FightBack

FightBack on suomalaisen Pekka Hyysalon kehittämä konsepti ja brändi jonka tehtävänä on tukea päävamman saaneita ihmisiä, ja lisätä tietoisuutta turvallisuusvälineistä esimerkiksi urheilussa. Monet vakavat onnettomuudet ja vammat voidaan ennalta ehkäistä oikeiden turvavälineiden kuten kypärän ja muiden suojavarusteiden käytöllä. Kun ostat FightBack tuotteita tuet tätä toimintaa.

Pekka loukkaantui 19-vuotiaana freestyle kuvauksissa vaikeissa tuuliolosuhteissa, kun löi takaraivonsa pahasti ja tästä aiheutui hengenvaarallinen aivovamma. Pekan taistelusta takaisin elämään oli alkusoitto FightBackille. Alussa oli tarkoitus auttaa päävamman saaneita, mutta nyt FightBack-asenne innoittaa myös muita haasteellisissa tilanteissa olevia.

FightBack tuotot tekevät hyvää

FightBackia voit tukea ostamalla FightBack tuotteita tai tukemalla 2016 perustettua FightBack kannatusyhdistystä, joka pyörittää kuntoutustoimintaa. FightBack ja Pekka järjestävät myös erilaisia tapahtumia, joihin osallistumalla voit tukea toimintaa.

Taisteluhenki ja hyvä ammattitaitoinen kuntoutus vievät pitkälle. Lisätietoa FightBackin toiminnasta löydät osoitteessa www.fightback.fi. Sieltä löytyvät myös tarkat ohjeet lahjoituksille ja tietoa järjestettävistä tapahtumista.

FightBack tuotteet Fun Raise verkkokaupassa

Fun Raise verkkokaupasta löydät laadukkaan valikoiman FightBack tuotteita kuntoiluun nyrkkeilysäkeistä vastuskuminauhoihin. Paitsi että nämä treenivälineet ovat laadukkaita, löydät ne meiltä myös siksi että haluamme tukea Pekan ja hänen tiiminsä toimintaa ja taisteluhenkeä.


Tuoteryhmä
    Oletusjärjestys

    FightBack Myo Roller FightBack

    29,90 €

    FightBack Fitnessmatto 1,5 cm FightBack

    34,90 €

    FightBack Gravity Trainer FightBack

    69,90 €

    FB Voimakuminauha Light FightBack

    22,90 €

    FB Voimakuminauha Medium FightBack

    32,90 €

    FightBack Tasapainolauta FightBack

    34,90 €

    FightBack Nyrkkeilysäkki 20 kg FightBack

    69,90 €

    FightBack Jumppamatto (TARJOUS -43%) FightBack

    19,90 €

    FightBack nyrkkeilyhanskat (TARJOUS) FightBack

    24,90 €

    FightBack Hiekkasäkki kahvoilla FightBack

    59,90 €

    FightBack Pistehanskat Fightback

    29,90 €

    Kaupan suosituimmat tuotemerkit

    verkkokaupan maksutavat logo
    fun raise hintalupaus logo