Harbinger

Harbinger on yhdysvaltalainen yritys ja brändi, joka on erityisen tuttu voimannostajille sekä muille voimaharjoittelijoille. Se kannustaa ihmisiä kehittämään voimaansa täyteen potentiaaliin ja kehittää tähän tarkoitukseen laadukkaita treenivälineitä, joista tunnetuimpia ovat huippulaadukkaat treenihanskat.

Harbinger voimaharjoittelun tukena jo vuodesta 1988

Harbingerin tarina alkoi innovatiivisesta rannetta tukevasta hanskasta, jonka alkuperäinen käyttötarkoitus oli ehkäistä skeittaajien rannevammoja. Vuonna 1988 perustetun yrityksen perustaja David McCrane, joka oli myös innokas fitnessharrastaja, tajusi, että skeittaajien tuotteesta olisi paljon hyötyä myös voimannostajille. Hän otti avukseen 8-kertaisen Mr. Olympia kehonrakennuskilpailun voittajan Lee Haneyn uudenlaisten, laadukkaiden ja tarkasti valmistettujen salihanskojen, voimannostovöiden sekä muiden voimaharjoitteluvälineiden luomiseen ja Harbinger syntyi. Sen jälkeen yritys on laajentanut useisiin muihinkin kuntosalilla ja toiminnallisilla saleilla käytettäviin tuotteisiin. Syy, miksi Harbinger on johtava tuotemerkki voimaharjoitteluvälineiden saralla, on sen patentoidussa teknologiassa sekä kehittyneessä designissa. Harbinger kehittää myös jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja toimivia tuotteita. Tänä päivänä Harbinger on osa Impuls LLC. The Impuls Fitness & Wellness Divisionia, joka on 28-vuotias organisaatio ja joka johtaa eri kategorioiden johtavia brändejä, jotka tunnetaan parhaasta laadustaan, innovatiivisesta muotoilustaan sekä perinnöstään. Impulsin alla olevia brändejä myydään maailman laajuisesti yli 70 maassa ja nyt tuotteet ovat saatavilla myös Suomessa sekä meillä Fun Raisella.

Laadukkaat Harbinger tuotteet netistä edulliseen hintaan

Harbinger on luottomerkki voimaharjoitteluun jokaiselle kuntosalikävijälle ja tuotteet ostat kätevästi netistä meiltä. Laadukkaat ja huippuunsa hiotut tuotteet sopivat kenelle tahansa voimailua, fitness harjoittelua tai esimerkiksi painonnostoa harrastavalle ja ne on suunniteltu erityisesti ammattiurheilijoille ja tavoitteellisille kuntosalikävijöille. Harbingerin välineitä voivat siis käyttää ketkä tahansa ja ne ovat hyvä sijoitus myös voimaharjoittelua aloittelevalle henkilölle, joka haluaa panostaa laatuun välineissään. Esimerkiksi rannetuellisista treenihanskoista on erityisesti hyötyä myös aloittelijalle, koska niitä käyttäessä ranteet eivät mene vahingossakaan väärään asentoon. Heikommatkaan ranteet eivät näin kipeydy ja voiman ollessa vielä vähäisempää, tuki tulee tarpeeseen. Myös kokeneet, isoja painoja nostavat voimailijat tarvitsevat tukea ranteilleen, jotta suuret painot eivät vaurioita niitä. Harbingerin voimaharjoitteluvarusteiden avulla pääset kasvattamaan suorituskykyäsi ja voimaasi 


Tuoteryhmä
  Oletusjärjestys

  Harbinger Pro WristWrap treenihanskat (M) Harbinger

  29,90 €

  Harbinger Training Grip Wristwrap treenihanskat (M) Harbinger

  39,90 €

  Harbinger Pro Wash&Dry treenihanskat (M) Harbinger

  24,90 €

  Harbinger FlexFit Wash&Dry treenihanskat (M) Harbinger

  29,90 €

  Harbinger FlexFit™ Wash&Dry treenihanskat musta/lila (N) Harbinger

  29,90 €

  Harbinger Training Grip® treenihanskat (M) Harbinger

  34,90 €

  Harbinger Training Grip® treenihanskat (N) Harbinger

  34,90 €

  Harbinger Olympic Levytangon pehmuste Harbinger

  24,90 €

  Harbinger BioForm® Wristwrap treenihanskat (M) Harbinger

  59,90 €

  Harbinger BioForm® treenihanskat (M) Harbinger

  49,90 €

  Harbinger Anti-Microbial Rolled Durafoam jumppamatto Harbinger

  49,90 €

  Harbinger Pro Wash&Dry treenihanskat (N) Harbinger

  24,90 €

  Harbinger FlexFit™ Wash&Dry treenihanskat valkoiset (N) Harbinger

  29,90 €

  Harbinger Eco-Fit jumppamatto 10 mm Harbinger

  49,90 €

  Harbinger Taitettava jumppamatto 60 x 152 cm Harbinger

  64,90 €

  Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  verkkokaupan maksutavat logo
  fun raise hintalupaus logo