OW Urheiluvaatteet lapset & juniorit

OW Urheiluvaatteet lapset & juniorit

Tästä kategoriasta löydät laadukkaat ONE WAY lasten ja junioreiden urheiluvaatteet. Vaatteet sopivat kaikenlaiseen ulkoliikuntaan, kuten hiihtoon, lenkkeilyn tai vaikkapa ulkona leikkimiseen. Syys- ja talvimallistosta löytyvät junireille ja lapsille sopivat softshell treenitakit, housut ja liivit. Softshell  asusteet ovat lämpimiä, hyvin hengittäviä ja vettä hylkiviä ja sopivat siksi loistavasti syys- ja talviliikuntaan.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

OW Frame Jr toppatakki One Way

199,00 €

OW Empower Jr softshelt takki pinkki One Way

79,90 €

OW Fraction Jr toppahousut One Way

139,00 €

OW Rayn Jr softshell housut One Way

89,90 €

OW Real Speed Jr treenipaita One Way

39,90 €

OW Fast Catch 2 Jr hiihtoasu, musta One Way

119,00 €

ONE WAY lasten urheiluvaatteet netistä

Lasten urheiluvaatteet kuten muutkin urheiluvälineet ja varusteet ostat kätevästi netistä Fun Raise verkkokaupasta. Toimituksemme ovat aina nopeita ja tuotteidemme hinta on aina edullinen suhteessa korkeaan laatuunsa.  Meiltä löydät myös useimmiten tuotteita ale hintaan. LIVE asiakaspalvelumme toimii chatin välityksellä ja täältä saat nopeasti asiantuntevaa apua kaikkiin tuotteisiin ja muihin nettikauppaamme liittyviin kysymyksiin. Ostaessasi tuotteita kaupastamme, sinun on hyvä tietää, että kaikki yli 50 € tilaukset toimitetaan sinulle rahtivapaasti. Tätä pienemmissä ostoksissa toimituskulu on aina kiinteä 4.90. Mitään muita käsittelykuluja ei kaupasta löydy, joten tiedät heti mitä ostoksistasi veloitetaan. Tekemäsi ostokset maksat kätevästi maksuoperaattorimme Klarnan kautta haluamallasi tavalla, joko laskulla, luottokortilla tai verkkopankin kautta. Myös erämaksu löytyy vaihtoehtona. Laskulla ostaessasi saat aina tilauksesi ensin toimitettuna, ja maksat vasta sitten. Jos haluat käyttää erämaksuvaihtoehtoa, ostokset käytössä ovat 3, 6, 12, 24 ja 36 kuukauden vaihtoehdot. Lisätietoa näistä löytyy Klarnan kotisivuilla osoitteessa www.klarna.fi. Urheiluvaatteiden lisäksi löydät meiltä myös laajan valikoiman muita niin lapsille kuin aikuisille soveltuvia harjoitusvälineitä ja varusteita, sekä muita tykötarpeita liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin. Fun Raise on kansainvälisestikin laajentuva täysin suomalainen verkkokauppa. Tervetuloa urheiluostoksille!

Junioreiden treeniasut ja kisapuvut urheiluseuroille

Jos olet tilaamassa asusteita esim. hiihtoseuran lasten ja junioreiden käyttöön, ota yhteyttä meihin niin räätälöimme seurallenne yksilöllisen tarjouksen tarpeidenne mukaisesti. Voimme myös halutessanne järjestää tekstien ja logojen painatuksen, vaihtoehtoisesti voitte tehdä sen myös itse, eli mitään rajoitteita tässä suhteessa ei ole. Kaikki seuroille löytyvät mallit eivät välttämättä ole näkyvillä verkkokaupan valikoimassa, joten esim. muitakin värivaihtoehtoja saattaa löytyä määristä ja kokotarpeista riippuen.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo