Etusivu Urheilu & Liikunta Garmin VIRB® XE HD Action kamera

Garmin VIRB® XE HD Action kamera

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
409,00 €

Garmin VIRB XE HD action kameralla voi kuvata värikästä ja terävää laajakulmakuvaa jopa 1440p-laadulla 30 kuvaa sekunnissa sekä 12 megapikselin valokuvia jopa 30 kuvaa sekunnissa. Näin kaikki yksityiskohdat tulevat ikuistetuiksi. Vedenalaiseen kuvaukseen sopivalla kestävällä VIRB XE -kameralla voi kuvata jopa 50 metrin syvyydessä ilman sukelluskoteloa, joten äänet tallentuvat puhtaina ja selkeinä. Garmin GPS -tekniikkaa käyttävällä G-Metrixillä voi seurata esimerkiksi nopeutta, etäisyyttä, korkeutta ja vaikkapa omaa sydämen sykettä kuvaushetkellä.

Garmin VIRB XE HD-Actionkamera, jossa on G-Metrix™
• Ammattilaistason videokuva: 1080p/30fps; 960p/30fps; 720p/60fps; 480p/120fps
• G-Metrix™: sisäänrakennettu Garminin GPS ja muut anturit seuraavat liikkeitäsi reaaliaikaisesti ja näyttävät ne tehokkain mittarein ja kaavioin
• Valokuvat: 12 megapikseliä, purske jopa 10 kuvaa sekunnissa, Time lapse-kuvaus
• Ääni: erittäin selkeä ääni jopa veden alla avoimella mikrofonilla, langaton HD-ääni Bluetooth®-kuulokkeilla tai -mikrofonilla
• Kompakti ja kestävä: pieni ja kevyt, sopii kuvaukseen jopa 50 metrin syvyydessä ilman sukelluskoteloa
 
Paketti sisältää:
• VIRB XE -Actionkamera
• Ladattava akku
• Latauskaapeli
• Litteä ja kaareva pintapidike
• Pitkä ja lyhyt jatkopidike
• Pitkä ja lyhyt kitkapidike
• 2 pitkää jatkonuppia ja 1 lyhyt
• Jakoavain
• Tuoteoppaat
 
Tämän tuotteen toimitusaika perille on 3 – 5 arkipäivää.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille.
 
Ammattilaistason videokuva
VIRB XE -actionkameralla voi kuvata upeaa teräväpiirtolaatuista videokuvaa 1440p-laatuisena 30 kuvaa sekunnissa, 1080p-laatuisena 60 kuvaa sekunnissa ja 720p-laatuisena 120 kuvaa sekunnissa, joten tapahtumat tallentuvat erittäin yksityiskohtaisina. VIRB XE -kamerassa on mukautettu täyslasinen linssi sekä suuret tarkkuusasetukset, zoomaustasot ja kuvanopeus jopa 240 kuvaa sekunnissa (480p-laadulla) – näin kuvat onnistuvat aina. Manuaaliset kameraohjaimet, kuten valkotasapaino ja valotuksen korjaus, tuovat lisää joustavuutta videokuvaukseen.
 
Laadukkaat valokuvat
VIRB XE -kamerassa on erityinen valokuvauspainike, ja sillä voi kuvata 12 megapikselin laajakulmavalokuvia jopa 30 kuvaa sekunnissa. Niinpä yksikään tärkeä kuva ei jää ottamatta. Voit kuvata valokuvia ja videota samanaikaisesti. VIRB XE voidaan myös asettaa ottamaan valokuvia automaattisesti jopa 120 sekunnin välein pitkäksikin aikaa. Pidennetyn aikaviiveen kuvauksessa VIRB XE siirtyy kuvien välillä lepotilaan, joten voit maksimoida akun keston kuvatessasi pitkään.
 
G-Metrix
G-Metrixillä voit tallentaa muutakin kuin videokuvaa. VIRB XE sisältää Garminin GPS:n sekä G-voima- ja suunta-anturit, joten voit taltioida esimerkiksi laskuvarjohypyn huikean nopeuden ja pyörivän liikkeen. VIRB XE -kameralla voi muodostaa langattoman yhteyden ulkoisiin antureihin ja Garminin laitteisiin, joten voit lisätä mittaritietoja esimerkiksi moottoripyörästä tai purjeveneestä. Maksuttomalla VIRB Edit -ohjelmistolla (saatavana mobiililaitteisiin ja tietokoneisiin) voit lisätä kuvaan erilaisia reaaliaikaisia mittareita ja kaavioita, esimerkiksi nopeuden, kiihtyvyyden ja sykkeen
 
Pieni ja kestävä
Pieni ja kevyt VIRB XE kulkee mukana kaikkialle eikä säikähdä pieniä kolhuja. VIRB XE -kameran kanssa voi sukeltaa syvälle (jopa 50 metriin) ilman lisälaitteita tai -koteloita. Näppärä kamera kestää kaikki luonnonvoimat. Sukelluskoteloa ei tarvita, joten sisäinen mikrofoni tallentaa äänet puhtaasti ja kirkkaasti. Vettähylkivällä litteällä lasilinssillä saat kristallinkirkkaat vedenalaiset kuvat, eivätkä vesipisarat haittaa kuvaamista, vaikka kuvaisit välillä veden pinnalla ja pinnan alla.
 
Katkoton videokuva
VIRB XE -kameran liikeanturit havaitsevat kameran liikkeen ja auttavat pitämään kuvan vakaana. Sähköinen kuvanvakautus vähentää tärinää ja epäterävyyttä liikuttaessa epätasaisessa maastossa tai kuvattaessa käsivaralla.
 
Muodosta VIRB-kameralla WiFi®-yhteys
Tarkista kuvaustulos reaaliaikaisella videon esikatselulla ja ohjaa sekä katsele useita kameroita yhdistämällä VIRB XE Garmin VIRB® -mobiilisovellukseen, jonka voi asentaa yhteensopivaan älypuhelimeen¹ tai tablet-laitteeseen. Näin voit toistaa ja muokata tallenteita, lisätä G-Metrix-tietoja ja lähettää videoita pilvipalveluun. Voit ohjata VIRB XE -kameraa ja määrittää asetuksia myös yhteensopivalla Garmin-laitteella.
 
Kuvaa yhdellä kosketuksella
VIRB XE -kamera on suunniteltu helposti ohjattavaksi ja käytettäväksi. Kameran yläosassa on yhdellä kosketuksella toimiva kuvauskytkin, ja valokuvaukselle on oma suljinpainike, jolla voi kuvata kuin tavallisella kameralla. Kytkimen liuku- ja napsautusominaisuuksista tiedät heti, että kuvaus on meneillään, vaikka kamera ei olisikaan silmiesi edessä tai vaikka käyttäisit käsineitä. Kuvaus alkaa heti, kun kosketat kytkintä, vaikka kameraan ei olisi kytketty virtaa.
 
Tehokas ja kestävä
VIRB XE -kamerassa on säänkestävät virtaliitännät, joten voit kytkeä kameran auton akkuun tai muuhun virtalähteeseen ja kuvata pitkään ankarissakin olosuhteissa. Ladattava/vaihdettava litiumioniakku tuo joustavuutta VIRB XE -kameran käyttöön.
 
Laadukas langaton HD-ääni
Bluetooth 4.0 -liitännällä varustettuun VIRB XE -kameraan voi liittää langattomat Bluetooth-kuulokkeet tai -mikrofonin laadukasta äänen toistoa tai tallennusta varten. VIRB XE täyttää äänentallennustarpeesi esimerkiksi, kun olet kauempana kamerasta tai haluat tallentaa myös ajokommentit.
 
Hyödynnä eri Garmin-laitteita
VIRB XE -kameran ohjausta voi tehostaa ja erilaisia suorituskykytietoja voi lisätä tehokkailla Garmin-laitteilla. Voit valvoa ja ohjata VIRB XE -kameraa erikseen myytävällä VIRB-kaukosäätimellä sekä erilaisilla kannettavilla, kiinnitettävillä tai asennettavilla navigointilaitteilla. Voit lisätä tietoja valinnaisista Garmin-antureista, kuten Garmin Vector -pyöräilyvoimamittarista, Garmin-sykemittarista tai yhteensopivista kuntoilu-, ilmailu- tai veneilylaitteista.
 
Usean kameran synkronointi
Garmin GPS -tekniikkaa käyttävä VIRB XE helpottaa usealla kameralla kuvatun materiaalin käsittelemistä. Kuvat synkronoidaan automaattisesti GPS-aikaleimojen avulla erittäin tarkasti.  VIRB Edit -ohjelmistolla voit siirtyä saumattomasti kuvakulmasta toiseen yhden painikkeen napsautuksella. Näin vältyt aikaavievältä uudelleenkohdistukselta ja aikakoodien käytöltä.
 
VIRB Tracking
VIRB Tracking -toiminto helpottaa kameran löytämistä kuvauksen jälkeen ilmoittamalla sen viimeisimmän sijainnin. VIRB Tracking -toimintoa voi käyttää yhteensopivan Garminin laitteen tai älypuhelimen¹ kanssa.
 
Upeaa videokuvaa helposti
Maksuton VIRB Edit -työpöytäohjelma luo upeita ja jaettavaksi sopivia videoita VIRB-kameran tallentamien G-metrix-tietojen avulla. Käytettävissä on myös manuaaliset ohjaimet, joilla voit tarkastella ja muokata kuvamateriaalia, säätää G-metrix-mittareita, lisätä musiikkia ja vaihtaa kuvakulmaa saumattomasti. Lisäksi VIRB Edit päivittää kameran ohjelmiston automaattisesti.
 
Kiinnitysvaihtoehtoja joka lähtöön
Saatavana on erilaisia kiinnikevaihtoehtoja, joilla kameran voi lukita tukevasti paikalleen kaarevalle tai tasaiselle pinnalle, ohjaustankoon, kypärään tai rintaan. Saatavana on myös kiinnitykseen sopivia monitoimihihnoja. VIRB-kiinnikkeissä on luistamattomat ammattilaistason kuusiokoloruuvit, jotka takaavat kestävän ja tärinättömän lukituksen.

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo