Treenivaatteet

treenivaatteet tuoteryhmä markkinointikuva

Hiihtoon ja muuhun syys/talvikuntoiluun ja ulkoiluun sopivat treenivaatteet löydät edullisesti täältä. Oli lajisi sitten maastohiihto, juoksu tai pelkkä ulkoilu, tyylikkäät suomalaisen ONE WAY vaatteet ovat loistava valinta. Täältä löydät niin naisten, miesten kuin lasten malliston. Kilpahiihtoon suunnitellut asut löytyvät omasta kategoriastaan. Lisää vaatteita urheiluun ja liikuntaan kehitettyjä vaatteita löydät kauppamme lajikohtaisilta osastoilta.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Winter Trail talvikompressiosukat Compressport

29,00 €

Treeniasusteiden vaatimukset talviliikunnassa

Laadukkaat, hyvin hengittävät ja sopivan lämpimät treeniasusteet tekevät talviulkoilusta ja -kuntoilusta entistä nautittavampaa. Toinen tärkeä ominaisuus asusteille on kosteutta ja vettä hylkivä ulkopinta. Hyvien teknisten ominaisuuksien lisäksi on tietysti kivaa, jos vaatteet näyttävät hyviltä, ja tämä toteutuu kauppamme mallistoissa. Aluskerrastojen osalta, on erinomaisen tärkeää että ihon pinnalle muodostava hiki haihtuu kankaan läpi ja pitää ihon mahdollisimman kuivana. Laadukkaissa Giant Leap ja Master Pro kerrastoseteissä tämä toteutuu loistavasti, ja hiki ei muodostu häiriötekijäksi lenkin aikana.

Treenivaatteet netistä Fun Raise verkkokaupasta

Tarkkojen kokotaulukoiden myötä treenivaatteet on nyt helppo ostaa netistä Fun Raise verkkokaupasta. Fun Raise on suomalainen kasvava ja kansainvälistyvä urheilu- ja terveysalan yritys. Etsiessäsi sopivaa vaatetusta ja kokoa, kaikkien tekstiilien tuotekorteilla löytyy kokotaulukko jota kannatta käyttää hyödyksi turhien vaihtojen välttämiseksi. Mikäli valitsemasi koko ei kuitenkaan ole sopiva, voit toki vaihtaa sen oikeaan kokoon. Eri mallien ominaisuuksista voit kätevästi tiedustella online asiakaspalvelustamme chatin välityksellä. Kun ostoksesi ylittävät 50 €, toimitus on aina ilmainen. Tätä pienemmissä tilauksessa rahtikulu on aina kiinteä 4.90. Yleensä ennen arkisin kello 14. saapuvat tilaukset ehditään laittaa matkaan jo saman päivän kuluessa. Toimitus perille kestää 1 – 3 arkipäivää riippuen missä päin Suomea asut. Tilauksesi voit maksaa niin pankkisi kautta, luottokortilla kuin laskullakin. Kun maksat laskulla, saat tilaamasi treenivaatteet ensin kotiin ja maksat vasta sitten. Myös erämaksu kuukausierissä on mahdollinen. Maksun voi jakaa 3,6, 12, 24 tai 36 kuukauden eriin.  Kauppamme maksuliikenne hoituu turvallisesti ja mutkattomasti Klarna Checkoutin kautta. Ruotsalainen Klarna on pohjoismaiden johtava verkkokauppojen maksuliikenteen operaattori. Lisätietoa maksutavoista löydät sivustollamme, välikössä Ohjeet. Tervetuloa liikuntaostoksille verkkokauppaamme!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo