Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €
Etusivu Syke- ja aktiviteettimittarit Garmin sykemittarit, aktiivisuusrannekkeet Garmin Forerunner® 630 juoksukello

Garmin Forerunner® 630 juoksukello

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
429,00 €
345,97 €
(alv 0%)

Garmin Forerunner® 630 on Garminin laadukas kosketusnäytöllinen juoksukello.

Garmin Forerunner® 630 lyhyesti
• Kosketusnäytöllinen GPS-juoksukello, jossa on tarkka värinäyttö
• Juoksutilastot¹ sisältävät maakosketuksen keston tasapainon, askeleen pituuden ja pystysuhteen
• Näyttää kuormituspisteet, suorituksenaikaisen kunnon ja maitohappokynnyksen²
• Yhteysominaisuudet³: automaattiset lataukset Garmin Connect™ -palveluun, reaaliaikainen jäljitys, äänikehotteet, älykkäät ilmoitukset ja jakaminen yhteisösivustoissa
• Lataa tietokenttiä, kellotauluja, widgetejä ja sovelluksia Connect IQ™ -kaupasta
 
Mallivaihtoehdot:
Musta HRM-vyöllä 429 €
 
Toimitusaika:
Musta HRM-Run vyöllä - arkisin ennen klo 14. saapuvien tilausten toimitus lähtee samana päivänä.
Muut mallit -  toimitusaika perille on 3 - 5 arkipäivää.
Ei toimituskuluja
 
Kaikki juoksijan tilastot
Forerunner 630 tuottaa kaikki harjoitteluun ja kilpailemiseen tarvittavat tiedot, harjoittelitpa ensimmäistä maratoniasi varten tai halusitpa rikkoa oman ennätyksesi. Kun pariliität 630-laitteen ja HRM-Run™-mittarin, voit tarkistaa kuntosi mittaamalla juoksurytmin, pystysuuntaisen liikehdinnän ja maakosketuksen keston¹. Juoksun lisätilastoja ovat maakosketuksen keston tasapaino, askeleen pituus ja pystysuhde, joista juoksija näkee juoksutapansa tehokkuuden ja tasapainoisuuden.
Todiste potentiaalista
Forerunner 630 -laitteen laajojen fysiologisten mittausten avulla voit harjoitella tehokkaasti ja suhtautua luottavaisesti siihen, mitä kaikkea voit saavuttaa tositilanteessa. Kun Forerunner 630 oppii maitohappokynnyksesi ohjatulla testillä, voit käyttää sitä sykeharjoitteluun määrittäessäsi sykealueita. Harjoittelun kokonaiskuormitus, uni, ravinto ja yleensäkin elämän stressaavuus vaikuttavat siihen, miten suoriudut kovasta harjoituksesta. Forerunner 630 näyttää sykkeeseen perustuvat kuormituspisteet, joiden avulla voit arvioida, minä päivinä kannattaa harjoitella kovaa ja minä päivinä taas levätä. Voit arvioida suoriutumistasi harjoituksesta myös suorituksenaikaisen kuntotoiminnon avulla. Toiminto analysoi tahtiasi, sykettäsi ja sykkeesi vaihtelevuutta juostessasi ja arvioi reaaliaikaisesti mahdollisuuksiasi suoriutua harjoituksista. Kun suunnittelet strategiaa seuraavaan kilpailuusi, Forerunner 630 mittaa maksimaalisen hapenottokykysi² ja voi ennustaa kilpailuaikasi monilla matkoilla sekä antaa tavoiteajan. Lisäksi sen sisäinen palautumisohjaus² ilmoittaa, milloin kannattaa ottaa rauhallisemmin rankan harjoituksen tai kilpailun jälkeen.
 
Enemmän kuin tahti, matka ja aika
Garmin Connect -palvelun Connect IQ™ -kaupasta saat kellotauluusi lisää sisältöä. Selaa ja lataa maksuttomia kellotauluja, widgetejä, sovelluksia ja mukautettuja tietokenttiä. Voit myös mukauttaa harjoitteluasi lataamalla vaativia harjoituksia ja harjoitusohjelmia kelloosi Garmin Connectista.
 
Siirry verkkoon
Forerunner 630 sisältää yhteysominaisuuksia3, kuten automaattiset lataukset maksuttomaan Garmin Connect -verkkoyhteisöömme, jossa voit tallentaa, suunnitella ja jakaa suorituksia. Lataa vain maksuton Garmin Connect™ Mobile -sovellus älypuhelimeesi ja pariliitä se kellon kanssa. Voit myös synkronoida Forerunnerin tietoja langattomasti Garmin Connect -tilillesi Wi-Fi®-yhteyspisteen kautta. Yhteysominaisuuksiin3 kuuluu myös reaaliaikainen jäljitys, jonka ansiosta kaverit ja ihailijat voivat seurata ja tarkastella tilastojasi reaaliaikaisesti. Jos aiot juosta kuulokkeet korvilla, äänikehotteet pitävät sinut tahdissa kierrosaikamuistutuksilla.
 
¹Pariliitettynä HRM-Run-sykemittariin. Se toimitetaan joidenkin mallien mukana ja myydään erikseen muita malleja varten.
²Pariliitettynä sykemittariin, joka toimitetaan joidenkin mallien mukana ja myydään erikseen muihin malleihin.
³Pariliitettynä yhteensopivaan älypuhelimeen. Lisätietoja on osoitteessa Garmin.com/ble.

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät