Tasapainolaudat

tasapainolaudat tuoteryhmä markkinointikuva

Tasapainolaudat, tasapainotyynyt ja –levyt joka lähtöön löydät täältä. Tasapainolauta on loistava apu kehonhallinnan, motoriikan ja syvien vatsalihasten kehittämiseen ja voit käyttää sitä missä vain, kotona tai vaikkapa työpaikalla, jos sinulla on esimerkiksi työpöytä jonka ääressä voi seistä. Täältä löydät nyös monipuoliset BOSU puolipallot. Sinulle sopivan tuotteen valinnassa saat tarvittaessa apua asiakaspalvelustamme.

Alla löydät yhden esimerkin tasapainolaudalla suoritettavista tehokkaasta standing balance liikkeestä. Ostaessasi esimerkiksi Gymstick tasapainolaudan saat linkin useisiin harjoitusviedoihin,. Tämä voi olla suureksi avuksi omassa harjoittelussa.

 


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Power Board tasapainolauta (TARJOUS -25%) Gymstick

29,90 €

FightBack Tasapainolauta FightBack

34,90 €

Tasapainolauta FitNord

19,90 €

Gymstick Tasapainolauta Gymstick

19,90 €

Tasapainolauta korotuspalalla Gymstick

24,90 €

Performance Board tasapainolauta Gymstick

39,90 €

Twister- kiertolauta FitNord

19,90 €

Core Twister Gymstick

21,90 €

Twister- kiertolauta kahvoilla FitNord

29,90 €

Tasapainotyyny FitNord

15,90 €

Tasapainotyyny Schildkröt Fitness

17,90 €

Gymstick Tasapainotyyny Gymstick

23,90 €

Kettler Tasapainotyyny Kettler

29,90 €

P2I Balance Pad tasapainolauta Pure 2 Improve

69,00 €

Livepro Balance Trainer Pro Puolipallo Livepro

129,00 €

P2I Balance Ball tasapainopallo (TARJOUS) Pure 2 Improve

159,00 €

BOSU® Home Balance Trainer BOSU

199,00 €

BOSU® Pro Balance Trainer BOSU

229,00 €

Tasapainolauta on monipuolinen harjoitusväline

Tasapainolauta on monipuolinen treeniväline joka kehittää kehon lihaksiston ja tasapainon hallintaa tehokkaasti. Tasapainolevyllä tai tasapinotyynyllä harjoittelu kehittää myös esimerkiksi syviä vatsalihaksia. Syvien vatsalihasten hyvä kunto pitää ryhdin hyvänä, ja minimoi ongelmia selän kanssa. Laudalla voi treenata sekä ilman painoja että esimerkiksi kahvakuulan kanssa, joka lisää treenin vaativuutta. Valikoimamme Gymstick tasapainolaudan mukana seuraa treeniohjeet sekä linkit joilla voit tutustua harjoitteisiin videoilla netistä. Liikkeitä tehdessä, kannattaa muistaa, että oikein tehty liike on tärkeämpi ja tehokkaampi kuin hosumalla tehdyt useat toistot. Jos normaali lauta ei enää ole riittävän haasteellinen, kannattaa valita korokkeellinen malli, jollaisen löydät myös tällä sivulla.

Tasapainolaudat ja tasapainotyynyt netistä

Tasapainoalaudat ja tasapainotyynyt ostat kätevästi netistä Fun Raise verkkokaupasta. Hyvä tasapainolauta on edullinen investointi tasapainon, motoriikan ja syvien vatsalihasten kehittämiseen. Valikoimamme harjoitusvälineet ovat laadukkaita ja hinta on aina edullinen suhteessa laatuunsa. Tämän takeena on myös Fun Raise hintalupaus, eli jos 14 päivän kuluessa hankinnastasi löydät saman tuotteen edullisemmin toisesta suomalaisesta verkkokaupasta, hyvitämme sinulle hinnan erotuksen. Lisää tietoa hintalupauksesta löydät myyntiehdoistamme. Ostoksesi maksat kätevästi Klarnan kautta verkkopankkimaksuna, luottokortilla tai Klarna laskulla, jolloin sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa, eli saat tuotteen kotiin ennen kuin maksat siitä. Kun tilauksesi arvo ylittää 50 €, se toimitetaan sinulle aina rahtivapaasti. Jos ostoksesi on tätä pienempi, toimituskulu on aina kiinteä 4,90. Hyödynnä myös tarvittaessa chatin avulla toimivaa asiakaspalvelua joka on auki suurimman osan vuorokaudesta, viikon päivästä riippumatta. Täältä saat asiantuntevaa apua kaupan tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.  Urheilu- ja liikuntavälineiden lisäksi, kaupastamme löytyy laaja valikoima terveys- ja hyvinvointituotteita. Tervetuloa ostoksille suomalaiseen nettikauppaan jossa sinun tarpeistasi ja toivomuksistasi välitetään ihan oikeasti. Hyvä palvelu on meille kunnia-asia.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo