Trigger Point

Trigger Point Performance on vuonna 2002 perustettu amerikkalainen yritys, joka pyrkii parantamaan ihmisten elämää valmistamalla terapeuttisia itsehoitotuotteita. Näihin kuuluvat esimerkiksi foam roller putkirullat, käsikahvoilla varustetut hierontatangot sekä hierontapallot.

Trigger Point – itsehoitoa putkirullilla ja palloilla

Trigger Pointilta löytyy itsehierontavälineitä joka lähtöön. Ontot rullat ovat pääsääntöisesti kovempia, mutta eroavat kovuudeltaan myös toisistaan. Kovemmat rullat pureutuvat syvemmälle lihakseen ja hierovat siten syvemmältä, kun taas pehmeämmät rullat ovat mukavampia käyttää ja hierovat lihaksen pintaa enemmän. Trigger Pointin rullissa on käytetty patentoitua GRID-pintamuotoilua, mikä tarkoittaa, että rullissa on kolme erilaista hierontavyöhykettä erilasia tarpeita varten ja että pinnan muotoilu mukailee hierojan käden tuntua. Pintamuotoilu tehostaa verenkiertoa ja hapen kulkemista kudokseen, jolloin lihaksissa tuntuva epämukava olo poistuu, kipu lievittyy ja lihas rentoutuu. Hierontapalloissa on myös haettu hierojan käden tuntua ja niissä on pitävä EVA foam-pinta, joka pureutuu kudokseen hyvin poistaen epämukavuutta ja jumeja. Käsin pidettävät hierontavälineet soveltuvat myös moniin tarkoituksiin ja niitä käyttäessä alla ei tarvitse olla tasaista lattiaa, jota vasten rullailla. Niiden etu on myös se, että ei tarvitse taipua erikoisiin asentoihin, kun niitä käyttää.

Trigger Point tuotteet helposti ja edullisesti netistä

Rullia löytyy hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Jotkut sopivat lämmittelyyn ja verryttelyyn, jotkut paremmin rentoutukseen ja hierontaan ja jotkut syvempään lihashuoltoon tai palautumiseen. THE GRID VIBE sopii erinomaisesti palautumiseen rullailun ja värinän avulla.  GRID-pinta, jossa tiheydet vaihtelevat vie ravintoaineita suoraan kudokseen samalla kun värinä rentouttaa lihaksia maksimoiden rullaamisen hoitavuuden. Se sopii erinomaisesti myös lämmittelyyn ja liikkuvuuden lisäämiseen. THE CORE-rulla tiheällä EVA-materiaalillaan tarjoaa taas keskinkertaisen paineen lihakseen, jolloin hieronta pysyy hyvänä minimaalisella epämukavuudella. Se on loistava valinta esimerkiksi ensimmäiseksi hierontarullaksi tai loukkaantumisesta toipuville. THE GRID on ontto ja sen foam-materiaali on varustettu monilla tiheyksillä vahvan paineen luomiseksi. Se sopii fitness-harrastajille tai kenelle tahansa, joka haluaa lisätä liikkuvuutta ja poistaa epämukavaa tunnetta lihaksissa. THE GRID on perusrulla, jota urheilulääkärit, kiropraktikot ja fysioterapeutit suosittelevat. Trigger Pointin kovin rulla THE GRID X on tehty kehon tiukimmille jumeille ja vaikeimmille paikoille. Tämä rulla on kaksi kertaa kovempi kuin THE GRID ja onkin suunniteltu syväkompressiolle ja intensiivisten kipujen lievittämiseen. Se sopii kenelle tahansa, joka on aikaisemmin jo kokeillut syväkudosterapiaa.


Tuoteryhmä
   Oletusjärjestys

   Trigger Point THE GRID X 1.0 Putkirulla 33 cm Trigger Point

   54,90 €

   Trigger Point MB2 Säädettävä Tuplahierontapallo Trigger Point

   32,90 €

   Trigger Point MOBILITY Setti Trigger Point

   54,90 €

   Trigger Point THE GRID VIBE Värinärulla Trigger Point

   159,00 €

   Trigger Point CORE Foam Roller 30 cm / 45 cm Trigger Point

   24,90 €

   Trigger Point THE GRID STK CONTOUR Hierontatanko Trigger Point

   37,90 €

   Trigger Point ACUCURVE CANE Hierontatanko Trigger Point

   32,90 €

   Trigger Point THE GRID 1.0 Putkirulla 33 cm Trigger Point

   39,90 €

   Trigger Point TP FOUNDATION Setti Trigger Point

   79,90 €

   Trigger Point MB5 Hierontapallo 12 cm Trigger Point

   32,90 €

   Trigger Point THE GRID 2.0 Putkirulla 66 cm Trigger Point

   69,90 €

   Trigger Point THE GRID STK Hierontatanko Trigger Point

   37,90 €

   Trigger Point NANO™ Jalkahieroja Trigger Point

   27,90 €

   Kaupan suosituimmat tuotemerkit

   verkkokaupan maksutavat logo
   fun raise hintalupaus logo