Perskindol

Sveitsiläisen Perskindol-sarjan voiteet ovat jo yli 20 vuotta auttaneet niin urheilijoita kuin muitakin lihas- ja nivelkipujen hoidossa. Tuotesarjan maahantuoja on suomalainen Harmonia Life.

Perskindol kipugeeli tehokkaaseen kivunhoitoon

Perskindol Active voide tai geeli yhdistää kylmähoidon ja kuumahoidon samaan tuotteeseen. Voidetta on saatavilla sekä spraymuotoisena että käsin levitettävänä. Tuotteen viilentävä, kipua lieventävä ominaisuus vaikuttaa nopeasti. Lämmittävän vaikutus aktivoi verenkiertoa kipualueella ja nopeuttaa näin aineenvaihduntaa levitetyllä alueella. Näin maitohappojen ja muiden kuona-aineiden poistuminen nopeutuu. Voide sisältää luonnosta peräisin olevia eteerisiä öljyjä. Se ei sisällä mitään lääkeaineiksi luokiteltuja vaikuttavia ainesosia. Sarjan tuotteilla on tehokas kipua lieventävä ja lämmittävä vaikutus ja ovat erittäin suosittuja niin urheilijoiden kuin aktiiviliikkujien parissa.

Perskindol ja muut liikunta- ja terveystuotteet Fun Raise verkkokaupasta

Perskindol Active tuotteet ja muut liikunta- ja terveystuotteet on helppo ja kätevä tilata netistä Fun Raise verkkokaupasta. Fun Raise on suomalainen kansainvälistyvä liikunta-, terveys- ja hyvinvointituotteiden nettikauppa. Kaupassa kaikkien arvoltaan yli 50 € tilausten toimitus on ilmainen. Suurin osa kaupan tuotteista toimitetaan postitse ja ne lähtevät matkaan nopeasti, ennen klo 14. saapuvat tilaukset lähtevät matkaan vielä saman päivän kuluessa ja ovat perillä 1 – 2 päivän kuluessa.  Tätä pienemmissä tilauksissa toimituskulu on aina kiinteä 4.90. Tuotteisiin ja tilaamiseen liittyvissä kysymyksissä saat nopeasti apua Live chat asiakaspalvelustamme joka on auki suurimman osan vuorokaudesta. Liikkeessämme voit netin välityksellä tehdä ostoksia silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Kauppa on auki 24 h vuorokaudessa joka päivä.  Voit maksaa ostoksistasi verkkopankin kautta, luottokortilla tai laskulla. laskulla maksaessasi saat aina tuotteet ensin ja maksat vasta sitten. Kaikki maksuliikenne kulkee Klarna checkoutin kautta, jossa myös erämaksu on mahdollinen vaihtoehto. Tällöin ostokset voi jakaa 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukauden maksueriin oman valintansa mukaan. Lisätietoa erämaksuvaihtoehdoista löydät maksuliikenneoperaattorimme Klarnan kotisivuilta osoitteessa www.klarna.fi.


Tuoteryhmä
  Oletusjärjestys

  Perskindol kipugeeli spray 150 ml Perskindol

  14,90 €

  Perskindol kipugeeli 200 ml Perskindol

  23,90 €

  Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  verkkokaupan maksutavat logo
  fun raise hintalupaus logo