OW Tekniset alusasut

OW Tekniset alusasut

Täältä löydät erittäin laadukkaat ONE WAY tekniset alusvaatteet jotka sopivat kaikkeen talviliikuntaan ja ulkoiluun.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

OW Master Pro tekniset alushousut One Way

59,90 €

OW Master Pro W tekninen alusasu pinkki One Way

99,90 €

OW Master Pro W tekninen alusasu One Way

99,90 €

OW Master Pro W tekninen aluspaita One Way

59,90 €

OW Master Pro W tekniset alushousut One Way

59,90 €

ONE WAY Giant Leap tekniset alusasut nyt tarjouksessa

OW Giant Leap naisten ja miesten tekniset alusasut löydät nyt tarjoushintaan Fun Raise verkkokaupasta. Hinta-ale näistä malleista on jopa 29%. Paidat ja housut sisältävien settien hinta on nyt vain 49,90. Asut on valmistettu Dry Tech Dropneedle materiaalista joka tuntuu mukavalta ja poistaa kosteuden iholta tehokkaasti. Giant Leap alusasut sopivat kaikille kuntoilijoille. Liikunnan harrastaminen on mukavampaa kun varustepuoli on kunnossa.  ONE WAY mallistosta löytyvät huippulaadukkaana vaihtoehtona myös patentoiidusta Meryl® Skinlife kankaasta valmistetut ultrakevyet Master Pro Base Layer aluskerrastot, jotka ovat suosittuja m.m. kilpahiihtäjien parissa.  Näiden asujen saumattomuus varmistaa, etteivät ne hierrä missään olosuhteessa. Master Pro on saatavilla sekä kokonaispakettina että pelkkänä paita- tai housumallina. Kankaan erikoisominaisuuksien myötä kaksi kokoa kattavat perinteiset koot XS:stä XXL:än. XS – M vaatekokoa normaalisti käyttäville sopii tässä mallistos S/M ja L – XXL kokoa käyttäville sopii L/XL.

Osta tekninen alusasu edullisesti netistä

Fun Raise verkkokaupasta ostat kätevästi ja edullisesti netistä niin tekniset alusasut kuin muutkin vaatteet liikuntaan ja ulkoiluun edullisesti. Kauppamme valikoimasta löytyy vain laadukkaita tuotemerkkejä, koska haluamme tarjota hyviä tuotteita. Kauppamme tuotteiden hinta on aina kilpailukykyinen ja edullinen kun varusteiden laatutaso otetaan huomioon. Live asiakaspalvelumme toimii chatin välityksellä, ja täältä saat asiantuntevaa apua nopeasti suurimman osan vuorokaudesta, kellonajasta riippumastta. Live asiakaspalvelumme on useimmiten auki myös myöhään iltaisin. Toimituksemme ovat aina nopeat, ja kaikkien yli 50 € arvoisten tilausten toimitus on aina sinulle ilmainen. Mikäli tilauksen arvo on  pienempi, toimituskuu on edullinen, kiinteä 4.90. Ostoksesi maksat kätevästi ja turvallisesti kumppanimme Klarnan maksupalvelussa, jossa voit maksaa laskulla, erämaksulla, luottokortilla tai verkkopankin kautta.

Fun Raise on suomalainen kansainvälisesti laajentuva yritys. Verkkokauppamme avattiin vuonna 2013 ja se kuuluu Suomen nopeimmin kasvavien nettikauppojen joukkoon. Helmikuussa 2015 avasimme kaupan myös Ruotsin markkinoille. Liikunta- ja urheiluvarusteiden ja välineiden lisäksi kaupastamme löytyy runsaasti terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo