Etusivu Fitness & Voimaharjoittelu Puolapuut ja lisävarusteet Dinox Riipuntakengät Pro

Dinox Riipuntakengät Pro

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
179,00 €

Dinox Riipuntakengät Pro ovat hyvin pitkälle kehitetyt riipuntakengät. Niissä on säädettävät kiristyslukot, joiden ansiosta riipuntakengät sopivat kokonsa puolesta lähes kaikille. Kuoreen on käytetty erittäin kestävää ja taipuisaa DuPont Hytrel® -muovimateriaalia, mikä vielä osaltaan lisää istuvuutta. Riipuntakengissä on myös kaarevat pohjetuet, jotka pitävät nilkan ja riipuntakenkien asennon oikeana, jolloin paine kohdistuu jaloissa isommalle alueelle ja painavat polvet hieman koukkuun, mikä on usein mukavampaa riippuessa. Pohjetuista saa myös otettua kiinni riipunta-asennosta ylös noustessa ja ne saa helposti irti, jos haluaa riippua ilman niitä.

Inversiohoidosta on erityisen paljon hyötyä sekä seisoma- että istumatyön rasittamalle keholle ja selkärangalle. Vähäisen liikunnan, istumatyön ja iän rappeuttamalle selälle ja välilevyille inversiohoito tekee hyvää. Se myös vähentää ihmisen lyhenemistä ja sen aiheuttamaa vyötärön katoamista. Muita hyötyjä ovat stressin vähentäminen ja rentouttaminen, verenkierron edistäminen, aivojen hapensaannin edistäminen, urheilijoiden palautumisen mahdollinen nopeuttaminen.

Ennen riipuntakenkien käyttöä on suotavaa keskustella asiasta oman lääkärin kanssa varsinkin, jos olet raskaana tai sinulla on joku seuraavista: hiatushernia, vatsatyrä, silmänpainetauti, verkkokalvon irtoama, sidekalvotulehdus, korkea verenpaine, sydän- tai verenkiertoelinten hoidettavia vaivoja, aivoverenkiertohäiriö, selkärankavamma, äkillisesti turvonneet nivelet, osteoporoosi, täydellisesti parantumaton luunmurtuma, luiden vahvike tai kirurgisesti kiinnitetty ortopedinen tuki, verenohennuslääkitys, keskikorvatulehdus, merkittävä liikalihavuus.

Tämän tuotteen toimitusaika perille on 2 – 4 arkipäivää.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille.

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo