Maastorullasukset

maastorullasukset tuoteryhmä markkinointikuva

Skike maastorullasukset löydät täältä. Jos etsimääsi skike mallia ei löydy kaupasta, ota yhteyttä esimerkiksi Live asiakaspalveluumme niin selvitämme tuotteen saatavuuden.Laaja valikoima rullasuksia kaikille alustoille löytyy kaupastamme omasta rullahiihtotuoteryhmästään.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

SUKSEE Pyöräsukset SUKSEE

595,00 €

Skike V8 Lift Speed (luistelu) Skike

379,00 €

Skike V8 Lift Cross 2 R (luistelu + perinteinen) Skike

419,00 €

Maastorullasukset ja -luistimet netistä Fun Raise verkkokaupasta

Fun Raise verkkokaupasta löydät edullisesti netistä skiket. Skike maastorullaluistimet ja maastorullasukset sopivat mainiosti maastohiihdon harjoitteluun lumettomina aikoina. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja Skike on näiden harjoitusvälineiden johtava valmistaja maailmassa, ja näitä harjoitusvälineitä kutsutaankin usein pelkästään skikeiksi. Valikoimistamme löytyy kolme eri mallia. Suosituin mallimme V8 Lift Cross jolla voi harjoitella sekä luisteluhiihtoa että perinteisen tyylin hiihtoa. V8 Lift Speed on tarkoitettu pelkästään luisteluun, eli siinä ei pyörä lukitu vuorohiihdon potkussa, joten sillä ei voi harjoitella vuorohiihtotekniikkaa. Muista Skike-malleista poiketen, tässä mallissa on polyuretaanista valmistetut rullat, ja malli on selkeästi nopeampi kuin kumipyörillä varustetut mallit. Molemmissa näissä yllämainituissa on V8 Lift Crossissa ja V8 Lift Speed versioissa on n.k. heel lift toiminto, eli kanta liikkuu. Skike V07 Plus maastorullaluistimissa ei ole heel-lift toimintoa, eli kanta ei liiku, joten näillä liikkuminen muistuttaa tältä osin enemmän rullaluistelua kuin rullahiihtoa. Mallin valinta on helppoa. Jos haluat nopeutta, eli malleissa on selkeät erot ja valinta on tarpeidesi mukaan helppoa. Maastorullaluistimet ovat hyvä vaihtoehto maastohiihdon kesäharjoitteluun kun halutaan parempi hallittavuus ja paremmat jarruttamismahdollisuudet kuin normaali rullahiihdossa. Powerslide Metropolis sopii niin hiihdon harjoitteluun (2 pyörää) kuin rullaluisteluun (3 pyörää). Keskipyörä kannattaa irrottaa jos luistimia käytetään hiihtoharjoitteluun.

Maastorullaluistimet ja muut harjoitusvälineet kivaan kesäharjoittelun

Maastorullaluistinten lisäksi, Fun Raise verkkokaupasta löytyy laaja valikoima urheilutuotteita niin yksilölajien kuin joukkuelajienkin harrastajille.  Olemme suomalainen kansainvälisesti laajeneva kauppa. Toimituksemme ovat nopeita, ja yli 50 € tilauksille, kuten skike maastorullaluistimille, toimitus on aina ilmainen. Live asiakaspalvelustamme saat asiantuntevaa apua kaikkiin tuotteisiin liittyvin kysymyksin. Jos emme tiedä heti jotakin, selvitämme sen sinulle. Kauppamme on auki 24/7 ja chat palvelu on myöskin auki suurimman osan vuorokaudesta, sekä arkisin että viikonloppuisin. Näin asiointi verkossa on vähintään yhtä sujuvaa kuin kivijalkakaupassa. Valikoimamme painottuu alojensa huipputuotemerkkeihin ja tuotteiden hinta on aina edullinen kun se suhteutetaan tuotteiden laatuun.

 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo