Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €
Etusivu Syke- ja aktiviteettimittarit Garmin sykemittarit, aktiivisuusrannekkeet Garmin vivosmart HR aktiivisuusranneke

Garmin vivosmart HR aktiivisuusranneke

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
159,00 €
128,23 €
(alv 0%)

Garmin vivosmart HR on uusi älykäs aktiivisuusranneke integroidulla sykeenmittauksella ranteesta.

• Tyylikäs ranneke on miellyttävä käytössä koko päivän ajan, ja aina käytössä olevasta näytöstä näet tilastosi myös auringonpaisteessa
• Näyttää askeleet, matkan, kalorit, sykkeen, kiivetyt kerrokset ja suorituksen tehon
• Vastaanota hälytyksiä teksti- ja sähköpostiviesteistä, puheluista, kalenterista ja yhteisöpalveluista²
• Ohjaa musiikkia ja VIRB®-actionkameraa (myydään erikseen) suoraan kellosta
• Muistuttaa aktiivisuudesta liikkumispalkilla ja värinähälytyksellä
 
Hihnakoot
Normaali: 136 – 187 mm
XL: 187 – 224 mm
 
Mallit ja saatavuus
Musta normaali
Violetti normaali
Yönsininen normaali
Musta XL
 
Toimitusaika
Musta normaali -arkisin ennen klo 14. saapuvien tilausten toimitus lähtee samana päivänä.
Muut mallit- toimitusaika perille 3 - 5 arkipäivää
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille.
 
Rannesykemittari
Elevate™-sykemittaritekniikkaa sisältävä vívosmart HR -älyaktiivisuusranneke¹ mittaa sykettä ranteesta vuorokauden ympäri. Sen ansiosta voit harjoitella ilman sykevyötä. vívosmart HR laskee syketietojen avulla kulutetut kalorit ja arvioi kuntoilusuoritustesi tehon, jotta näet saavutuksesi entistä paremmin. Lisäksi vívosmart HR -ranneketta voi käyttää sykemittarina ranteessa pariliitettynä johonkin muuhun yhteensopivaan Garmin-laitteeseen.
 
Ei vain askelmittari
vívosmart HR mittaa askel- ja kalorimäärien sekä matkan lisäksi myös kiivettyjä kerroksia barometrisen korkeusmittarinsa avulla. Se mittaa myös suoritustesi tehoa tehominuuteilla, kun vaikkapa lähdet uimaan tai kokeilet uutta boot camp -tuntia. Toiminnolla voit mitata edistymistäsi suhteessa aktiivisuustavoitteisiin, joita suosittelevat mm. Maailman terveysjärjestö WHO (World Health Organisation).
 
Älyominaisuudet
Pysy aktiivisena ja yhteydessä vívosmart HR -aktiivisuusrannekkeen avulla. Kun saat ilmoituksen yhteensopivasta älypuhelimesta, ranneke värisee hiljaa ja näyttää tiedot automaattisesti. Voit lukea lisää koskettamalla ja pyyhkäisemällä näyttöä. Muilla yhteysominaisuuksilla voit ohjata musiikkia ja VIRB-actionkameraa (myydään erikseen) tai etsiä kadonneen puhelimen.
 
Päihitä eilisen tulokset joka päivä
vívosmart HR oppii nykyisen aktiivisuustasosi ja määrittää päivittäisen askeltavoitteen, jonka pystyt saavuttamaan. Kun saavutat välitavoitteita, ranneke mukauttaa aina seuraavan päivän tavoitettasi ja kannustaa siten vähitellen yhä terveellisempään elämäntapaan. Se muistuttaa aktiivisuudesta koko päivän ajan liikkumispalkilla ja värinähälytyksellä, jos olet ollut paikallasi 1 tunnin. Liikkumattomuusajastin nollautuu muutaman minuutin kävelyllä.
 
Siirry verkkoon
vívosmart HR -aktiivisuusranneke synkronoituu älypuhelimen kanssa automaattisesti koko päivän ajan, jotta tilastotietosi tallentuvat maksuttomaan verkkoyhteisöömme. Garmin Connect™ -palvelussa voit tallentaa, suunnitella ja jakaa suorituksiasi ja päihittää eilisen askeltavoitteen. Voit osallistua haasteisiin ja kilpailuihin muiden käyttäjien kanssa. Jos haluat seurata kalorinkulutustasi tarkemmin, voit luoda tilin MyFitnessPal-sivustoon ja yhdistää sen Garmin Connect -tiliisi. Siten voit verrata kuntoillessasi kuluttamiasi kaloreita kuluttamiesi kalorien kokonaismäärään, jota vívosmart HR tallentaa vuorokauden ympäri.
 
¹Aktiivisuuden seurannan tarkkuus
²Pariliitettynä yhteensopivaan älypuhelimeen

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät