FightBack

FightBack on suomalaisen Pekka Hyysalon kehittämä konsepti ja brändi jonka tehtävänä on tukea päävamman saaneita ihmisiä, ja lisätä tietoisuutta turvallisuusvälineistä esimerkiksi urheilussa. Monet vakavat onnettomuudet ja vammat voidaan ennalta ehkäistä oikeiden turvavälineiden kuten kypärän ja muiden suojavarusteiden käytöllä. Kun ostat FightBack tuotteita tuet tätä toimintaa.

Pekka loukkaantui 19-vuotiaana freestyle kuvauksissa vaikeissa tuuliolosuhteissa, kun löi takaraivonsa pahasti ja tästä aiheutui hengenvaarallinen aivovamma. Pekan taistelusta takaisin elämään oli alkusoitto FightBackille. Alussa oli tarkoitus auttaa päävamman saaneita, mutta nyt FightBack-asenne innoittaa myös muita haasteellisissa tilanteissa olevia.

FightBack tuotot tekevät hyvää

FightBackia voit tukea ostamalla FightBack tuotteita tai tukemalla 2016 perustettua FightBack kannatusyhdistystä, joka pyörittää kuntoutustoimintaa. FightBack ja Pekka järjestävät myös erilaisia tapahtumia, joihin osallistumalla voit tukea toimintaa.

Taisteluhenki ja hyvä ammattitaitoinen kuntoutus vievät pitkälle. Lisätietoa FightBackin toiminnasta löydät osoitteessa www.fightback.fi. Sieltä löytyvät myös tarkat ohjeet lahjoituksille ja tietoa järjestettävistä tapahtumista.

FightBack tuotteet Fun Raise verkkokaupassa

Fun Raise verkkokaupasta löydät laadukkaan valikoiman FightBack tuotteita kuntoiluun nyrkkeilysäkeistä vastuskuminauhoihin. Paitsi että nämä treenivälineet ovat laadukkaita, löydät ne meiltä myös siksi että haluamme tukea Pekan ja hänen tiiminsä toimintaa ja taisteluhenkeä.


Tuoteryhmä
   Oletusjärjestys

   FightBack Myo Roller FightBack

   29,90 €

   FightBack Fitnessmatto 1,5 cm FightBack

   34,90 €

   FightBack Gravity Trainer FightBack

   69,90 €

   FB Voimakuminauha Light FightBack

   22,90 €

   FB Voimakuminauha Medium FightBack

   32,90 €

   FightBack Tasapainolauta FightBack

   34,90 €

   FightBack Nyrkkeilysäkki 20 kg FightBack

   69,90 €

   FightBack Nyrkkeilysäkki 30 kg FightBack

   109,00 €

   FightBack Hiekkasäkki kahvoilla FightBack

   59,90 €

   FightBack Pistehanskat Fightback

   29,90 €

   Kaupan suosituimmat tuotemerkit

   verkkokaupan maksutavat logo
   fun raise hintalupaus logo