Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €
Etusivu Syke- ja aktiviteettimittarit Garmin sykemittarit, aktiivisuusrannekkeet Garmin Fenix 6 Pro Solar

Garmin Fenix 6 Pro Solar

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
799,00 €
644,35 €
(alv 0%)

Garmin Fenix 6 Pro Solar on älykello seikkailijoille, jotka eivät halua stressata akunkestosta

Garmin Fenix 6 Pro Solar -tuoteperhe on testattu ääriolosuhteissa, ja siinä on uudet parannellut käyttöominaisuudet, joiden avulla ylität rajoja ja asetat uusia tavoitteita – ja samalla räätälöit kellon sopimaan juuri sinun tarpeisiisi. Aurinkolatautuvan Power Glass™-kellolasin ja virrankulutuksen hallintatilan ansiosta akunkesto pidentyy jopa useilla viikoilla, joten sinun ei tarvitse huolehtia latauksesta retkilläsi. Premium-luokan Fenix 6 Pro Solar -älykellosarja sisältää useita eri malleja, kokoja ja pintamateriaaleja, joista on helppo valita juuri omaan tyyliin sopiva vaihtoehto, ja Connect IQ-kaupasta valitset juuri sinulle sopivat applikaatiot. Kestävä ja pitkäikäinen Garmin Fenix 6 Pro Solar Slate Gray with Black älykello 010-02410-15 sykemittari täyttää möys Yhdysvaltain sotilasstandardin 810G mukaisesti lämmön- ja iskunkestävyyden ja vesitiiviyden. Garmin Fenix 6 Pro Solar 010-02410-15 -mallissa on musta silikoniranneke ja runko sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kellotaulun kehä.

Vaihtoeaihtoehdot ja hinnat
Tummanharmaa 47mm mustalla hihnalla 799 €
Musta 47mm tummmanharmaalla hihnalla 799 €
Vaaleansininen 47mm vaaleanharmaalla hihnalla 899 €
 
Ominaisuudet ja tekniset tiedot
Näytön koko: 1.3" (260 px)
Rungon koko: 47 x 47 x 15,1 mm
Rungon materiaali: Kuitulujitepolymeeri ja metallinen takakansi
Ladattava litiumioniakku ja aurinkolatautuva Power Glass™-kellolasi
Akunkesto: Älykello jopa 14 päivää + 16 päivää aurinkolatauksella, GPS jopa 36t + 40t aurinkolatauksella, virtaa säästävä kellotila 48 päivää + 80 päivää aurinkolatauksella
Fenix 6 -kellot sopivat rannekkeesta riippuen ympärysmitaltaan seuraavan kokoisiin ranteisiin: silikonihihna 125-208 mm, nahkahihna 132-210 mm, kangashihna 132-210 mm, metallihihna 132-215 mm
Paino: 85 grammaa
Vesitiiviysluokka: 100 m / 10 ATM
Muisti: 32 GB
 

Tärkeimmät ominaisuudet

Parannettu sykeanturi, joka toimii veden alla ilman sykevyötä
Pulse Ox-anturi veren happisaturaation ja palautumisen seurantaan
Suoritustietojen seuranta ja Body Battery energiatasojen seurantaan
GPS, GLONASS ja Galileo + tredline-intelligence ja topo- ja laskettelukartat navigoinnin tueksi sisältäen käännös käännökseltä-navigoinnin
Esiladatut lajiprofiilit (pyöräily, uinti, pikajuoksu, vaellus, soutu, laskettelu, golf jne.)
ABC-anturit: korkeusanturi, gyroskooppi, barometrinen ilmanpainemittari, kolmiakselinen sähköinen kompassi.
Turvallisuus ja seurantaominaisuudet riippumatta sijainnistasi
Älykkäät ilmoitukset suoraan kelloosi
Musiikkisovellukset: jopa 2 000 kappaletta ja yhteensopivuus suoratoistopalveluiden kanssa
Garmin Pay-lähimaksu (Mastercard ja Visa).Tarkista Garmin Pay -toiminnon saatavuus omille korteillesi klikkaamalla tästä.
Connect IQ-kauppa sovellusten lataamiseen ja kellon visuaalisten ominaisuuksien räätälöintiin
Langattomat yhteydet: Wi-Fi®, BLUETOOTH® ja ANT+
Garmin-laite ei ole yhteensopiva Huawei-älypuhelinten kanssa. Puhelin, sekä laite saattavat toimia yhdessä, mutta voivat vaatia säännöllistä Bluetooth-vianetsintää.
 
 
Pakkaus sisältää kellon, lataus-/datakaapelin sekä käyttöohjeen.
 
Tämän tuotteen toimitusaika perille on 3 – 5 arkipäivää.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille.

Parempia suorituksia

Samalla Kun Fenix 6-perheestä on helppo löytää juuri omaan tyyliin sopiva älykello, on laitteessa myös uudet äärimmilleen hiotut ominaisuudet, jotka tukevat omaa harjoittelua ja tavoitteiden asettamista, navigointia vaikeissakin olosuhteissa ja omaa hyvinvointia.

Garmin Fenix 6 Pro Solar on kokonaisvaltaisempi harjoittelukumppani, ja urheiluprofiileissakin uusia harjoittelutiloja; sisäkiipeily, maastopyöräily ja surffaus! Sisäkiipeily-lafiprofiilissa seuraat suorituksiasi sisäkiipeilyhalleissa ja saat tiedon reittien määrästä, pystysuunnassa kiivetystä matkasta, kiipeämisajasta ja reittien vaikeusasteesta. Surffaus-profiilissa käytössäsi on Surfline®-widget, jolla näet aallonkorkeuden, vuorovesivaihtelut, säätiedot ja muut ilmoitukset lempisurffauskohteestasi. Maastopyöräilytoiminto seuraa jokaisen ajolenkin yksityiskohtaisia tietoja: MTB Grit and Flow mittaa ja pisteyttää suorituksen vaikeustason ja laskeutumisen sujuvuuden. Muita ominaisuuksia ovat mm. Body battery seuraa energiatasoa ja kertoo kun on aika levätä ja aika harjoitella. Rannesykeanturin entistä tehokkaampi optinen syketekniikka seuraa harjoittelun tehokkuutta ja stressitasoa – ja se toimii myös veden alla ilman erillistä sykevyötä, kun taas Pulse Ox-anturi seuraa veren happisaturaatiota korkeissa ilmanaloissa liikkuessa, helpottaa korkeaan ilmanalaan sopeutumista ja unen laatua. Juoksuharjoittelussa Pace Pro auttaa pitämään juostessa oikeaa vauhtia yllä ja sopeuttaa vauhdin juoksumaastoon tehden treenistä entistä tehokkaampaa. Harjoituksen jälkeen käytössäsi on suoritustiedot , kuten juoksudynamiikka, jonka avulla parannat suorituksiasi, ja korkeuteen sopeutettu VO2 max auttaa palautumaan. Omia harjoitustuloksia on helppo seurata myös pitkällä aikavälillä ja Fenix 6 on yhteensopiva Garmin connect -sovelluksen kanssa. Kehittyneen unenseurannan avulla voit analysoida ja seurata kevyttä-, syvää- ja REM-unta suoraan kellostasi.

Seikkaile turvallisesti

Perinteisten GPS:n, GLONASIN ja Galileo-navigointijärjestelmien lisäksi Garmin Fenix 6 on sisältää parannellut navigointiominaisuudet, kuten topo- ja laskettelukartat ympäri maailmaa (2 000 eri reittiä ja vaikeusastetta) jo olemassa olevien golf-karttojen lisäksi, ja trendline -reitityksen , jonka avulla on helppo navigoida toivottuun kohteeseen parhainta mahdollista reittiä käyttäen (sisältäen kartan peittokuvan). Garmin Fenix 6 pitää huolen myös turvallisuudestasi, ja uusien turvallisuus- ja seurantaominaisuuksien avulla lähetät sijaintitietosi lähiomaiselle hädän sattuessa. Garmin Explore -sovelluksen avulla suunnittelet reittejä, käytät karttoja ja jaat reittisi sosiaalisessa mediassa.

 

 

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät