Wilson

Wilson on maailman johtavan urheiluvälineiden valmistajan Amerin tuotemerkki palloilulajien saralla. Sen ydinlajit ovat tennis, baseball, amerikkalainen jalkapallo, golf, koripallo, softball, sulkapallo ja squash. Wilsonin päämaja sijaitsee Chicagossa, Yhdysvalloissa ja työllistää maailmanlaajuisesti yli 1600 ihmistä. Myyntiverkosto palvelee yli sadassa maassa. Wilsonin urheiluvälineet tilaat helposti netistä meillä. Fun Raise – verkkokaupasta löydät valikoiman mm. Wilsonin koripalloja ja lentopalloja.

Wilson Sporting Goods on amerikkalaisen urheilun suurvaikuttajia

Jo yli vuosisadan ajan on Wilson vaikuttanut urheilun kehittymiseen. Wilson on ollutkin suurimpia yritysvaikuttajia sen ydinlajien muodostumisessa ja muuttumisessa. Se on kehittänyt uraauurtavia teknologioita, jotka ovat saaneet aikaan läpimurtoja lajinkehityksen saralla. Wilson kehittää tuotteitaan yhdessä urheilijoiden kanssa, jotta ne tulisivat juuri oikeanlaisiksi ja kehittäisivät lajia käytössä. Wilsonin omistaa suomalainen Amer Sports Oyj, jonka omistuksessa on myös monta muuta urheiluvälinemerkkiä.

Wilson pallot ovat urheiluvälineiden huippuluokkaa

Wilson-pallot ovat ikonisia jo Castaway-elokuvan ansiosta. Elokuvassa lentopallo nimeltään Wilson on Tom Hanksin näyttelemän haaksirikkoutuneen ainoa juttukaveri. Wilson-pallojen ikonisuus johtuu myös niiden laadusta ja siitä, että ne tehdään urheilijoiden tarpeita ajatellen ja jatkuvasti niille uusia ominaisuuksia kehittäen. Wilsonin uudenlaisiin innovaatioihin kuuluu esimerkiksi nanoteknologian käyttäminen tennismailoissa. Wilsonin menestyksestä kertoo myös esimerkiksi se, että se omistaa maailman suosituimman puisen baseball-mailan valmistajan Louisville Sluggerin, joka on monen yhdysvaltalaisen mukaan jo synonyymi baseballille ja se, että golfissa Wilsonin rautamailoilla on voitettu enemmän Major- titteleitä kuin millään toisella merkillä. Brändin salaisuuksia ovat sen taattu laatu, joka on ollut toistuva teema läpi merkin koko eliniän, uusien innovaatioiden jatkuva kehittäminen sekä yhteistyö urheilijoiden kanssa, heidän tarpeidensa ja toiveidensa täyttämiseksi parhaiden välineiden luomiseksi. Wilson-pallot on aina valmistettu parhaan laadun takaamiseksi materiaaleista, joihin voi luottaa ja jotka luovat pallon ja urheilijan toimivalle yhteistyölle parhaat edellytykset.


Tuoteryhmä
   Oletusjärjestys

   Wilson AVP Beach Volley Wilson

   55,00 €

   Wilson AVP Replica Beach Volley Wilson

   24,00 €

   Wilson Illuminator koripallo (koko 6) Wilson

   28,00 €

   Wilson Reaction koripallo Wilson

   36,00 €

   Kaupan suosituimmat tuotemerkit

   verkkokaupan maksutavat logo
   fun raise hintalupaus logo