Riemann

Riemann P20 Aurinkosuojat

Riemann A/S on tanskalainen ihonhoitotuotteiden valmistaja. Yritys on perustettu vuonna 1979. Yhtiön tunnetummat tuotteet ovat Riemann P20 aurinkovoiteet. Nämä aurinkosuojat ovat ominaisuuksiltaan ainutlaatuisia ja niiden auringon UV-suojaominaisuudet säilyvät koko päivän ja kestävät uimisen ilman tarvetta uuteen voiteluun. Voidetta valmistetaan 20 ja 50+ UV-suojakertoimella. Koko päiväksi suojan antavan aurinkorasvan myötä voit nauttia auringosta ja kauniista säästä huoletta.

Riemann voiteet ovat hajusteettomia eivätkä sisällä säilöntäaineita. Koostumukseltaan ne ovat rasvattomia geelejä joita on helppo levittää. Tuotteet antavat suojan sekä UVA että UVB säteilyä vastaan.  Aurinkosuoja antaa täyden vaikutustehon 15 minuuttia levittämisen jälkeen ja sen vaikutus kestää jopa 10 tuntia. Tuote sopii loistavasti niin lapsille kuina aikuisille ja sitä voi myös käyttää meikin alla.

Riemann P20 aurinkovoide urheilussa

Riemann P20 aurinkovoiteen teho säilyy muuttumattomana jopa 10 tuntia. Koska Riemann geeli kestää vettä, se ei poistu hikoilun myötä ja näin ollen se antaa suojan suorituksen alusta loppuun. Siksi voide sopii loistavasti esim. triathlonille, maratonille tai vakkapa pitkälle pyöräilylenkille, joissa urheilusoritus kestää pitkään usein auringon paisteessa. Triathlonissa se ei liukene myöskään uintiosuudella.

Aurinkovoiteet ja muut tarvikkeet liikuntaan ja terveyteen netistä

Riemann P20 aurinkovoiteet, ja muut tarvikkeet ulkoiluun, liikuntaan ja terveyteen voit kätevästi tilata netistä Fun Raise verkkokaupasta. Kauppamme laadukkaiden tuotteiden hinta on edullinen ja toimitukset nopeita. Kun tilaat Riemann P20 aurinkorasvat meiltä, toimitus lähtee saman päivän kuluessa, kunhan tilaus tehdään ennen klo 14. Maksaa voit verkkopankin kautta, luottokortilla, erämaksulla tai Klarna laskulla. Maksuoperaattorimme Klarna on pohjoismaiden johtava verkkokauppojen maksuliikenteen operaattori. Lisätietoa Klarnasta löydät osoitteesta www.klarna.fi.  Kun tilaat verkkokaupastamme, toimitus kaikille yli 50 € tilauksille on aina ilmainen. Tätä pienemmissä tilauksissa kiinteä toimituskulu on aina 4,90. Ostoksiin tai tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä saat helposti asiantuntevaa apua Fun Raise Live asiakaspalvelusta chatin välityksellä.

Terveys & Hyvinvointi / Ihonhoito

P20 Aurinkosuojavoide 100 ml (SPF20) Riemann

22,80 €

P20 Aurinkosuojavoide 200 ml (SPF 20) Riemann

41,90 €

P20 Aurinkosuojavoide SPF50 100 ml Riemann

22,90 €

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo