Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €
Etusivu Syke- ja aktiviteettimittarit Garmin sykemittarit, aktiivisuusrannekkeet Garmin Forerunner® 645 Music

Garmin Forerunner® 645 Music

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
469,00 €
378,23 €
(alv 0%)

Garmin Forerunner 645® on Garminin uusin GPS-juoksukello, jossa musiikkiominaisuus ja Garmin Pay –valmius. Forerunner 645 Music auttaa sinua tarkkailemaan harjoitteluasi ja palautumistasi, jotta pystyt valmistautumaan kisoihin tai harjoittelujaksoon tehokkaammin.

Juoksu ei ole vain kuntoilua, vaan se on suoritus. Forerunner 645 Music -laitteen avulla pääset täydelliseen suoritukseen joka kerta, kun hyppäät juoksukenkiin. Laitteessa on tallennustilaa musiikille, jotta voit juosta lempimusiikkisi tahtiin. Lähimaksuominaisuuden ansiosta voit tehdä ostoksia tahdin hidastumatta. Lisäksi GPS-laite tarjoaa monipuoliset juoksun dynamiikkatiedot ja suorituskyvyn seurantatyökalut, joten sillä saavutat tuloksia helposti.

Laitteessa on tallennustilaa musiikille, jotta voit juosta lempimusiikkisi tahtiin. Lähimaksuominaisuuden ansiosta voit tehdä ostoksia tahdin hidastumatta.

Hihnavaihtoehdot:
Kirsikanvärinen
Musta
 
Pakkaus sisältää:
• Forerunner 645 Music
• Latauskaapeli
• Dokumentaatio

Forerunner 645 lyhyesti

• Lataa helposti jopa 500 kappaletta kelloosi, yhdistä kello Bluetooth®-kuulokkeisiin (myydään erikseen) ja kuuntele ilman puhelinta
• Synkronoi musiikkia Deezeristä (tulossa) offline-kuuntelua varten
• Tukee Garmin Pay™ -lähimaksua, jonka ansiosta voit maksaa kätevästi kellolla ja jättää käteisen ja kortit kotiin
• Antaa monipuolisia juoksun dynamiikkatietoja2, kuten maakosketuksen keston tasapainon, askeleen pituuden ja pystyliikkeen
• Näyttää rannesykemittauksen3 avulla suorituskyvyn seurantatietoja, kuten arvion nykyisen harjoittelusi tilasta
• Akunkesto: enintään 7 päivää älykellotilassa ja 5 tuntia GPS-tilassa
 
Laite on ramp-up vaiheen myynnissä. Toimitusaika 4 - 10 arkipäivää.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille.
 

Forerunner 645 musiikki

Kellossa on tallennustilaa jopa 500 musiikkikappaleelle, joten voit vauhdittaa menoasi lempimusiikillasi. Voit siirtää musiikkia helposti tietokoneesta ja lisätä haluamasi kappaleet soittolistaan Bluetooth-kuulokkeilla. Nyt voit oikeasti jättää puhelimen kotiin lähtiessäsi lenkille, koska juoksuasi siivittävä musiikki on käytettävissä suoraan ranteessasi. Jos olet Deezer premium+ -tilaaja, voit jopa synkronoida täydelliseksi viilaamasi soittolistat kelloosi ja kuunnella niitä ilman mainoksia (tulossa).
Maksa helposti
Oletko aina liikkeellä? Nyt voit jättää sekä puhelimen että lompakon matkasta. Forerunner 645 Music tukee Garmin Pay -lähimaksua1, joten voit maksaa ostoksia kellolla. Voit käyttää toimintoa käytännössä kaikkialla, missä lähimaksu toimii kortilla. Voit ostaa vaikkapa vesipullon tai pienen välipalan, maksaa ne kätevästi kellolla ja jatkaa matkaa.
 
Hienosäädä harjoitteluasi
Garminin avulla saat helposti tiedot, jotka tarvitset tekniikkasi kehittämiseen. Anna Forerunner 645 Music -laitteen tarjota olennaiset juoksun metriikkatiedot2, joiden perusteella voit analysoida suoritustasi. Biomekaaniset mittaukset, kuten askeltiheys, askeleen pituus, maakosketuksen kesto ja tasapaino, pystysuuntainen liike ja pystysuhde antavat tarkan kuvan juoksutyylistä ja auttavat menestymään paremmin kisapäivänä. Nämä tiedot ovat käytettävissä, kun lisäät yhteensopivan sykevyön tai kompaktin juoksun dynamiikka-anturin, joka kiinnitetään suoraan vyötärölle. Voit hyödyntää ominaisuuksia myös pyöräily- ja uintiharjoittelussa. Forerunner 645 Music seuraa altaassa muun muassa matkaa, tahtia ja vetojen määrää.
Seuraa suorituskykyäsi
Miten tehokas nykyinen harjoittelusuunnitelmasi on? Forerunner 645 Music auttaa sinua tarkkailemaan harjoitteluasi ja palautumistasi, jotta pystyt valmistautumaan kisoihin tai harjoittelujaksoon tehokkaammin. Harjoittelun tila on uusi suorituksen seurantaan tarkoitettu työkalu, joka arvioi aiempia harjoituksiasi ja tehotietojasi automaattisesti ja kertoo, harjoitteletko tehokkaasti, juuri sopivasti tai liikaa. Uusi anaerobinen harjoitustehokkuus kertoo harjoittelun olennaisesta osa-alueesta eli siitä, miten se auttaa sinua ylittämään omat rajasi. Voit myös tarkkailla harjoittelun kuormittavuutta, joka tarkoittaa harjoittelun määrää viimeisen 7 päivän aikana. Kello vertaa sitä omalle kuntotasollesi ja aiempaan harjoitteluusi optimaalisimpaan alueeseen.
 
Lisää mukautustapoja
Tutustu Connect IQ™ -kauppaan, josta voit ladata Forerunner 645 Music -laitteeseen esimerkiksi sovelluksia, widgetejä ja kellotauluja. Se on helppokäyttöinen ja maksuton. Uusia sovelluksia lisätään päivittäin, joten voit seurata Uber-kyydin saapumista, sytyttää kodin valot SmartThings-sovelluksella ja jopa tarkistaa sateen alkamisajan AccuWeather MinuteCast -sovelluksella. Face It™ -sovelluksella voit valita kuvan valokuvakirjastosta, tehdä haluamasi muokkaukset ja asettaa kuvan kellotauluksi.
 
 
Pysy yhteydessä juostessasi
Kun käytät juostessasi Forerunner 645 Music -laitetta, voit käyttää tärkeitä älyominaisuuksia helposti. Kun laite on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen, voit vastaanottaa tekstiviestejä ja vastata niihin6. Näet myös esimerkiksi yhteisöpalvelujen päivitykset ja sähköpostiviestisi suoraan ranteessasi. Laitteella voit jopa etsiä puhelimesi. Tai käytä musiikin hallintaominaisuuksia. Ja anna kavereidesi seurata juoksuasi LiveTrack-toiminnolla.
 
Jaa ja kilpaile
Suoritukset kannattaa synkronoida Garmin Connect -palveluun muutenkin kuin niiden säilytystä varten. Garmin Connect on aktiivinen verkkoyhteisö, jossa käyttäjät voivat pitää yhteyttä toisiinsa ja kilpailla osallistumalla haasteisiin, kannustamalla toisiaan ja myös jakamalla voitonhetkiään yhteisöpalveluissa. Garmin Connect on maksuton ja käytettävissä verkossa tai älypuhelimessa Garmin Connect™ Mobile -sovelluksen kautta.
 
Harjoittele tavallasi
Rutiini on kaikkea muuta kuin rutiinia. Forerunner 645 Music -kellon avulla voit tehdä muutoksia helposti, koska kellossa on sisäiset suoritusprofiilit esimerkiksi juoksua (sisätiloissa/ulkona), pyöräilyä (sisätiloissa/ulkona), uintia (altaassa), crosstraineria, melontalajeja ja voimaharjoittelua varten. Luo omia harjoituksiasi tai lataa niitä maksutta Garmin Connect –kuntoiluyhteisöstä. Tarkastele sitten aiempia harjoituksiasi sovelluksessa tai hae lisämotivaatiota jakamalla ne perheesi ja ystäviesi kanssa.
 
Tyylikäs ulkoasu
Tätä kelloa voi käyttää ulkona säästä riippumatta. Se kestää niin uinnin kuin suihkunkin, sen Garmin Chroma Display™ -näyttö on helposti luettava myös suorassa auringonpaisteessa, ja sen lasi on valmistettu erittäin kestävästä Corning® Gorilla® -lasista. Jos haluat vaihtelua, voit vaihtaa hihnaa nopeasti ilman työkaluja. Päivittäiseen käyttöön sopivan kevyen kellon vesitiiviysluokitus on 5 ATM (50 metriä), joten se kestää sekä uinnin että suihkun. Forerunner 645 Music pysyy varmasti mukana tahdissasi, kun sen akunkesto on jopa 7 päivää älykellotilassa ja 5 tuntia GPS-tilassa, ja lisäksi voit kuunnella musiikkia.
Koe langaton äänentoisto
Skullcandyn urheiluun tarkoitetut Method Wireless -nappikuulokkeet ovat erittäin vakaat ja hienkestävät, ja niiden akunkesto on 9 tuntia. Pariliittämällä ne Forerunner 645 Music -laitteeseen voit nauttia langattomasta kuuntelukokemuksesta napeista, jotka pysyvät paikoillaan lajista riippumatta. Saat 50 % alennusta, kun ostat Forerunner 645 Music -laitteen.

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät