Etusivu Terveys & Hyvinvointi Hierontapallot & rullat HighRoller™ lihashoitorulla (TARJOUS -25%)

HighRoller™ lihashoitorulla (TARJOUS -25%)

5,0 1 arvostelu Kirjoita arvostelu
74,90 €

HighRoller™ on uusi suomalainen innovaatio, joka perustuu perinteiseen putkirullaukseen, joka on jo useissa puolueettomissa tutkimuksissa todettu olevan yksi tehokkaimpia tapoja palautua, ennaltaehkäistä loukkaantumisia, sekä parantaa suorituskykyä ja liikkuvuutta.

• Rullan korkeus asennettuna 40 cm ja leveys 59 cm, kokonaispaino n. 4 kg
• Pakettiin sisältyy kätevä kantokassi ja liikeohjeet
 
 
Väri: musta rulla, musta teline
 

HighRollerin teho perustuu harjoitteluasentoon, jossa keho saadaan tasapainotettua lihashuoltoharjoittelun kannalta optimaaliseen asentoon. Sinun ei enää tarvitse käyttää ylimääräistä energiaa vaikeiden harjoitusasentojen ylläpitämiseen, vaan voit keskittyä olennaiseen. Kun keho saadaan harjoittelun aikana sille luonnolliseen asentoon, lihaksisto rentoutuu, ja ottaa lihashuoltoharjoittelun vastaan tehokkaammin.

HighRollerilla harjoitellessa harjoitusasennot ovat niin yksinkertaisia ja helppoja ylläpitää, että pystyt tehokkaasti harjoittamaan myös syviä lihaksia, sekä harjoittamaan ongelma kohtia pidempiä aikoja.

HighRoller nostaa rullan irti lattiatasosta optimaaliselle korkeudelle ajatellen käyttäjän ergonomiaa lihashuoltoharjoittelun aikana.

Arkisin ennen klo 14. saapuvien tilausten toimitus lähtee saman päivän kuluessa.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille.
 
(Suositushinta 99 €)

1 Arvostelut

5,0 1 arvostelu Kirjoita arvostelu
Hyviä kokemuksia high rollerista
Paula06.11.2017

High roller oli minulle todella positiivinen yllätys. Rullauksen painetta pystyy itse säätelemään paljon paremmin kun putkirullassa on jalat. Enimmäkseen olen käyttänyt tätä pohkeisiin ja takareisiin, mutta aina silloin myös ojentajiin.

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo