Painoliivit

painoliivit tuoterymä markkinointikuva

Painoliivi on tehokas apuväline voimatason kehittämiseen yleiskuntoilussa tai lajikohtaisessa erikoisharjoittelussa. Painoliivit voivat olla joka painovastukseltaan säädettäviä tai vakiopainoisia. Käytöstä riippuen liivien avulla voidaan kehittää niin kestävyysvoimaa kuin räjähtävää nopeusvoimaa.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Painoliivi 2.5 kg Gymstick

44,90 €

Painoliivi 5 kg Gymstick

49,90 €

P2I Säädettävä painoliivi 4,5 kg Pure 2 Improve

79,90 €

Fitnord Säädettävä painoliivi 10 kg FitNord

94,90 €

SKLZ Weighted Vest painoliivi 0,5 - 5 kg SKLZ

99,90 €

Gymstick Power Painoliivi 20 kg Gymstick

119,00 €

Nilkka-/ Rannepainot 0,5 - 5 kg FitNord

5,90 €

P2I Kenkäpainot Pure 2 Improve

44,90 €

Painoliivi treenivastuksen lisäämiseen

Painoliivi on apuväline, jolla voidaan lisätä rasituskuormaa kaikissa harjoitteissa joissa ylävartalon kehonpaino toimii vastuksena tai osittaisena vastuksena treeniliikkeessä. Tällaisia ovat esimerkiksi vatsa- ja selkälihastreenit, leuanvedot sekä useat jalkavoiman parantamiseen tähtäävät harjoitteet. Painoliivi on myös tehokas apuväline lajiharjoittelussa, ja sitä käytettään esimerkiksi juoksulajeissa kehonrasituksen lisäämiseen. Räjähtävää nopeusvoimaa harjoiteltaessa lisättävä vastus on normaalisti suurempi kuin kestävyyspainotteisessa harjoittelussa. Esimerkiksi kestävyysjuoksussa juoksijan painolla on huomattava vaikutus aerobiseen ja anaerobiseen kynnysvauhtiin. Juoksuharjoittelu 2,5 kg:n liivillä on tehokas tapa vahvistaa jalkojen lihaskestävyyttä. Painoliivin käyttö on erittäin helppoa. Jos sinulla on säädettävä liivi, niin lisäät painolevyjä painoliivin taskuihin kun haluat lisävastusta ja poistat kun haluat vähentää vastustasoa.  Jokaisen kannattaa aloittaa alhaisilla painomäärillä, ja voimatason kehittyessä lisätä painoja. Vakiopainoiset liivit laitetaan vain päälle ennen harjoituksen aloittamista.

Painoliivit edullisesti netistä

Painoliivit ostat edullisesti ja nopeasti netistä Fun Raise verkkokaupasta. Painoliivien hinta on aina edullinen suhteessa hyvään laatuunsa ja toimitus on ripeä. Neuvoa eri malleista voit kysellä LIVE asiakaspalvelustamme, jossa palvelemme sinua nopeasti ja ammattitaidolla. Liivejä kannattaa käyttää vain harjoitteissa joita olet tehnyt aiemmin ilman lisävastusta. Näin vältyt turhilta loukkaantumisilta ja rasitusvammoilta.  Kun voimataso on kehittynyt ja haluat kasvattaa vastusta tai rasitusta, liivi on oiva ratkaisu tähän. Kaupastamme löydät liivien lisäksi laadukkaan valikoiman harjoitusvälineitä niin yleiskuntoiluun kuin kestävyys- ja palloilulajeihinkin. Fun Raise on suomalainen nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin verkkokauppa. Kauppamme on auki joka päivä ympäri vuorokauden ja live asiakaspalvelumme on myös avoinna suurimman osan vuorokaudesta, mahdollisuuksien mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tervetuloa laadukkaiden urheilutuotteiden ostoksille verkkokauppaamme!

Nilkkapainot ja rannepainot tehoharjoitteluun

Nilkkapainot ovat helppo tapa muuttaa ärsykettä jaloille. Lihaskunnon kehittäminen huippuunsa vaatii monipuolisia ärsykkeitä ja vaihteleva kuormitus tehostaa harjoittelua. Rannepainot kohdistavat vastaavasti lisärasitusta käsivarren, olkavarren ja hartian lihaksistolle. Ranne- ja nilkkapainot kohdistavat tarkemmin lisärasituksen raajoihin verrattuna painoliiviin, jonka antama lisäpaino jakautuu koko kehon lihaksistolle.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo