteluvälineissä.
• Luonnollisesti myrkytön vaihtoehto. Muovisten tuontikuntoilulaitteiden myrkkypitoisuuksia valvotaan huonosti. Suomalainen puu ja teräs varmistaa että sinä tai lapsesi ette ole hankaavassa kontaktissa esim. PVC- ja PET-muovien kanssa jotka saattavat sisältää mm. ftalaatteja, BPA:ta, BPS:tä, antimoneja, lyijyä ja elohopeaa.
• Kohtelee parhaiten kotiasi. Trollveggen ei vaadi reikiä karmeihin. Trollveggenin neutraalit luonnonkumi- ja silikonipinnat on myös erityisesti suunniteltu suojaamaan karmeja ja seiniä, toisin kuin esim. mustat kumipinnat.
• Hyvä fiilis. Ekologiset, kestävää kehitystä ja kotimaista työtä tukevat arvot, upea ulkonäkö ja design tuovat hyvää fiilistä.
 
Toimitusaika perille on 2 – 4 arkipäivää.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille.

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo