Kompressiosäärystimet

Kompressiosäärystimet

Täältä löydät huippulaadukkaat kompressiosäärystimet juoksuun, pyöräilyyn, triathloniin, suunnistukseen uintiin ja muuhun liikuntaan. Näissä kaikissa lajeissa pohkeet ovat kovassa käytössä niin harjoituksissa ja kilpailluissa. Säärystinten avulla pohkeiden mikroverenkierto paranee ja harjoituksista palautuminen sujuu nopeammin. Myös suorituksen aikana esim. maitohappojen poistuminen pohjelihaksista nopeutuu hieman.  Compressportin R2 ja US säärystimet ovat markkinoiden parhaita. Full Leg säärystimet ovat loistava vaihtoehto etenkin kesäkauden ulkopuolelle. Hyvät kompressiosukatovat myös vaihtoehto säärystimille, jos halutaan kompressiota myös jalkaterille. Nämä löydät omasta erillisestä tuoteryhmästä.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Full Leg säärystimet musta Compressport

89,00 €

Full Leg säärystimet valkoinen Compressport

89,00 €

US Kompressio säärystimet musta Compressport

48,90 €

US Kompressio säärystimet valk. Compressport

48,90 €

R2 Kompressio säärystimet fluo pinkki Compressport

39,90 €

R2 Kompressio säärystimet fluo kelt. Compressport

39,90 €

R2 Kompressio säärystimet fluo lime Compressport

39,90 €

R2 Kompressio säärystimet musta Compressport

39,90 €

R2 kompressio säärystimet vaalean sin. Compressport

39,90 €

R2 Kompressio säärystimet valk. Compressport

39,90 €

R2 Kompressio säärystimet kelt. Compressport

39,90 €

R2 Kompressio säärystimet oranssi Compressport

39,90 €

R2 Kompressio säärystimet vihreä Compressport

39,90 €

R2 Kompressio säärystimet lila Compressport

39,90 €

R2 Kompressio säärystimet sininen Compressport

39,90 €

R2 Kompressio säärystimet pun. Compressport

39,90 €

R2 Kompressio säärystimet pinkki Compressport

39,90 €

Kompressiosäärystinten toiminnallisuus

Kun useimmissa markkinoilla löytyvissä säärystimissä kompressio vähenee nilkasta ylöspäin mentäessä, niin Compressportin säärystimissä kompressio on säärystimen keskiosassa suurimmillaan ja ylä- ja alaosissa pienempää. Näin ollen kompressiota on juuri siellä missä sitä eniten tarvitaan. Tämä tehostaa merkittävästi tuotteiden antamaa hyötyä ja lyhentää pohjelihasten palautumisaikaa suorituksen jälkeen ja maitohappojen poistumista lihaksesta myös urheilusuorituksen aikana. Säännöllinen tuotteiden käyttö harjoitusten jälkeen mahdollistaa suuremmat harjoitusmäärät.

Säärystimet ja muut varusteet kestävyysurheiluun netistä - Fun Raise

Säärystimet on helppo ostaa verkosta tarkan kokotaulukon avulla joka löytyy jokaiselta tuotekortilta. Nämä ja muut välineet ja varusteet kestävyyslajeihin löydät kätevästi netistä Fun Raise verkkokaupasta. Kauppamme on auki kellon ympäri joka päivä. Pyrimme myös pitämään Live asiakaspalvelumme auki suurimman osan vuorokaudesta. Täältä saat nopeasti asiantuntevaa apua kysymyksiisi tuotteista ja tarpeistasi riippumatta.  Valikoimissamme on vain laadukkaita brandeja ja toimitusaikamme ovat nopeat. Laadukkaiden tuotteiden hinta kaupassamme on edullinen, ja siksi annammekin tuotteille hintalupauksen josta voit lukea lisää myyntiehdoistamme. Kaikissa yli 50 € tilauksissa toimitus on ilmainen ja tätä pienemmissä tilauksissa se on kiinteä 4.90. Tutustu myös laajempaan valikoimaamme kestävyyslajien lajikohtaisilla osastoilla, kuten juoksu-, hiihto- ja pyöräilyosastoilla. Mikäli etsit tietyn tuotemerkin tuotteita kaupastamme, voit käyttää tuotemerkit alasivua josta kaikki kaupan tuotteet löytyvät brandeittain. Tervetuloa ostoksille!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo