OW Urheiluvaatteet naiset kevät&kesä

OW Urheiluvaatteet naiset kevät&kesä

Täältä löydät laajan valikoiman naisten ONE WAY Sport urheiluvaatteita kaikkeen liikuntaan ja ulkoiluun kevät- ja kesäkaudelle. Urheiluvaatteet on kätevä ostaa netistä. Hyödynnä jokaiselta tuotekortilta löytyvaa ONE WAY kokotaulukkoa.

Tuotemerkki
Oletusjärjestys

OW Verve 2 WO multisport takki, musta One Way

99,00 €

OW Balance 3 tekninen T-paita, musta One Way

39,00 €

OW Balance 3, tekninen T-paita, pinkki (TARJOUS) One Way

29,90 €

OW Stroll treenihousut One Way

69,90 €

OW Force Capri juoksutrikoot, musta One Way

39,90 €

OW Fulmine WO rullahiihtoasu musta One Way

129,90 €

Balance ja Blade tekniset paidat juoksuun ja muuhun liikuntaan.

ONE WAY Balance naisten tekniset paidat löytyvät useassa tyylikkäässä värissä. Paita sopi niin juoksuun kuin kaikkeen muuhunkin liikuntaan, ulkona tai sisällä, esimerkiksi kuntosalilla. Suositun paitamallin värit vaihtuvat vuosittain ja kesän 2016 uudet mallit ovat Balance 3 nimeltään. Miesten samasta kankaasta valmistettu kesän 2016 malli on nimeltään Blade 3 ja nämä löytyvät miesten kevät- ja kesävaatteet tuoteryhmästä. Liikunta on mukavinta oikeilla vaatteilla ja varusteilla. Tekninen paita hengittää paremmin kuin tavallinen puuvillapaita, ja paidan hengittävyys haihduttaa iholle muodostuvan hien tehokkaasti. Teknisestä kuidusta valmistetut paidat ovat myös huomattavasti kevyemmät kuin perinteiset paidat. Siksi tekniset paidat soveltuvat loistavasti liikuntaan niin ulkona kuin sisälläkin. OW paitavalikoimastamme löydät laadukkaat ja värikkään tyylikkäät tekniset paidat joka lähtöön. Esimerkiksi pyöräilyä ja rullahiihtoa ja miksei myös maantiejuoksuakin varten kannattaa valita värikäs paita joka näkyy hyvin autoilijoille liikenteessä.

Osta tekninen paita netistä Fun Raise verkkokaupasta

Tekniset paidat ja muut urheiluvaatteet ostat kätevästi kassalla jonottamatta netistä, Fun Raise verkkokaupasta. Tuotteiden kokotaulukkojen avulla löydät oikean tuotteen samaan tien, ja vältyt turhilta tuotteiden vaihdoilta. Mikäli kokovalinta kuitenkin epäonnistuisi niin ei hätää - voit hyödyntää kauppamme ilmaista vaihto- ja palautusoikeutta. Vaihdoissa me vastaamme toimituskuluista. Mikäli haluat perua palauttaa ostoksesi ja perua tilauksen, sekin onnistuu 14 päivän kuluessa ostosta, tällöin maksat vain palautuksen toimituskulun itse. Live asiakaspalvelustamme voit kysyä tuotteisiin ja toimituksiin liittyvistä asioista, ja saat pikaista apua sinua askarruttaviin kysymyksiin. Kaikissa yli 50 € ostoissa, tuotteiden toimitus on sinulle ilmainen. Meillä voit maksaa itse haluamallasi tavalla, laskulla, erämaksulla, luottokortilla tai verkkopankin kautta. Valitessasi Klarna laskun sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa ja saat aina tilaamasi vaatteet kotiin ennen kuin lasku erääntyy. 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo