Hiihtolasit

hiihtolasit tuoteryhmä markkinointikuva

Tyylikkäät hiihtolasit sopivat niin hiihtoon kuin muuhunkin ulkoiluun ja kuntoiluun. Laseilla suojaat silmäsi kelissä kuin kelissä auringolta, tuulelta tai lumipyryltä. Laajasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle. Sopivat lasit löytyvät niin kilpahiihtäjien tarpeisiin kuin auringosta ja rentouttavasta talviulkoiluista nauttiville ja kaikille siltä väliltä.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Snowbird MAG hiihtolasit keltainen One Way

89,90 €

Snowbird MAG hiihtolasit pinkki One Way

89,90 €

Snowbird MAG hiihtolasit musta One Way

89,90 €

OW Podium XT urheilulasit (TARJOUS) One Way

39,90 €

Esittelyssä ONE WAY Snowbird II hiihtolasit

Huippuhiihtäjien parissa suositut OW Snowbird II hiihtolasit eivät huurru suorituksen aikana ja sopivat niin lumipyryyn kuin auringonpaisteessa. Lasit löytyvät useassa värissä ja pakettiin kuuluvat aina vakiolinssit sekä kahdet vaihtolinssit, joten voit valita linsisit kelin perusteella. Snowbird lasit ovat ONE WAY hiihtolasien lippulaivamalli joka on kilpahiihtäjän paras valinta kelille kuin kelille.

Hiihtolasit ja muut varusteet liikuntaan netistä

Kotimaisesta Fún Raise verkkokaupasta löydät laadukkaat hiihtolasit ja muut urheilutarvikkeet edullisesti netistä.  Fun Raise on suomalainen nopeasti kasvava, kansainvälistyvä urheilu-, liikunta-, terveys- ja hyvinvointituotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Huippulaadukkaiden merkkituotteiden hinta on edullinen koska kustannustehokas toimintamallimme, jossa pääomamme ei ole sidottu kauppapinta-alaan, mahdollistaa tämän. Toimitus on aina nopea ja kaikissa yli 50 € tilauksissa toimitus on ilmainen. Tätä pienemmissä, alle 50 € tilauksissa, toimituksesta peritään kiinteä 4.90 rahtikulu. Kauppamme on auki vuoden jokaisena päivänä 24 tuntia vuorokaudessa arjesta tai pyhästä riippumatta. Jos sinulla on tuotteisiin, valikoimaan tai kauppaan liittyviä kysymyksiä saat nopeasti apua Live asiakaspalvelustamme joka toimii chatin välityksellä. Noutopisteemme sijaitsee Kirkkonummella Jorvas High-Tec Centerissä, n. 25 km Helsingistä länteen. Verkkokaupassa voit tehdä ostoksesi verkkopankin kautta, luottokortilla tai myös laskulla, oman valintasi mukaan. Laskulla maksaessasi saat tuotteen ensin ja maksat vasta sitten. Maksuliikenteen operaattorina nettikaupassamme toimii Klarna ja kaikki maksut hoituvat turvallisesti Klarna Checkoutissa valitsemastasi maksutavasta riippumatta. Myös erämaksu kuukausierissä on mahdollinen. Voit jakaa ostoksesi 3,6, 12, 24 tai 36 kuukuauden eriin. Lisätietetoa vaihtoehdoista löydät Klarnan sivuita osoitteessa ww.klarna.fi

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo