Body pump setit

body pump setit tuoteryhmä markkinointikuva

Täältä löydät laadukkaat body pump setit joka lähtöön, niin kotiin kuin salillekin. Valikoimista löytyy sekä kuntosalikäyttöön soveltuva PRO pump setti että lähinnä kotikäyttöön soveltuvia body pump settejä vinyylipainoilla.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Pump-setti 20 kg Gymstick

69,90 €

Pump-setti 20 kg (vinyyli) Gymstick

79,90 €

Levytanko- ja painosetti 50 kg Gymstick

114,90 €

PRO pump setti Gymstick

119,00 €

PRO pump settien säilytysteline Gymstick

549,00 €

PRO Levypainot 30 mm pareittain (PU) Gymstick

21,00 €

Livepro Studio Pumppisetti 20 kg Livepro

109,00 €

Body pump setti - joka kotiin sopiva treeniväline

Body pump setti on loistava treeniväline kotiin. Pump setillä treenaat pitkiä sarjoja alhaisilla kuormilla. 20 kg:n pump setti riittää jo hyvin pitkälle. Se on erittäin monipuolinen, ja sillä voi tehdä todella monia eri treeniliikkeitä. Tilatessasi kotikäyttöön Gymstick pump setin saat online linkin jossa voit tutustua eri liikkeiden videoihin. Mukana tulee myös harjoitusjuliste jossa treeniliikkeet on kuvitettu. Tällä monipuolisella harjoitusvälineellä pystyt kehittämään koko kropan lihaskuntoa. Harjoitteita löytyy niin jaloille, pakaroille, ylävartalolle ja käsille. Parhaan tehon treeneihin saat pitkillä sarjoilla, ja muista, että harjoittelu kannattaa aloittaa alhaisella kuormituksella, ja pikku hiljaa vastusta nostamalla lihaskunnon kehittyessä. Kun setti ei ole käytössä voit ottaa tangon osiin, ja näin säilytys ei vaadi juurikaan tilaa. Tuotteen uudelleen kokoaminen osista onnistuu hetkessä. Kuntosalikäyttöön ja vaativaan kotikäyttöön sopii valikoimistamme löytyvä PRO pump setti ja tähän mallin on myös mahdollista tilata lisäpainoja jos 20 kg:n kuorma ei enää riitä.

Pump setit ja muut kuntoilutuotteet netistä

Pump setit ja muut kuntoilutuotteet on vaivatonta ostaa netistä Fun Raise verkkokaupasta. Täältä löydät laajan valikoiman laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Olemme suomalainen nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä urheilu- ja terveysalan yritys. Hyvä asiakaspalvelu on kunnia-asia meille, ja autamme sinua mielellämme kaikissa kaupan tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Tämä onnistuu helpoimmin Live asiakaspalvelumme kautta, mistä saat heti jonottamatta asiantuntevaa apua kun sitä tarvitset. Tuotteet toimitamme ripeästi ja kaikissa yli 50 € tilauksissa toimitus on ilmainen. Mikäli tilauksen arvo ei ylitä 50 €, toimituskulu on kiinteä 4.90.  Meiltä löydät lähes kuntoilutuotteet joka lähtöön. Tervetuloa ostoksille suomalaiseen nettikauppaan!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo