OW Hanskat, pipot

OW Hanskat, pipot

Täältä löydät laadukkaat ONE WAY pipot ja hanskat, jotka sopivat niin hiihtoon kuin muuhunkin ulkoliikuntaan. OW tuotteet ovat laadukkaita ja soveltuvat kaikkeen liikuntaan. Mallisto on laaja ja täältä löydät helposti sopivat hanskat ja pipot liikuntaan kelille kuin kelille.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

OW Godi pipo, pinkki One Way

29,90 €

OW Godi pipo, punainen One Way

29,90 €

OW Godi pipo, keltainen One Way

29,90 €

OW Fair pipo, valkoinen One Way

29,90 €

OW Wind Up urheilupipo One Way

29,90 €

OW Mia Figura pipo Jr, sininen One Way

29,90 €

OW Flag 2 hiihtopipo Norja One Way

29,90 €

OW Flag 2 hiihtopipo France One Way

29,90 €

OW Nass fleece pipo, pinkki One Way

24,90 €

OW Osmic kudottu pipo, keltainen One Way

29,90 €

OW Snowmonster kasvosuoja One Way

29,90 €

OW Maya kasvosuoja One Way

29,90 €

OW Tobuk 7 multisport hanska musta/harmaa One Way

29,90 €

OW Tobuk 7 multisport hanska musta/kelt. One Way

29,90 €

Mitä vaaditaan hyvältä urheilupipolta

Liikuntaan käytettävän urheilupipon tulee suojata päätä kylmyydeltä, mutta samalla olla kevyt ja hengittävä. ONE WAY hiihtopipoissa ja liikuntaan käytettävissä päähineissä tämä on huomioitu ja ne toimivat loistavasti. Tuotteet ovat laajassa käytössä niin maastohiihdossa kuin ampumahiihdossakin maajoukkuetasolla. Samat tuotteet sopivat loistavasti myös kuntoilijoille.

Hanskat kaikkeen hiihtoon ja muuhun liikuntaan

Laadukkaasta hanskamallistosta löytyvät hiihtohanskat eri keleille aina kovista pakkasista kesän rullahiihtolenkeille. Ravunsaksimalliset hanskat sopivat todella koville pakkasille, koska niissä sormet antavat pareittain lämpöä toisilleen, samalla kun käden liikkuvuus pysyy lähes saman veroisena kuin sormikkaita käytettäessä. Multisport-hanskat sopivat monipuoliseen ulkoiluun ja liikuntaan, ja kokovaihtoehdot kattavat niin lasten kuin aikuistenkin tarpeet. Kilpahiihtoon kehitetyissä hanskoissa on kiinnitetty erityistä huomioita hyvän käsipitoon ja materiaalin keveyteen unohtamatta pakkaselta suojaamista.

Hanskat, pipot ja muut urheilutarvikkeet edullisesti netistä - Fun Raise

Hanskat ja pipot voi kätevästi ostaa netistä Fun Raise verkkokaupasta. Pipojen materiaali on venyvää ja näin ollen onesize päähineet sopivat kaikille. Kaupastamme löydät laajan valikoiman urheiluun ja liikuntaan sopivia tuotteita edullisesti. Kaupassa sinua palvelee Live asiakaspalvelua joista saat tarvittaessa asiantuntevaa apua varustevalintoihin. Verkkokaupassamme kaikkien yli 50 € tilausten toimituskulu on 0 euroa. Alle 50 € tilauksissa, toimituskulu on kiinteä 4,90. Muita käsittelykuluja ei ole. Näin tiedät heti mitä tilauksesi maksaa eikä yllätyksiä tule maksuvaiheessa. Toimituksemme ovat nopeita, arkisin ennen klo 14. saapuvat tilaukset pyritään aina lähettämään vielä saman päivän kuluessa. Ostamalla netistä säästät paitsi rahaa myös aikaa, ja kauppamme on auki vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Tervetuloa tekemään urheiluun, liikuntaan ja terveyteen liittyvät ostoksesi verkkokaupassamme.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo