Arctic Warriors

Arctic Warriors on suomalainen luontaistuotevalmistaja Rovaniemeltä. Yrityksen perusajatuksena on puhtaiden Lapin luontaisyrttien hyödyntäminen superfoodina. Tuotteissa käytettäviä kasveja ovat ruusujuuri, väinönputki, nokkosnen ja pohjoinen maariantuoksuheinä. Kasvit tulevat paikallisilta lappilaisilta tiloilta, eli Peltosaaren, Muukanojan ja Kiviojan tiloilta. Lapin arktiset olosuhteet ja puhdas luonto takaavat puhtaat raaka-ainet joiden teho on voimakas. Arctic Warriorsin tuotekehityksessä on hyödynnetty myös niin lappilaista perinnetietoa kuin MTT:n tutkijoiden asiantuntemusta. Terveelliset shotit maistuvat myös hyvältä. Arctic Warriors luontaistuotteet vahvistavat elimistön luontaista vastustuskykyä.

Arctic Warriors – 100 % luonnolliset suomalaiset raaka-aineet

Yrityksen tuotteiden koko valmistusketju on suomalainen aina raaka-aineiden poimimisesta tuotteiden valmistukseen ja tietenkin myös tuotekehityksen osalta. Tuotesarjaan kuuluu kolme eri luontaistuottetta ja sarjalle on myönnetty kotimainen avainlippu merkintä. Tuotenimet viittaavat arktiseen soturiin

ENERGIA on hunajashotti. Hunaja on luonnon oma antibiootti. Hunajashotti sisältää myös ruusujuurta nokkosta.

TAISTELIA shotti sisältää perinteistä lappilaista ruusujuurta joka tasapainottaa sekä nokkosta jossa on runsaasti luonnon vitamiineja ja mineraaleja kuten esim. C-vitamiinia, rautaa ja kalsiumia.

PUOLUSTAJA geelishotin sisältämä runsas väinönjuuri on antibakteerinen ja toimii suoliston ja hengitysteiden oireiden ennaltaehkäisijänä. Tuote sisältää myös nokkosta jonka vitamiinit ja mineraalit theostavat väinönjuuren vaikutusta.

Lisätietoa tuotteista löydät myös valmistajan kotisivuilta osoitteessa www.arcticwarriors.fi.

Arctic Warriors geelishotit Fun Raise verkkokaupasta

Arctic Warriors tuotteet tilaat kätevästi ja edullisesti Fun Raise verkkokaupasta, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kauppamme on aina auki, niin arkena kuin pyhänä. Live asiakaspalvelustamme saat nopeasti asiantuntevaa apua mahdollisiin kysymyksiin. Kun tilauksesi arvo ylittää 50 euroa, toimitus on aina ilmainen. Tätä pienemmissä tilauksissa, postikulu on aina kiinteä 4.90. Mitään muita käsittelykuluja kaupassamme i ole. Ostoksesi voit maksaa valintasi mukaan verkkopankin kautta, luottokortilla tai laskulla. Laskulla maksaessasi tuotteet toimitetaan ensin ja maksetaan vasta sitten kun olet saanut toimituksen. Verkkokaupan maksuliikenne hoituu kätevästi Klarna Checkoutin kautta. Klarna on pohjoismaiden johtava verkkokauppojen maksuliikenteen operaattori. Jos niin haluat, voit myös maksaa tilauksesi kuukausierissä jaettuna 1,3, 6, 12, 24 tai 36 kuukausierään valintasi mukaan. Erämaksusta löydät tarkempaa tietoa Klarnan kotisivuilla osoitteessa www.klarna.fi


Tuoteryhmä
  Oletusjärjestys

  PUHTI Hunajashotti 10 kpl Arctic Warriors

  19,80 €

  MAHTI Geelishotti 10 kpl Arctic Warriors

  17,90 €

  PUOLUSTAJA Kestopullo Arctic Warriors

  24,90 €

  TAISTELIJA Kestopullo Arctic Warriors

  24,90 €

  SINNI Geelishotti 10 kpl Arctic Warriors

  17,90 €

  Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  verkkokaupan maksutavat logo
  fun raise hintalupaus logo