Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €
Etusivu Syke- ja aktiviteettimittarit Garmin sykemittarit, aktiivisuusrannekkeet Garmin Forerunner 735 XT multisport kello

Garmin Forerunner 735 XT multisport kello

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
404,90 €
326,53 €
(alv 0%)

Garmin Forerunner 735 XT on GPS-multisportkello, joka sisältää Garmin Elevate™ -rannesykemittarin.

Forerunner 735 XT lyhyesti
Mittaa sykettä ranteesta – pyöräile ja juokse vapaasti
Antaa edistyneitä pyöräilyn, uinnin ja juoksun dynamiikkatietoja1, kuten maakosketuksen keston tasapaino, askeleen pituus ja pystysuhde
Antaa arvion maksimaalisesta hapenottokyvystä, anaerobisen kynnyksen2, kilpailuennusteen ja palautumisohjauksen
Yhteysominaisuudet³: esimerkiksi älykkäät ilmoitukset, automaattiset lataukset Garmin Connect™ -palveluun ja reaaliaikaisen seurannan
Mukauta maksuttomilla Connect IQ™ -kaupan kellotauluilla ja sovelluksilla
 
Värivaihtoehdot:
musta/harmaa
yönsininen/huurteensininen
 
Pakettivaihtoehdot:
 
Vain kello (404,90 €)
• Forerunner 735XT -GPS-kello
• Lataus-/datapidike
• Oppaat
 
Juoksupaketti (439 €)
• Forerunner 735XT -GPS-kello
• HRM-Run™-mittari
• Lataus-/datapidike
• Oppaat
 
Triathlon-paketti (549 €)
• Forerunner 735XT -GPS-kello
• HRM-Tri™-mittari
• HRM-Swim™-mittari
• Lataus-/datapidike
• Oppaat
 
Tämän tuotteen toimitusaika perille on 3 - 5 arkipäivää.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille.
 
Pystyt näihin kaikkiin, ja nyt kellosi seuraa mukanasi.
Forerunner® 735XT -kellon avulla voit kehittyä yhä paremmaksi urheilijaksi niin radalla kuin vedessä. Tämä GPS-multisportkello on tarkoitettu urheilijoille, jotka haluavat monipuolisia tietoja harjoittelustaan ja kilpailuistaan. Entistä pienempi ja käytössä miellyttävämpi 735XT on erinomainen kello niin harjoitteluun kuin työpäivään. Lisäksi se toimii aktiivisuusrannekkeena, joka laskee askeleita, kaloreita ja unta.
Juoksu, sprintti, uinti, pyöräily, triathlon
Rutiini on kaikkea muuta kuin rutiinia. Forerunner® 735XT -kellon avulla voit tehdä muutoksia helposti, koska kellossa on valmiina urheiluprofiilit juoksua (sisätiloissa/ulkona), pyöräilyä (sisätiloissa/ulkona), uintia (altaassa/avovedessä), murtomaahiihtoa, melontalajeja, polkujuoksua, patikointia ja voimaharjoittelua varten. Automaattisen monilajitoiminnon ansiosta voit vaihtaa lajia yhdellä painalluksella brick-harjoitusten sekä duathlon- ja triathlon-kilpailujen yhteydessä. 735XT tukee vaativia juoksu-, pyöräily- ja allasuintiharjoituksia. Luo omia mukautettuja harjoituksia ja lataa harjoituksia maksutta Garmin Connect -palvelusta.
 
Rannesykemittari seuraa sydäntäsi
Forerunner® 735XT on ensimmäinen Garmin multisportkello, jonka sisältämä Elevate™-sykemittaustekniikka mittaa sykettä ranteesta. Se vapauttaa sinut, kun juokset tai pyöräilet. Et tarvitse sykevyötä sykkeesi seuraamiseen – näet sykealueesi ja sykkeesi reaaliaikaisesti värikkäässä mittarissa.
 
Harjoittele sydämesi kyllyydestä
Rannesykemittaus sopii erinomaisesti kilpailupäivään, mutta harjoitteluun ja palautumiseen tarvitaan monipuolisempia tietoja. Forerunner® 735XT -kellosta saat kaikki tarvitsemasi tiedot.
 
Käyttämällä lisäksi sykevyötä saat muun muassa nämä lisätiedot:
Juoksun dynamiikkatiedot¹, kuten maakosketuksen keston tasapaino, askeleen pituus ja pystysuhde
Arvio maksimaalisesta hapenottokyvystä, anaerobinen kynnys, kilpailuennuste ja palautumisohjaus
Vedenalainen syke uidessasi4
Forerunner 735XT with Strava Suffer Score
 
Todiste kovasta työstä
Strava Live Suffer Score -integroinnin ansiosta saat pisteitä tekemästäsi työstä. Strava Suffer Score analysoi sykkeesi harjoituksen aikana ja luokittelee harjoituksesi kokonaistehon. Kun hankit 735XT-kellon, saat 60 päivän maksuttoman Strava Premium -kokeilujakson, joten voit seurata Suffer Score -tulostasi ja puskea itsesi äärirajoille. Kovalla työllä on arvonsa, joten hyödynnä sitä.
 
Yhdistä ja mukauta
735XT on ihanteellinen älykello urheilijoille älykkäiden ilmoitusten3, automaattisten Garmin Connect3 -latausten ja reaaliaikaisen jäljityksen ansiosta. Voit pitää puhelimen suojassa pitkän ajon tai juoksulenkin aikana, ja saat silti kaikki ilmoitukset suoraan ranteeseesi, jotta voit vastata tarvittaessa tai jatkaa matkaa. Voit jopa mukauttaa kelloa Connect IQ™ -kaupan maksuttomilla kellotauluilla, sovelluksilla ja tietokentillä.
 
Tallenna toimintasi
Hyödynnä suorituksiasi tehokkaasti maksuttomassa Garmin Connect -verkkoyhteisössämme, missä voit tallentaa, suunnitella ja jakaa suorituksia. Päihitä eilisen tulokset uudella omalla ennätyksellä — seuraamme tuloksiasi, joten voit tarkastella kaikkia voittojasi samassa paikassa. Saat Connect Insights -tietoja5 tilastojesi ja tapojesi mukaan, kuten liikkumiskehotuksia ja terveellisiä vinkkejä. Voit osallistua haasteisiin ja kilpailuihin muiden käyttäjien kanssa. Käytettävissä pöytätietokoneessa tai yhteensopivassa mobiililaitteessa.
 
Vielä muutama lisäominaisuus
Forerunner 735XT pysyy vauhdissa koko päivän, kuten sinäkin. Kello on erinomainen kumppani myös palautumiseen, koska se seuraa aktiivisuuttasi vuorokauden ympäri6 ja tarkkailee askeleita, kaloreita ja unta. Lisäksi se on yhteensopiva Varia™-pyöräilytuotteiden kanssa. Niitä ovat esimerkiksi takatutka, älykkäät pyöränvalot ja Varia Vision™ -aurinkolasinäyttö.
 
¹Kun käytössä on lisäksi HRM-Run™- tai HRM-Tri™-sykemittari, joka sisältyy joihinkin malleihin ja on joidenkin toisten mallien lisävaruste.
²Käytettäessä sykevyön kanssa.
³Pariliitettynä yhteensopivaan puhelimeen.
4Kun käytössä on lisäksi HRM-Swim™- tai HRM-Tri-sykemittari, joka sisältyy joihinkin malleihin ja on joidenkin toisten mallien lisävaruste.
5Saatavilla Garmin Connect -asiakkaille, jotka käyttävät aktiivisuuden seurantatoimintoja.
6Aktiivisuuden seurannan tarkkuus.

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät