Steppilaudat

Steppilaudat

Steppilauta on tehokas väline moneen erilaiseen treenaamiseen. Harrastit sitten jumppia kotona tai olit hankkimassa sopivia välineitä kuntosalille, niin Fun Raise verkkokaupasta löydät juuri sopivat varusteet. Esimerkiksi huippusuosittu Gymstick steppilauta on loistava valinta erilaisiin fitness tarkoituksiin. Tilaa kiinteä tai säädettävä steppilauta netistä jo tänään ja säästät ajan lisäksi myös rahaa. Verkkosivuiltamme löydät nyt myös osaavan ja ystävällisen asiakaspalvelun, joka auttaa sinua mieluusti kaikkiin kuntoiluun, tilauksiin tai tuotteisiin koskevissa kysymyksissä. Ota siis yhteyttä jo tänään ja tee urheiluvälineiden ostamisesta helpompaa.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Aerobic Power Step Tunturi

99,90 €

Avento steppilauta

34,90 €

Aerobic steppilauta Gymstick

49,90 €

Pro Step steppilauta, harmaa Gymstick

99,00 €

Pro Step steppilauta Gymstick

99,00 €

Steppilauta ja aerobinen liikunta

Aerobinen liikunta tulisi olla tavalla tai toisella jokaisen ihmiset treeniohjelmassa ja tähän myös steppilauta on hyvä väline. Erilaiset jumpat ovat tehokas tapa lisätä koordinaatiokykyä, kuntoa ja polttaa rasvaa ja steppilaudalla voit tehostaa liikkeitä huomattavasti. Myös steppilauta tulisi aina olla laadukas, sillä väärän korkuinen tai huonosti paikalla pysyvällä laudalla rikot helposti paikkasi. Laadukas Gymstick steppilauta sen sijaan on suunniteltu ergonomisesti oikein ja se myös pysyy paikalla jopa erittäin nopeatempoisissa jumpissa. Monien pelien pelaaminen, kuten erilaiset pallopelit ovat myös hauskaa aerobista liikuntaa, mutta liike ei tällöin monesti ole jatkuvaa, mikä taas tarkoittaa, että hormonaaliset edut eivät ole yhtä suuria. Lisäksi pelien miinuspuoli rasvanpoltossa on myös se, että niissä joudutaan monesti liikkumaan täysin maksimisykkeen äärirajalla. Jos ääriraja ylittyy, niin hapen siirto lihassoluihin ei pysty ylläpitämään aerobista aineenvaihduntaa.

Steppilauta netistä edullisemmin

Steppilauta ja sen hinta on pieni sijoitus saatuun hyötyyn nähden. Fun Raise verkkokaupasta tilaat netistä itsellesi laadukkaimmat steppilaudat monenlaisiin jumppiin ja käyttötarkoituksiin. Olit sitten kuntosalin omistaja tai omaan kotikäyttöön steppilautaa hankkimassa, niin valikoimastamme löydät juuri sopivimmat mallit. Tee liikunnasta hauskaa laadukkailla välineillä ja tilaa Gymstick steppilauta kauttamme jo tänään!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo