Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €
Etusivu Syke- ja aktiviteettimittarit Garmin sykemittarit, aktiivisuusrannekkeet Garmin Forerunner® 935

Garmin Forerunner® 935

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
513,00 €
413,71 €
(alv 0%)

Garmin Forerunner 935 on Garminin uusin triathlon- ja juoksukello. Malli mittaa sykkeen ranteesta. Se on myös yhteensopiva HRM-sarjan sykevöiden kanssa (Run, Tri, Swim). Kellosta saat runsaasti tietoa esimerkiksi juoksudynamiikasta, rannesykemittarista, harjoittelun tilasta, FTP-tasosta ja maksimaalisesta hapenottokyvystä. Paljon urheilevat haluavat aina parantaa vanhoja tuloksiaan. Tällä huippuluokan GPS-juoksu-/triathlonkellolla hienosäädät sekä harjoittelua että palautumista ja kehityt entistäkin paremmaksi.

Mallit:
Musta kello 513 €
Mustakeltainen Tri bundle 668 €
 
Forerunner 935 lyhyesti
• Monipuoliset juoksu- ja monilajitoiminnot kellossa, jota on miellyttävä käyttää koko päivän, sillä se painaa vain 49 grammaa
• Sisäinen ilmanpainemittari kertoo korkeuden muutoksista, kun taas korkeusmittari ja elektroninen kompassi pitävät kulkusuunnassa.
• Auttaa arvioimaan, harjoitteletko liian paljon vai liian vähän, ja tarjoaa myös muita toimintoja suoritustesi tarkkailuun
• Antaa juoksusta, pyöräilystä ja uinnista tärkeitä dynamiikkatietoja2, kuten maakosketuksen keston tasapainon, askeleen pituuden ja pystysuhteen
• Akunkesto: enintään 2 viikkoa kellotilassa, enintään 24 tuntia GPS-tilassa ja enintään 60 tuntia UltraTrac™-tilassa
Paketti sisältää:
• Forerunner 935 -GPS-kello
• Latauskaapeli
• Oppaat
• Tri-bundle sisältää HRM-Tri ja HRM-Swim sykevyöt
 
Tämän tuotteen toimitusaika perille on 3 - 5 arkipäivää.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille.
 
Sopii sekä ranteeseesi että tyyliisi
Forerunner 935 -GPS-juoksu-/triathlonkello on kevyt ja mukava, joten sitä voi käyttää vaikka koko päivän. 935 sopii yhteen Garminin helposti vaihdettavien QuickFit™-hihnojen kanssa. Löydät jokaisen tilanteeseen sopivan hihnan, esimerkiksi sporttisen silikonisen, klassisen nahkaisen tai tyylikkään metallisen.
Tarkkaile suoritusta, harjoittelua ja palautumista
Miten tehokas nykyinen harjoittelusuunnitelmasi on? Forerunner 935 auttaa sinua tarkkailemaan harjoitteluasi ja palautumistasi, jotta pystyt valmistautumaan kisoihin tai harjoittelujaksoon tehokkaammin. Harjoittelun tila on uusi suorituksen seurantaan tarkoitettu työkalu, joka arvioi aiempia harjoituksiasi ja tehotietojasi automaattisesti ja kertoo, harjoitteletko tehokkaasti, juuri sopivasti tai liikaa. Uusi anaerobinen harjoitusvaikutustoiminto kertoo harjoittelun olennaisesta osa-alueesta eli siitä, miten se auttaa sinua ylittämään omat rajasi. Voit myös tarkkailla harjoittelun kokonaiskuormittavuutta, joka tarkoittaa harjoittelun määrää viimeisen 7 päivän aikana. Kello vertaa sitä omalle kuntotasollesi ja aiempaan harjoitteluusi optimaalisimpaan alueeseen.
 
Analysoi tekniikkaasi
Garminin avulla saat helposti tiedot, joita tarvitset tekniikkasi kehittämiseen. Forerunner 935 mittaa tärkeitä juoksun metriikoita2, joiden perusteella voit analysoida suoritustasi. Biomekaaniset mittaukset, kuten askeltiheys, askeleen pituus, maakosketuksen kesto ja tasapaino, pystysuuntainen liikehdintä ja pystysuhde, antavat tarkan kuvan juoksutyylistä ja auttavat menestymään paremmin kisapäivänä. Saat metriikkatietoja myös yhteensopivasta sykevyöstä2 tai pienikokoisesta juoksun dynamiikka-anturista, joka on helppo kiinnittää vyötärölle. Voit hyödyntää ominaisuuksia myös pyöräily- ja uintiharjoittelussa. Forerunner 935 seuraa uidessasi muun muassa matkaa, tahtia ja vetojen määrää.
 
Yhdellä latauksella pitempään
Akku kestää pisimmissäkin harjoituksissa, ja siihen voit luottaa myös ironman triathlon- ja ultramaratonkisoissa. Forerunner 935 -kellon akku kestää jopa 24 tuntia GPS-tilassa ja jopa 60 tuntia UltraTrac-virransäästötilassa. Jos käytät sitä päivittäin älykellona, yksi lataus riittää jopa 2 viikon käyttöön.
 
Juoksuun, sprinttiin, uintiin, pyöräilyyn, triathloniin
Rutiini on kaikkea muuta kuin rutiinia. Forerunner 935 -kellon avulla voit tehdä muutoksia helposti, koska kellossa on sisäiset suoritusprofiilit juoksua (sisätiloissa/ulkona), pyöräilyä (sisätiloissa/ulkona), uintia (altaassa/avovedessä), murtomaahiihtoa, melontalajeja, polkujuoksua, patikointia ja voimaharjoittelua varten.
Automaattisen monilajitoiminnon ansiosta voit vaihtaa lajia yhdellä painalluksella brick-harjoitusten sekä duathlon- ja triathlon-kilpailujen yhteydessä. 935 tukee vaativia juoksu-, pyöräily- ja allasuintiharjoituksia. Luo omia harjoituksiasi tai lataa niitä maksutta verkon Garmin Connect™ -kuntoiluyhteisöstä. Tarkastele sitten aiempia harjoituksiasi sovelluksessa tai hae lisämotivaatiota jakamalla ne perheesi ja ystäviesi kanssa.
 
Älykkäämmät yhteydet
Kelloosi saamat älykkäät ilmoitukset ovat vasta alkua. Kun pariliität Forerunner 935 -kellosi yhteensopivaan älypuhelimeen3, voit tehdä automaattisia latauksia Garmin Connect -palveluun ja saat käyttöösi ääniopastuksen ja musiikin hallinnan. Läheisesi voivat seurata harjoituksiasi reaaliajassa LiveTrack-toiminnolla. Jos taas haluat itse seurata kavereidesi menoa, käytä GroupTrack-toimintoa.  Jos haluat ladata tietosi nopeasti pilvipalveluun tai sieltä pois nopealla Wi-Fi®-yhteydellä, 935-kellolla sekin onnistuu.
 
Seuraa sydäntäsi
Rannesykemittari on ehkä helppo ratkaisu kisapäivänä, kun haluat liikkua vapaasti, mutta Forerunner 935 -kellolla ja yhteensopivalla sykevyöllä saat käyttöösi paljon enemmän tietoja. Sykevyö (esimerkiksi HRM-Run™ tai HRM-Tri™) tuo käyttöösi lisäominaisuuksia, kuten maitohappokynnyksen ja SV-stressitestin (SV on lyhenne sanoista sykkeen vaihtelu).
Täysillä myös tuntemattomilla seuduilla
Forerunner 935 -kello mukanasi voit harjoitella missä tahansa, sillä GPS ja GLONASS yhdessä toimivat haastavissa ympäristöissä paremmin kuin GPS yksinään. Sisäinen ilmanpainemittari taas kertoo korkeustiedot reaaliajassa. Millaisia suorituksia 935-kellolla voi seurata? Lähes millaisia tahansa! Triathlon on vasta alkua, sillä kello tukee myös esimerkiksi vaeltamista, soutua, golfia, hiihtoa ja suppailua.
 
Mukauta ja liitä
Forerunner 935 -GPS-juoksu-/triathlonkello synkronoituu automaattisesti Garmin Connect -palveluun, maksuttomaan verkossa toimivaan kuntoiluyhteisöön, jossa voit tarkkailla edistymistäsi ja jakaa tietojasi sosiaalisessa mediassa. Kirjaudu Garmin Connect -palveluun pöytätietokoneeltasi tai lataa Garmin Connect™ Mobile -sovellus yhteensopivaan älypuhelimeen. Voit mukauttaa laitettasi tietokentillä, maksuttomilla NUUN-kellotauluilla ja jopa Uberin ja Accuweatherin kaltaisilla sovelluksilla. Kaiken tämän saat Connect IQ™ -kaupasta.
Vielä muutama lisäominaisuus
Forerunner 935 pysyy vauhdissa koko päivän, kuten sinäkin. Tämä kello on erinomainen kumppani myös palautumiseen, koska se seuraa aktiivisuuttasi vuorokauden ympäri ja tarkkailee askeleita, kaloreita ja unta. Se on lisäksi yhteensopiva Varia™-pyöräilytuotteiden kanssa. Niitä ovat esimerkiksi takatutka, älykkäät pyöränvalot ja Varia Vision™ -ajolasinäyttö. Täydennä pyöräilypakettiasi poljinperustaisilla tehomittareilla. Vector™ 2 on kaksianturinen ja 2S yksianturinen mittari. Saumattomasti Forerunner-laitteeseen pariliitettävällä Vector 2 -mittarilla näet käytetyn voiman, poljinnopeuden, vasemman/oikean jalan tasapainon sekä pyöräilyn dynamiikkatiedot, joten tiedät, miten ja missä voimaa on käytetty.
Tee jokaisesta päivästä kilpailu
Strava Live Segments -osuuksien avulla päihität aiemmat tuloksesi. Strava Premium -jäsenet voivat synkronoida juoksu- ja pyöräilyosuutensa 935-kelloon ja saada reaaliaikaista palautetta suorituksen aikana. Lisäksi saat hälytykset lähdöistä ja saapumisista, voit tarkastella sijoitustaulukoita ja tarkistaa, miten nykyinen suorituksesi vertautuu omaan ennätykseesi.
 
TrainingPeaks tekee suunnitelmista todellisuutta
Mikään ei ole hienompaa kuin täydellisesti onnistunut harjoitus. TrainingPeaks Connect IQ -sovelluksella voit tarkastella päivän harjoituksiasi suoraan Forerunner 935 -kellossa. Laite opastaa sinua harjoituksissa reaaliaikaisesti ja hakee sekä tehotavoitteet että intervallien kestot suoraan TrainingPeaks-sovelluksesta. Harjoituksen jälkeen kello synkronoituu automaattisesti TrainingPeaks-sovelluksen kanssa, jossa voit analysoida suoritustasi yksityiskohtaisesti ja tarkkailla edistymistäsi tavoitteitasi kohti.
 
Mukautettu kello tuo mielenrauhaa
Voit lähteä tien päälle tai maastoon huoletta, kun lisäät 935-kelloosi Road ID -etupaneelin (myydään erikseen). Hihnaan helposti kiinnittyvään paneeliin voi lisätä tärkeitä lääketieteellisiä tietoja ja hätätilanteen yhteystiedot siltä varalta, että harjoituksesi aika sattuu jotakin. Näin saat helpommin apua itsellesi ja mielenrauhaa läheisillesi.
 
Viittaukset:
1Aktiivisuuden seurannan tarkkuus
2Juoksun dynamiikka-anturi (myydään erikseen), HRM-Run- tai HRM-Tri-mittari Sisältyy joihinkin malleihin, myydään erikseen muihin malleihin.
3Osoitteesta Garmin.com/ble voit katsoa yhteensopivien älypuhelinten luettelon
 
Wi-Fi® on Wi-Fi Alliancen rekisteröity tavaramerkki.

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät