OW Urheilulasit

OW Urheilulasit

ONE WAY:n tyylikkäät urheilulasit sopivat niin juoksuun, hiihtoon ja pyöräilyyn kuin muuhunkin ulkoiluun ja kuntoiluun. Laseilla suojaat silmäsi kelissä kuin kelissä auringolta, tuulelta tai vaikkapa lumipyryltä. Urheiluaurinkolasit ovat polarisoituja ja 100% UV-suojattuja sekä huurtumattomia. Tutustu laadukkaaseen lasivalikoimaamme alla.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Snowbird MAG hiihtolasit musta One Way

89,90 €

Snowbird MAG hiihtolasit pinkki One Way

89,90 €

Snowbird MAG hiihtolasit keltainen One Way

89,90 €

OW Snowbird 2 hiihtolasit musta (TARJOUS -42%) One Way

69,90 €

OW Snowbird 2 hiihtolasit sininen (TARJOUS -42%) One Way

69,90 €

OW Snowbird 2 hiihtolasit Star Pink (TARJOUS -42%) One Way

69,90 €

OW Snowbird 2 hiihtolasit keltainen (TARJOUS -42%) One Way

69,90 €

OW Inside RC urheilulasit keltainen (TARJOUS -33%) One Way

39,90 €

OW Inside RC urheilulasit pinkki (TARJOUS -33%) One Way

39,90 €

OW Podium XT urheilulasit (TARJOUS) One Way

49,90 €

OW Kona XT urheilulasit keltainen One Way

59,90 €

OW Kona XT urheilulasit sininen One Way

59,90 €

OW Choose urheilulasit valkoinen One Way

49,90 €

OW Choose urheilulasit musta One Way

49,90 €

OW Brenda urheilulasit One Way

49,90 €

OW Logic urheilulasit One Way

49,90 €

OW Pace urheilulasit One Way

49,90 €

OW urheilulasit – ammattilaisten valinta

OW urheilulasit ovat yleisessä käytössä niin hiihdon kuin pyöräilyn ammattiurheilijoiden parissa. Sekä pyöräilyssä että hiihdossa vaatimukset urheilulaseille ja silmien suojaamiseen ovat kovat lajien suhteellisen korkean nopeuden myötä. Valikoimamme urheilulasit ovat huippulaatua ja sopivat erinomaisesti kaiken tasoisille kuntoilijoille. Huippu-urheilijoiden luottaessa näihin laseihin, voimme olla vakuuttuneita siitä että tuotteiden laatu vastaa myös erinomaisesti kuntoilijan tarpeisiin. Mallimme sopivat loistavasti niin maastohiihtoon, pyöräilyyn kuin kestävyysjuoksuunkin, ja osa malleista sopii myös vapaa-aikaan urheilun ulkopuolella. Suositin malli hiihdon osalta on Snowbird II, kun taas Incide RC ja Podium ovat suosituimmat mallit pyöräilyyn ja muihin kesälajeihin. Mallit ovat erittäin hyvin istuvat, ja ovat saaneet positiivista palautetta asiakkailtamme.

Urheiluaurinkolasit edullisesti Fun Raise verkkokaupasta

Omaan makuusi sopivat tyylikkäät urheiluaurinkolasit on helppo ostaa netistä Fun Raise verkkokaupasta. Tuotteet ovat myös kohtuuhintaisia kukkarolle. Ja muistathan että kaikissa yli 50 € tilauksissa kaupastamme toimitus on ilmainen. Tutustu myös kauppamme mahtaviin aurinkolasitarjouksiin. Asiantuntevaa apua sinulle sopivien lasien valintaan saat Live asiakaspalvelustamme. Jos mietit jotakin asiaa, niin kysy. Silmät kannattaa suojata auringolta, tuulelta ja lumelta. Näin treenaaminen ja urheilusuoritukset onnistuvat paremmin ja vältyt myös esimerkiksi turhilta silmätulehduksilta, joita etenkin talvella urheileminen voi aiheuttaa pitkien suoritusten ja kovien sääolosuhteiden myötä.  Urheiluaurinkolasien lisäksi, kaupastamme löydät lähes kaiken tarvittavan urheiluharrastuksiisi, olit sitten ammattilainen, aloittelija tai jotakin siltä väliltä. Valikoimastamme löytyy myös laaja valikoima erikoistuotteita joita ei välttämättä syystä tai toisesta ole saatavilla kivijalkakaupoissa.

 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo