Lasten ja juniorien sukset

Lasten ja junioreiden sukset -tuoteryhmästä löydät laajan valikoiman malleja kilpatasosta harrastajatasoon ja aloittelijoille. Jr sukset toimitetaan aina siteet asennettuina, jos tilaat ne suksitilauksen yhteydessä.

Lasten suksien ja sauvojen ohjeellinen valintataulukko:

Kokotaulukko lasten sukset


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

YOKO YXR Skating Jr sukset YOKO

259,00 €

YOKO YXR Classic Jr sukset YOKO

259,00 €

Karhu Volcan Skating Jr kilpasukset Karhu

259,00 €

Karhu Volcan Classic Jr kilpasukset Karhu

259,00 €

Karhu Eagle Optigrip Jr sukset siteineen Karhu

129,00 €

YOKO YXK Kids suksisetti YOKO

69,90 €

Junior kilpasukset netistä

Junior kilpasuksivalikoimastamme löydät Karhu Volcan Jr, ONE WAY Premio 10 Jr ja YOKO YXR Jr mallit. Markkinoiden parhaimpien juniorisuksien valinnassa sinua auttaa Fun Raise tiimi ja päämiestemme suksiammattilaiset. Parhaat kilpatason Jr sukset luisteluun ja perinteiseen hiihtoon löydät edullisesti netistä Fun Raise verkkokaupasta. Jr sukset valitaan Ski Selectorin avulla ja kelitoivomukset huomioidaan suksivalinnassa. Nykytekniikka ei vaadi suksilla seisomista pitoalueen mittaamista varten, hyvät mittalaitteet tekevät tämän vähintään yhtä tarkasti kuin ihmissilmä urheilukaupassa. Painotiedot, kelitoivomukset ja sidevalinnat tehdään yhdellä ja samalla tuotekortilla, ja kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä saat tarvittaessa apua LIVE asiakaspalvelustamme. Hiihtoseuroille on myös mahdollisuus järjestää suksitestaus- ja tilauspäivät. Jos hiihtoseurasi on kiinnostunut tästä, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lasten sukset aloittelijasta ammattilaiseen Fun Raise verkkokaupasta

Valikoimamme lasten sukset kattavat mallit kaiken kokoisille ja ikäisille. Täältä löytyvät sopivat mallit niin ensimmäistä suksiparia tarvitseville hiihtäjänaluille kuin kilpahiihtoa harrastaville lapsille. Mallistosta löytyy myös useammat voiteluvapaat sukset junioreille. Tutustu valikoimaamme ja kysy meiltä jos tarvitset lisätietoa. Tavoitteenamme on antaa Suomen paras asiakaspalvelu. Kaupastamme löytyvien tuotteiden hinta on aina edullinen suhteessa laatuunsa. Ostoksesi voit maksaa kätevästi ja turvallisesti, itse haluamallasi tavalla. Vaihtoehtoina löytyvät niin lasku, erämaksu, luttokorttimaksu kuin verkkopankkimaksi. Kaikki maksuliikkeenne kulkee yhteistyökumppanimme Klarnan Klarna Checkout-järjestelmässä. Olit sitten ostamassa hiihtovarusteita ja –välineitä, tai muuta liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää, on hyvä noteerata, että kaikki yli 50 euron tilaukset toimitetaan ilman erillisiä toimitus- tai käsittelykuluja, eli nämä sisältyvät tuotteiden hintaan. Alle 50 € tilauksissa perimme kiinteän toimituskulun joka on 4,90. Tervetuloa laadukkaille hiihtovälineostoksille verkkokauppaamme joka on auki joka päivä 24/7.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo