Säilytystelineet painot y.m.

säilytystelineet tuoteryhmä markkinointikuva

Tästä kategoriasta löydät käsipainotelineet, levypainotelineet ja muut kuntosalilla tai kuntosalilla hyödylliset säilytystelineet kuten jumppamattotelineet tai säilytystelineet Fitness Bageille.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Aerobic Bar teline Gymstick

549,00 €

Säilytysteline Fitness Bags Gymstick

320,00 €

Livepro Universal Säilytysteline kuntosalille Livepro

79,90 €

Livepro Kampateline Levypainoille Livepro

179,00 €

Kampateline levypainoille, vedettävä FitNord

199,00 €

PRO Levypainoteline Gymstick

230,00 €

Levypainoteline Gymstick

99,00 €

Livepro Olympic Levypainojen teline Livepro

199,00 €

Levypainoteline (30mm ja 50mm) FitNord

129,00 €

Käsipainoteline PRO FitNord

239,00 €

Torniteline kromikäsipainoille Gymstick

299,00 €

Käsipainoteline, 3-tasoinen FitNord

219,00 €

Käsipainoteline 6:lle parille Gymstick

399,00 €

Tunturi Platinum Dumbbell Rack Tunturi

799,00 €

Levytankoteline 9 kpl 50 mm tangoille FitNord

149,90 €

Olympia levytankojen säilytysteline (seinämalli) FitNord

149,90 €

Livepro Levytankojen Seinäteline Livepro

149,00 €

Livepro Kaksipuolinen Painotankojen teline Livepro

299,00 €

Livepro Wall Ball teline Livepro

249,00 €

PRO Kahvakuulateline Gymstick

299,00 €

Kumimatto kuntosaleille 1 m * 1 m FitNord

44,90 €

Levypainoteline pitää painot ojennuksessa

Levypainoteline on kätevä painojen säilytykseen. Valikoimastamme löytyy edullinen 6 tangon levypainoteline joka soveltuu loistavasti kotikäyttöön. Kuntosaleille suosittelemme Gymstick Pro levypainotelinettä, joka on lattialle asennettava vaakatasoinen malli. Tämäkin malli sopii myös hyvin kotikäyttöön, kunhan lattiatilaa on riittävästi. Tilan puutteessa pystymallinen teline on usein kätevä valinta.

Osta käsipainoteline netistä Fun Raise verkkokaupasta

Käsipainoteline on helppo ostaa netistä Fun Raise verkkokaupasta. Kromikäsipainoille löytyy valikoimistamme kätevä torniteline. Perinteisille käsiapinoille löytyy sekä kuuden että 12 parin teline. Painojen säilytystelineet kuten muutkin kuntosalituotteet ostat edullisesti meiltä. Tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä, suosittelemme hyödyntämään Live asiakaspalveluamme joka on auki suurimman osan vuorokaudesta, useimmiten myös arki- ja viikonloppuisin iltaisin. Kaikki 50 euroa ylittävät ostokset toimitamme aina rahtivapaasti. Tämä kannattaa huomioida, etenkin kun vertailet hintoja eri kauppojen välillä paljon tilaa vaativien tuotteiden osalta. Pienemmissä, alle 50 € ostoksissa, toimituskulumme oin kiinteä 4,90. Mitään muita käsittelykuluja kaupassamme ei ole. Kotimaisesta Fun Raise nettikaupasta löydät  kaikkea kuntoiluun, terveyteen ja hyvinvointiin. Kauppamme tuotteet on valittu tarkkaan ja niiden laatu on hyvä. Hinta on aina edullinen suhteessa laatuun. ostoksesi maksat tavalla joka sinulle parhaiten sopii. Voit maksaa laskulla, luottokortilla, pankin kautta tai erämaksulla. Erämaksulla voit jakaa ostoksesi maksamisen 3,12, 24, tai 36 kuukauden tasaeriin. Laskuvaihtoehdolla saat aina tuotteet ensin kotiin ja maksat vasta sitten. Kaikki kauppamme maksuliikenne toimii turvallisesti ja luotettavasti kumppanimme Klarnan Klarna Checkout järjestelmässä. Yritys on pohjoismaiden verkkokauppojen maksuliikenteen operaattori. Tervetuloa urheiluostoksille kotimaiseen, kansainvälistyvään Fun Raise verkkokauppaan. Laajan, laadukkaan valikoiman lisäksi takaamme hyvän asiakaspalvelun. Saamme reklamaatioita harvoin, mutta kun sellainen tulee vastaan, meille on kunnia-asia ratkaista ongelmasi nopeasti, se on sekä sinun etusi että meidän etumme.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo