Konjak

Konjak tuotemerkin fiiliskuva

Konjak on tanskalaisen Mezinan tehokas ja tunnettu laihdutuskuuri josta on kokemuksia jo pidemmältä ajalta. Tuotteen vaikutus perustuu kahteen ainesosaan, jotka ovat glucomannan kuitu ja kromi. Glucomannan kuitu on peräisin Amorphophallus konjac juurimukulasta. Glucomannan kuitu sitoo erittäin tehokkaasti vettä. Glucomannan ei myöskään sisällä lainkaan kaloreita. EFSA:n esittämät terveysväitteet konjac-kuidun painonpudotuksen tehostavasta vaikutuksesta yhdessä vähäkalorisen ruokavalion kanssa on hyväksytty EU:n toimesta 24.5.2012. Konjak laihdutus on siis tutkitusti tehokas tapa painonpudotukseen.

Konjak laihdutuskuurin vaikutukset elimistöön

Kun Konjak nautitaan ennen ateriaa yhdessä runsaan veden kanssa, nämä yhdessä hyytelöityvät vatsalaukussa ja vatsalaukkuun muodostuu kuituhyytelöä. Tämä vähentää nälän tunnetta ja kuten muu kuitupitoinen ravinto parantaa elimistön suoliston toimintaa. Tuotekortin yhteydessä on video jossa tämä reaktio demonstroidaan laittamalla tabletti vesilasiin ja hyytelöityminen tapahtuu melko nopeasti.

Konjakin sisältämän kromin vaikutus laihdutukseen perustuu tämän mineraalin sen makean ja sokerin himoa vähentävään vaikutukseen. Sokeri sisältää runsaasti kaloreita ja liiallinen sokerin nauttiminen onkin hyvin yleinen syy ylipainoon. Koska valmiste sisältää jo kromia, laihdutuskuurin yhteydessä ei tule nauttia kromia erillisenä valmisteena. Kromin vuorokausiannos suositus on 120 mikrogrammaa ja tätä suositusta ei tule ylittää. Valmiste otetaan 3 kertaa päivässä 2 tablettia, ennen ruokailua ja se nautitaan runsaan veden kanssa. Laihduttaessa on syytä muistaa, että vitamiinien ja hivenaineiden riittävä saanti on syytä varmistaa.  Kun syödään vähemmän, ruuan kautta ei välttämättä näitä kaikkia saa riittävästi. isätietoa Konjakista löydät myös esimerkiksi valmistajan suomenkielisillä sivuilla osoitteessa www.mezina.fi.

 

Mezinan Konjak laihdutuskuuri netistä Fun Raise verkkokaupasta

Fun Raise verkkokaupasta voit turvallisesti ostaa Mezinan Konjak laihdutusvalmisteita netistä. Valmiste on saatavilla kahdessa eri pakkauskoossa: 90 tablettia, 15 päivän laihdutuskuuria varten, sekä 180 tablettia 30 päivän laihdutuskuuriin, ja sen valmistusmaa on Tanska. Konjak laihdutus on tutkitusti tehokas menetelmä laihdutukseen. Kuten kaikki valikoimamme tuotteet, tämäkin valmiste on valittu huolella, ja sitä on turvallista käyttää ohjeiden mukaisesti. Tuotteet on helppo tilata turvallisesti ja luottamuksellisesti kaupastamme. Tämä tuotteen hinta kuten muidenkin tuotteiden on edullinen, siitä on takeena hintalupauksemme josta löydät lisätietoa myyntiehdoistamme. Kaikille yli 50 € tilauksille toimitus on aina ilmainen. Alle 50 € tilauksissa toimituskulu on kiinteä 4.90. Konjak ja muut luontaistuotteet toimitetaan postitse ja niiden sisältömerkintä kaupastamme toimitettuna postipaketissa on ”Elintarvikkeita” johon ryhmään ne myös arvonlisäveron osalta kuuluvat. Näin varmistamme toimituksen luottamuksellisuuden. Mikäli jokin asia askarruttaa sinua, voit käyttää hyväksi Live asiakaspalveluamme josta saat ystävällistä ja asiantuntevaa apua kysymyksiisi.


Tuoteryhmä
   Oletusjärjestys

   Konjak 30 päivää Konjak

   39,90 €

   Kaupan suosituimmat tuotemerkit

   verkkokaupan maksutavat logo
   fun raise hintalupaus logo