Etusivu Urheilu & Liikunta Garmin VIRB® X HD Action kamera

Garmin VIRB® X HD Action kamera

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
309,00 €

Garmin VIRB X on huippulaadukas HD action kamera, jolla voi kuvata värikästä ja terävää laajakulmakuvaa 1080p-laadulla 30 kuvaa sekunnissa sekä 12 megapikselin valokuvia jopa 10 kuvaa sekunnissa. Näin kaikki yksityiskohdat tulevat ikuistetuiksi. Vedenalaiseen kuvaukseen sopivalla kestävällä VIRB X -kameralla voi kuvata jopa 50 metrin syvyydessä ilman sukelluskoteloa, joten äänet tallentuvat puhtaina ja selkeinä. Garmin GPS -tekniikkaa käyttävällä G-Metrixillä voi seurata esimerkiksi nopeutta, etäisyyttä, korkeutta ja vaikkapa omaa sydämen sykettä kuvaushetkellä. Garmin VIRB XE HD-Actionkamera, jossa on G-Metrix™

Garmin VIRB X HD-Actionkamera, jossa on G-Metrix™
• Ammattilaistason videokuva: 1080p/30fps; 960p/30fps; 720p/60fps; 480p/120fps
• G-Metrix™: sisäänrakennettu Garminin GPS ja muut anturit seuraavat liikkeitäsi reaaliaikaisesti ja näyttävät ne tehokkain mittarein ja kaavioin
• Valokuvat: 12 megapikseliä, purske jopa 10 kuvaa sekunnissa, Time lapse-kuvaus
• Ääni: erittäin selkeä ääni jopa veden alla avoimella mikrofonilla, langaton HD-ääni Bluetooth®-kuulokkeilla tai -mikrofonilla
• Kompakti ja kestävä: pieni ja kevyt, sopii kuvaukseen jopa 50 metrin syvyydessä ilman sukelluskoteloa
 
Paketti sisältää:
• VIRB X Actionkamera
• Ladattava akkupakkaus
• Latauskaapeli
• Litteä ja kaareva pintapidike
• Lyhyt jatkopidike
• Pitkä jatkonuppi
• Jakoavain
• Tuoteoppaat
 
Tämän tuotteen toimitusaika perille on 3 – 5 arkipäivää.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille.
 
Terävä ja katkoton videokuva
VIRB X Actionkameralla voit kuvata upeaa teräväpiirtolaatuista videokuvaa 1080p-laatuisena 30 kuvaa sekunnissa ja 480p-laatuisena 120 kuvaa sekunnissa, joten tapahtumat tallentuvat erittäin yksityiskohtaisina. VIRB X -kamerassa on mukautettu täyslasinen linssi, suuret tarkkuusasetukset ja zoomaustasot – näin kuvat onnistuvat aina
 
Laadukkaat valokuvat
VIRB X -kamerassa on valokuvausta varten oma painike, ja sillä voi kuvata 12 megapikselin laajakulmavalokuvia jopa 10 kuvaa sekunnissa. Siten yksikään tärkeä kuva ei jää ottamatta. Voit kuvata valokuvia ja videota samanaikaisesti. VIRB X voidaan myös jättää ottamaan valokuvia automaattisesti jopa 120 sekunnin välein. Pidennetyn aikaviiveen kuvauksessa VIRB X siirtyy kuvien välillä lepotilaan, joten voit maksimoida akun keston kuvatessasi pitkään.
 
G-Metrix™
G-Metrixillä voit tallentaa muutakin kuin videokuvaa. VIRB X sisältää Garminin GPS-toiminnon sekä G-voima- ja suunta-anturit, joten voit taltioida esimerkiksi laskuvarjohypyn huikean nopeuden ja pyörivän liikkeen. VIRB X -kameralla voi muodostaa langattoman yhteyden ulkoisiin antureihin ja Garminin laitteisiin, joten voit lisätä kuvaan jännittäviä mittaritietoja esimerkiksi moottoripyörästä tai purjeveneestä. Maksuttomalla VIRB Edit -ohjelmistolla (saatavana mobiililaitteisiin ja tietokoneisiin) voit lisätä kuvaan erilaisia reaaliaikaisia mittareita ja kaavioita, esimerkiksi nopeuden, kiihtyvyyden tai sykkeen
 
Pieni ja kestävä
Pieni ja kevyt VIRB X kulkee mukana kaikkialle eikä säikähdä pieniä kolhuja. VIRB X -kameran kanssa voi sukeltaa syvälle (jopa 50 metriin) ilman lisälaitteita tai -koteloita. Näppärä kamera kestää kaikki luonnonvoimat. Sukelluskoteloa ei tarvita, joten sisäinen mikrofoni voi tallentaa äänet puhtaasti ja kirkkaasti. Vettähylkivällä litteällä lasilinssillä saat kristallinkirkkaat vedenalaiset kuvat, eivätkä vesipisarat haittaa kuvaamista, vaikka kuvaisit välillä veden pinnalla ja pinnan alla.
 
Muodosta WiFi®-yhteys muihin laitteisiin
Tarkista kuvaustulos reaaliaikaisella videon esikatselulla ja ohjaa sekä katsele useita kameroita yhdistämällä VIRB X Garmin VIRB® -mobiilisovellukseen, jonka voi asentaa yhteensopivaan älypuhelimeen¹ tai tablet-laitteeseen. Voit toistaa ja muokata tallenteita, lisätä siihen G-Metrix™-tietoja ja lähettää videoita pilvipalveluun. Voit ohjata VIRB X -kameraa ja määrittää asetuksia myös yhteensopivalla Garmin-laitteella.
 
Kuvaa yhdellä kosketuksella
VIRB X -kamera on suunniteltu helposti ohjattavaksi ja käytettäväksi. Kameran yläosassa on yhdellä kosketuksella toimiva kuvauskytkin, ja valokuvaukselle on oma suljinpainike, jolla voit kuvata kuin tavallisella kameralla. Kytkimen liuku- ja napsautusominaisuuksista tiedät heti, että kuvaus on meneillään, vaikka kamera ei olisikaan silmiesi edessä tai vaikka käyttäisit käsineitä. Kuvaus alkaa heti, kun kosketat kytkintä, vaikka kameraan ei olisi kytketty virtaa.
 
Tehokas ja kestävä
VIRB X -kamerassa on säänkestävät virtaliitännät, joten voit kytkeä kameran auton akkuun tai muuhun virtalähteeseen ja kuvata pitkään ankarissakin olosuhteissa. Ladattava/vaihdettava litiumioniakku tuo lisää joustavuutta VIRB X -kameran käyttöön.
 
Laadukas langaton HD-ääni
Bluetooth 4.0 -liitännällä varustettuun VIRB X -kameraan voi liittää langattomat Bluetooth-kuulokkeet tai -mikrofonin laadukasta äänen toistoa tai tallennusta varten. VIRB X täyttää äänentallennustarpeesi esimerkiksi, kun olet kauempana kamerasta tai haluat tallentaa myös ajokommentit.
 
Hyödynnä eri Garmin-laitteita
VIRB X -kameran ohjausta voi tehostaa ja erilaisia suorituskykytietoja voi lisätä tehokkailla Garmin-laitteilla. Voit valvoa ja ohjata VIRB X -kameraa erikseen myytävällä VIRB-kaukosäätimellä, älypuhelimilla¹ tai tableteilla¹ sekä erilaisilla kannettavilla, kiinnitettävillä tai asennettavilla navigointilaitteilla. Voit lisätä tietoja valinnaisista Garmin-antureista, kuten Garmin Vector -pyöräilyvoimamittarista, Garmin-sykemittarista tai yhteensopivista kuntoilu-, ilmailu- tai veneilylaitteista.
 
Usean kameran synkronointi
Garminin GPS-toiminnon tehoa hyödyntävä VIRB X helpottaa usealla kameralla kuvatun materiaalin käsittelemistä. Kuvat synkronoidaan automaattisesti GPS-aikaleimojen avulla erittäin tarkasti.  VIRB Edit -ohjelmistolla voit siirtyä saumattomasti kuvakulmasta toiseen yhden painikkeen napsautuksella. Näin vältyt aikaavievältä uudelleenkohdistukselta ja aikakoodien käytöltä.
 
VIRB Tracking
VIRB Tracking -toiminto helpottaa kameran löytämistä kuvauksen jälkeen ilmoittamalla sen viimeisimmän sijainnin. VIRB Tracking -toimintoa voi käyttää yhteensopivan Garminin laitteen tai älypuhelimen¹ kanssa.
 
Upeaa videokuvaa helposti
Maksuton VIRB Edit -työpöytäohjelma luo upeita ja jaettavaksi sopivia videoita VIRB-kameran tallentamien G-Metrix™-tietojen avulla. Käytettävissä on myös manuaaliset ohjaimet, joilla voit tarkastella ja muokata kuvamateriaalia, säätää G-Metrix™-mittareita, lisätä musiikkia ja vaihtaa kuvakulmaa saumattomasti. Lisäksi VIRB Edit päivittää kameran ohjelmiston automaattisesti.
 
Kiinnitysvaihtoehtoja joka lähtöön
Saatavana on erilaisia kiinnikevaihtoehtoja, joilla kameran voi lukita tukevasti paikalleen kaarevalle tai tasaiselle pinnalle, ohjaustankoon, kypärään tai rintaan. Saatavana on myös kiinnitykseen sopivia monitoimihihnoja. VIRB-kiinnikkeissä on luistamattomat ammattilaistason kuusiokoloruuvit, jotka takaavat kestävän ja tärinättömän lukituksen.
¹Yhteensopiva Bluetooth®-älypuhelinten kanssa; tarkista puhelimesi yhteensopivuus sen valmistajalta.
 iPhone on Apple Inc:n tavaramerkki. Android on Google Inc:n tavaramerkki. Bluetooth-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG INC:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä. Wi-Fi® on Wi-Fi Alliance Corporationin rekisteröity tavaramerkki.

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo