OW Monot

OW Monot

ONE WAY hiihtomonovalikoimastamme löytyvät sopivat luistelumonot ja perinteisen hiihtotyylin monot kaikenikäisille, sunnuntaihiihtäjästä kilpahiihtäjään. LIVE asiakaspalvelustamme saat halutessasi asiantuntevaa apua monovalintaasi.

Monokoot UK (EURO).

OW monojen lisäksi kaupastamme löytyy myös NNN-standardin monoja. Tutustu myös kauppamme koko hiihtokenkävalikoimaan hiihto-osastollamme. 


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

OW Premio 10 Skate monot

329,00 €

OW Premio 10 Classic monot One Way

229,00 €

OW Premio 9 Skate monot (m.2016) One Way

189,00 €

OW Premio 9 Classic monot One Way

149,00 €

OW Snowmaster monot (back country) One Way

129,00 €

OW Monosuojat One Way

29,90 €

OW Xalta Light monot One Way

59,90 €

Perinteisen tyylin ja luistelumonojen valinta

ONE WAY hiihtomonojen sidejärjestelmä on SNS. Samat monot sopivat niin hiihtoon kuin rullahiihtoon. Perinteisen tyylin ja luistelutyylin hiihdossa vaatimukset ovat täysin erilaiset. Siksi suosittelemme käyttämään eri monoja näille tyyleille vaikka kaupasta löytyy myös niin kutsuttuja Duathlon hiihtokenkiä. Ne ovat kompromissi molemmista tyyleistä ja niitä voi hyvin käyttää Duathlon kisoissa. Kuntohiihto on kuitenkin nautittavampaa valittuun hiihtotyyliin optimoidulla jalkineella. Luisteluhiihdossa kengältä vaaditaan tukevuutta ja jämäkkyyttä kun taas perinteisen tyylin vuorohiihto vaati riittävä joustoa monoltasi. Poikkeuksena voi olla lähes täysin tasatyönnöllä etenevä perinteisen hiihto jolloin Duathlon hiihtokenkä voi olla hyvä valinta. Muistathan että ONE WAY SNS luistelu- ja perintaisen monot eivät ole yhteensopivia Rottefella siteiden kanssa. Ne ovat yhteensopia sekä saman tuotemerkin että Salomon siteiden kanssa. SNS Pilot monokengät käyvät sekä SNS Profil ett SNS Pilot siteisiin. SNS Profil kenkä käy ainoastaan SNS Profil siteeseen.

Osta monot netistä Fun Raise verkkokaupasta

Hiihtomonojen osto netistä Fun Raise verkkokaupasta. Löydät laajan valikoiman laadukkaita hiihtomonoja edulliseen hintaan.  Mikäli kokovalinta ei onnistu ensimmäisellä kerralla, tuotteen vaihto oikeaan kokoon onnistuu veloituksetta.  Kaikkien yli 50 € tilausten toimitus on ilmainen, ja alle 50 € tilauksille toimituskulu on kiinteä 4.90. 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo