Elpex

Elpex rullasukset logo

Täältä löydät laajan valikoiman laadukkaat Elpex rullasukset ja rullahiihtosauvat. Elpex on ruotsalainen rullasuksi- ja sauvavalmistaja. Fun Raise verkkokaupan Elpex rullasukset toimitetaan suoraan yrityksen tehtaalta joka sijaitsee pohjois-Ruotsissa,  pienellä Öjebyn paikkakunnalla. Elpex on panostanut tuotekehitykseen ja teknologiseen innovaatioon. Suksimalleissa on panostettu tärinävaimennukseen, ja yritys on hakenut patenttia tekniselle ratkaisulle joka tehokkaasti vaimentaa tärinää epätasaisillakin alustoilla.

Elpex Evolution – tärinätön vaihtoehto perinteiselle tyylille

Elpexin lippulaivamallit rullahiihtoon perinteisellä tyylillä ovat Evolution V ja Evolution X. Evolution malleissa on laadukas komposiittirunko sekä pyöräkiinnitys jolle on haettu patenttia. Pyörien kiinnitysratkaisussa haarukan kiinnitys runkoon on toteutettu pehmeällä välimateriaaliratkaisulla joka tehokkaasti vaimentaa pyöriin alustasta kohdistuvan tärinän etenemistä suksien runkoon. Näin savutetaan erittäin tehokkaasti vaimentava ratkaisu, ja pehmeät ajo-ominaisuudet minimaalisella tärinällä epätasaisella ja karkeallakin alustalla. Evolution X mallin runko on jäykempi ja soveltuu parhaiten yli 70 kiloisille. Evolution V soveltuu parhaiten alle 70 kiloisille.

Elpex vaimentavat rullasuksisauvat vähentävät rasitusvammoja

Hiihtäjille kesäharjoittelun lajinomaisuus toteutuu parhaiten rullahiihdolla. Tämän tehokkaan lajiharjoittelun määrää rajoittavana tekijänä on usein kovan alustan kuten asfaltin aiheuttama rasitus olkapäihin ja kyynärpäihin. Liiallinen rasitus voi aiheuttaa esimerkiksi kyynärpäihin tulehdustilan josta toipuminen voi vaatia jopa puoli vuotta. Tähän ongelmaan Elpex on kehittänyt loistavan ratkaisun, eli rullasuksisauvat vaimennuksella. Vaimennus toteutetaan jousella joka on integroitu osaksi sauvan kahvaa. IRS Comfort mallin sauvaputki on 50% hiilikuituputkesta ja IRS Extreme 100% hiilikuidusta. Jousiratkaisu vähentää merkittävästi kyynärpäihin kohdistuvaa hetkittäistä painetta ja rasitusta sauvan osuessa alustaan.

 


Tuoteryhmä
  Oletusjärjestys

  Elpex Evolution X (Classic) Elpex

  349,00 €

  Elpex Evolution V (Classic) Elpex

  349,00 €

  Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  verkkokaupan maksutavat logo
  fun raise hintalupaus logo