Kuntosalimatot ja -alustat

Täältä löydät monipuoliset matot suojaamaan kuntosalin lattiaa ja kuntoilulaitteiden alle. Valikoimiin kuuluu laadukkaita mattoja painonnostoon, kuntosalille, ja leikkialueelle sekä juoksumaton, crosstrainerin, kuntopyörän tai jonkin muun kuntolaitteen alle. Mattoja on eri materiaaleissa EVA-muovista vedenkestävään kumiin.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Harbinger Taitettava jumppamatto 60 x 152 cm Harbinger

64,90 €

Harbinger Anti-Microbial Rolled Durafoam jumppamatto Harbinger

49,90 €

Harbinger Eco-Fit jumppamatto 10 mm Harbinger

49,90 €

Palamatto 4 kpl, 62 cm * 62 cm FitNord

27,90 €

Gymstick Pro Salimatto Gymstick

29,90 €

Dinox palamatto 100 x 100 x 2 cm Dinox

39,90 €

Gymstick Pro Rubber Kuntosalimatto Gymstick

59,90 €

Dinox Painonnostolava Dinox

890,00 €

Livepro Warrior Painonnostoalusta Livepro

799,00 €

Kuntopyörän suojamatto 100 X 75 cm FitNord

35,90 €

Juoksumaton suojamatto 200 X 100 cm FitNord

54,90 €

Crosstrainerin suojamatto 160 X 87 cm FitNord

42,90 €

Tunturi Suojamatto 120 x 180 cm Tunturi

39,90 €

Tunturi Suojamatto 87 x 160 cm Tunturi

39,90 €

Tunturi Suojamatto 92,5 x 200 cm Tunturi

49,90 €

Tunturi Suojamatto 90 x 227 cm Tunturi

59,90 €

Palamatto toimii loistavasti salimattona

Kuntosalin lattia kannattaa päällystää laadukkaalla matolla. Lattiapäällyste vaimentaa lattiaan kohdistuvia iskuja esimerkiksi kuntosalipainoista. Kuntosalilaitteet aiheuttavat myös helposti hankaumia, iskuja ja jälkiä lattiaan, jos sitä ei ole suojattu. Myös muiden liikuntatilojen lattiat on hyvä suojata, sillä jumppatossut ja muutkin urheiluvälineet voivat aiheuttaa jälkiä lattiaan. Kuntosalialusta vaimentaa lisäksi ääniä ja monen liikkujan tilassa tämä edesauttaa rauhallisempaa treeniympäristöä. Kuntosalimattoa voi käyttää lattian suojana myös omassa kodissa. Salimatto lisää myös pitoa ja esimerkiksi painonnostossa hyvä pito on tärkeää. Meiltä saat monenlaisia, esimerkiksi palapelireunaisia, palamattoja, joilla voit muodostaa juuri omaan liikuntatilaasi sopivan kokoisen suoja-alustan. Suojamatolla voi suojata monenlaisia alustoja, kuten laminaattia, parkettia betonia ja jopa asfalttia. Valikoimassamme on myös vedenkestävää mattoa, joka sopii myös ulkokäyttöön. Meiltä löytyy myös lapsille sopivaa värikästä palamattoa, jota voi käyttää esimerkiksi leikkialustana. Hyviä ja monikäyttöisiä lattiasuojiamme voi siis käyttää monissa tarkoituksissa painonnostoalustasta leikkialueen lattiaan. Paloista on helppo koota tarpeesi kokoisen alustan, jonka laitat myös helposti itse paikalleen.

Suojamatto kuntolaitteen alle

Oli sinulla mikä tahansa laite kuntoiluun, joka painaa yli 30 kiloa, ja oli se kotikäytössä tai kuntosalikäytössä niin sen alusta on hyvä suojata matolla. Aktiivisessa käytössä kuntolaite liikkuu aina jonkin verran ja aiheuttaa siten osumia ja iskuja lattiaan. Suojamatolla voit ehkäistä kulumia ja jälkiä, joita laitteesi käytössä ajan mittaan aiheuttaa. Laadukkaista materiaaleista valmistettu matto myös lisää pitävyyttä ja siten turvallisuutta. Eri kokoiset ja muotoiset alustat eri laitteille takaavat, että juuri sinun laitteellesi löytyy sopiva suojus. Erilaisia mattoja voi käyttää lisäksi jumppamattona. Meiltä löydät laadukkaan ja monipuolisen valikoiman eri valmistajien lattian suojapäällysteitä eri tarkoituksiin ja eri koissa. Live asiakaspalvelustamme saat myös tarvittaessa asiantuntevaa apua tarpeisiisi sopivan lattia-alustan valinnassa.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo