Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €
Etusivu Syke- ja aktiviteettimittarit Garmin sykemittarit, aktiivisuusrannekkeet Garmin Venu™
349,00 €
281,45 €
(alv 0%)

Löydä oikea hetki ja paikka kaikelle liikkumiselle Venu™ -GPS-älykellon avulla. Kellossa on kirkas, kaunis näyttö ja jopa 5 päivän akunkesto. Älä tuhlaa aikaa harjoitusvideoiden etsimiseen netistä. Animoidut voimaharjoittelu-, cardiotreeni-, jooga- ja pilatesharjoitukset löytyvät kätevästi suoraan kellosta. Kellossa on myös laajin saatavissa oleva valikoima 24 t./vrk toimivia hyvinvoinnin seurantaominaisuuksia, mm. hengitysrytmin seuranta, Body Battery™ -energiatason seuranta, Pulse Ox. Venu antaa kattavan kuvan hyvinvoinnistasi. Voit jättää puhelimen ja lompakon kotiin, koska älykelloon voi ladata musiikkia kuunneltavaksi ilman puhelinta, ja ostokset voi maksaa kellon Garmin Pay™ -lähimaksulla.

Värivaihtoehdot
010-02173-02  Venu™, graniitinsininen ja hopeanväriset kiinnitysosat
010-02173-22  Venu™, hiekanvärinen, ruusukullan sävyiset kiinnitysosat
010-02173-12  Venu™, musta, tummanharmaat kiinnitysosat
 
Pakkaus sisältää:
• Venu™
• Lataus-/datakaapeli
• Dokumentaatio
 
Tämän tuotteen toimitusaika perille on 3 – 5 arkipäivää.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille.

 

NÄYTTÖ JA AKUNKESTO
Kaunis ja kirkas AMOLED-näyttö ja jopa 5 päivän akunkesto älykellotilassa; GPS- ja musiikkitilassa akku kestää jopa 6 tuntia
 
BODY BATTERY™ -ENERGIANSEURANTA
Mittaa kehon energiatasoa vuorokauden ympäri, jotta tiedät parhaat ajat toimintaan ja lepoon.
 
PULSSIOKSIMETRI
Pulssioksimetri1 mittaa veren happisaturaatiota vuorokauden ympäri, jotta näet, miten hyvin kehosi käyttää happea.
 
STRESSIN SEURANTA
Katso, onko päiväsi rauhallinen, tasapainoinen vai stressaava. Lisäksi rentoutumismuistutukset kehottavat tekemään lyhyen hengitysharjoituksen.
 
KUUKAUTISKIERRON SEURANTA
Garmin Connect™ -sovelluksella voit seurata kiertoasi ja lisäksi kirjata fyysisiä ja tunnepuolen oireita. Saat myös tietoja harjoittelusta ja ravinnosta kierron eri aikoina. Seuraa kiertoasi suoraan ranteessasi.
 
NESTEYTYKSEN SEURANNALLA
Kirjaa päivittäin juomasi nesteiden määrä, jotta muistat huolehtia nesteytyksestä. Voit jopa määrittää nesteytykselle automaattisen tavoitteen, joka muuttuu sen mukaan, kuinka paljon hikoilet suoritustesi aikana – jopa veden alla.
 
HENGITYKSEN SEURANTA
Seuraa hengitystäsi päivän mittaan, nukkuessasi sekä hengitys- ja joogaharjoitusten aikana.
 
EDISTYNYT UNEN TARKKAILU
Seuraa untasi kattavasti: näet kevyen ja syvän unen sekä REM-unen osuudet sekä pulssioksimetrin1 tiedot ja hengitystiedot.
 
RANNESYKEMITTARI
Kello tarkkailee sykettäsi2 ja hälyttää, jos se pysyy liian korkeana tai matalana levätessäsi. Sillä voit lisäksi seurata, miten kovasti ponnistelet suoritusten aikana. Myös veden alla.
 
RAUHOITTAVA HENGITYSTEKNIIKKA
Kun haluat rentoutua tai keskittyä, voit aloittaa hengitysharjoituksen. Lisäksi kello seuraa stressitasoasi ja hengitystäsi, jotta tiedostat paremmin, miten hengität.
 
ANIMOIDUT HARJOITUKSET KELLOSSASI
Kelloon on ladattu valmiiksi selkeitä, animoituja kardio-, voima-, jooga- ja pilatesharjoituksia, joita voi ladata lisää Garmin Connect -sovelluksesta.
 
URHEILUSOVELLUKSET VALMIINA
Pidä kirjaa kaikista liikuntamuodoistasi yli 20 esiladatulla GPS- ja sisälajisovelluksilla, joiden lajeja ovat muun muassa kävely, juoksu, pyöräily, allasuinti ja golf.
 
GARMIN COACH
Hanki ranteeseesi maksutta oma juoksuvalmentaja, jonka avulla voit harjoitella vaikkapa 5 000 tai 10 000 metrin matkalle tai puolimaratonille.
 

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät