Juoksuvaatteet naiset

Juoksuvaatteet naiset

Tästä kategoriasta löydät naisten ONE WAY juoksuvaatteiden malliston. Valikoimista löytyvät muun muassa laadukkaat ja värikkäät juoksuhousut, juoksupaidat ja takit. Täältä löytyvät myös juoksuhameet ja shortsit kesäkeleille. Takki- ja housuvalikoimasta löytyy sopivia tuotteita niin lämpimän kelin harjoituslenkeille kuin talven pakkaskeleillä juoksemiseenkin. Suuresta valikoimasta löytyvät sopivat värit joka makuun.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

OW Balance 3, tekninen T-paita, pinkki (TARJOUS) One Way

29,90 €

Compressport PIRATE kompressiotrikoot (N) Compressport

99,00 €

Compressport Ultra Over juoksushortsit (N) Compressport

47,90 €

Compressport Over juoksuhame Compressport

47,90 €

Winter Trail talvikompressiosukat Compressport

29,00 €

Naisten juoksuhousut - ONE WAY Force juoksutrikoot esittelyssä.

Kevyestä ja hyvin hengittävästä polyester-elastan materiaalista valmistetut OW Force naisten juoksutrikoot löytyvät niin pitkänä housumallina, capri mallisena. Mallit ovat uusia kaudelle 2015. Trikoot istuvat hyvin ja tuntuvat kevyiltä juostessa. Musta väri on helppo yhdistää tyylikkääseen ja värikkääseen juoksupaitaan joka myös huomataan liikenteessä. Force mallin juoksuhousut naisille sopivat parhaiten kevään, kesän ja alkusyksyn lenkeille. Kylmemmille keleille sopivat esimerkiksi Estri 2 tai Ranya softshell housut tai vaikkapa värikkäät Serete 2 trikoohousut. Laadukkaasta valikoimasta löytyvät varmasti sopivan mallin ja värin omiin tarpeisiisi, säälle kuin säälle.

Naisten juoksutekstiilit ja muut urheilutuotteet netistä

Naisten juoksutekstiilit kuten muutkin urheilutuotteet on helppo ostaa netistä verkkokaupastamme. Oikean vaatekoon löytäminen onnistuu mutkattomasti tuotekorttien yhteydessä löytyvän kokotaulukon avulla. Huomioi että kokotaulukkoon on merkitty henkilömitat, eikä vaatemitat. Kaikissa kysymyksissä saat tarvittaessa ystävällistä palvelua chatin avulla toimivasta Live asiakaspalvelustamme. Fun Raise verkkokaupan tuotteissa hinta on aina edullinen ja valikoimissamme löytyy vain laadukkaita tuotteita. Fun Raise on suomalainen kansainvälisesti kasvava urheilu- ja terveysalan yritys Kirkkonummelta, jossa myös noutopisteemme sijaitsee. Kaupassamme kaikkien yli 50 € tilausten osalta toimitus on ilmainen. Mikäli ostoksesi arvo alittaa 50 €, toimituskulu on aina kiinteä 4.90. Mitään muita käsittelykuluja emme peri. Tuotteesi voit tilata joko laskulla tai maksaa verkkopankin kautta tai luottokortilla. Voit myös maksaa ostoksesi osamaksulla 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukauden erissä. Kaikki maksuliikenne hoituu sujuvasti ja turvallisesti maksuliikenneoperattori kumppanimme Klarnan Klarna Checkout maksujärjestelmässä. Tervetuloa shoppailemaan liikunta-, terveys- ja hyvinvointituotteita aina auki olevaan nettikauppaamme.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo